Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bana yardımcı olacak kimse yok mu?panoramadaki plaj kıyafeti,terliği ve çantası nasıldır acaba?ürün eğitimine gidip gören var mı? bi müşterim annesine k6da sayfa 71 deki küpe ve yüzüğü almak istiyo sizce nasıldır?annesi 60 yaşından fazla,etine dolgun,kapalı ve hanımağa tarzında..

alev gibi dimi canım? ve çok az sürsen bile kıpkırmızı yapıyo..nasıl tester lara bakıyomusun?wildernesse baktın mı?

evet evet tam alev gibi valla :) wildernesse daha önce numunesini getirtmiştim biraz ağır geldi ama eşimde beğenmedi bu yeni çıkanı beğendik valla bişey dimmi erkekler daha meraklı almaya bi sürü erkek parfümü satıyorum eşim saolsun

doğru valla canım..erkekler daha çok alıyo.aslında wilderness başta çok ağır geliyo.4-5 dk geçtikten sonra yayılıyo.ama tabi zevk meselesi..true force güzel.tam yaz için,çok hoş kokuyo.bi arkadaş beğendi, bu parfümün yanında rol on ve traş losyonu olsa daha iyi olurdu ozaman kesin alırdım ama çanta veriyolarmış dedi.daha doğrusu beğenmeye beğendi ama indirim bekliyo.dedim alıcaksan 31 den veririm..bu seferde diyoki peki yanında rolon yada deodorant versen nasıl olur çanta yerine..ay vallaha okadar da güzel maaş alıyo ama hiç düşünmüyo benim karım var mı yok mu?aman insanlarla uğraşmak çok zor yaa.

Kendin bilirsin tabiki ama ben olsam uğraşmam sinir oluyorum öyle insanlara yüz bulup sürekli aynı şeyi yapıyorlar eee senin karın olmucaksa nie satasın ki o kadar uğraşıyoruz çok anlayışsız insanlar valla hiç kimseye indirim yapmıyorum toplamını yuvarlıyorum o kadar az olsun temiz olsun benim tercihim böyle

bi müşterim banada sürekli girişlerini soruyordu kendine bişeyde aldığı yok arkadaşlarına bişeyler alıyo toplasan 20 anca araştırıyoda araştırıyo yok yeni ürünleri göremiyo musun yok siparişi nerden giriyorsun sinir oluyorum valla ne sorsun ne alsın diyorum o kadar bunaldım yani kataloğuda istedim zaten anlasın die :):)

En iyisini yapıyosun vallaa.ben de öyle yapayım desem ilk başta ayakları alışsın diye yaptık indirim.yüz verdik yani şimdi astarını istiyolar..Ama yok artk alan alır almayan kendi bilir yaa yeter ama benim gelirim yok sonuçta.

saolun kızlar be nbu işi bölge sorumluma sorayım en iyisi..kafam kartıştı teşkür ederim..

Tabikide huricim daha da aydınlatır seni ama iade süresi 3 kampanya avonun sitesinde bütün bilgiler var.Aşağıdaki alıntı siteden

Herhangi bir nedenle müşterinizin ya da sizin memnun kalmadığınız bir ürünün iadesi için, Bölge Yöneticinize ya da Takım Öncünüze başvurmanız gerekmektedir. Kanunen 10 gün olan iade süresi Avon'da 3 kampanya olarak uygulanmaktadır. Ürünü satın aldığınız kampanya dahil, 3 kampanya içinde iade edebilirsiniz. Örneğin , Kampanya 2'de almış olduğunuz bir ürünü Kampanya 4 sonuna kadar iade edebilirsiniz.

Daha önce ben çalışırken evlenmeden önce yapıyordum iş yerindeki kızlarla alıyorduk kendimize onlarada girişinden veriyordum öyle anlaşmıştık sana hiç bişey kalmıyo zaten daha aldıklarım duruyor deli gibi alıyordum bekarken şimdi kendime o kadar çok almıyorum şu surrender i kaldırmışlar zaten kahroldum 1 tane var elimde sıkmaya korkuyorum bitecek die ya

umarım anlamıştır,bazıları yüzsüz oluyo,anlamakta zorlanıyolar böyle konuları..amaan bazıları da var kataloğa bakıyo bakıyo nerde en ucuz ruj,dudak balmı ya da rol on onları alıyolar.kolide işin yoksa her ay minik minik şeyleri ara.o bişey değil bi arkadaş 2 buçuk liralık dudak balmı aldı 2 ay önce ondan bile indirim bekledi.bi de ürün geldikten sonra demez mi bu renk vermiyo diye iade ettirmeye çalışıyo 2buçuk liralık şeyi yaa.dedim renk vermesini istiyosan 6buçuk liralıktan alman gerekiyodu ama sen bunu tercih ettin..ha bi de demezler mi benim ihtiyacım yok sana destek olmak için alıyoz..e madem öyle neden indirim bekliyonuz yada 3-5 liralık ürün alıyonuz .. destek olmanıza gerek yok ihtiyacın yoksa alma dediğim zaman da olsun be nolcak dedikleri an çıldırıyorum..

Son düzenleme:

İyi demişsin valla canım ..color trend rujlar 4 tl ya ne kadara geliyo diodu bana da dedim ki akıl var mantık var 4 tl lik üründe ne kadar kar olabilir sormadan önce bi düşün istersen dedim :):)

+++

of faturam vardı 77 mılyon
gecen cuma yatırdım
avon 54 cekmıs
gerısını banka almıs yaaaaaa sınır oldum

yıllık ıslem bedelıymıs sozde

aradım tlf faturasını talımat verırsen almazlar demıslerdı bırde bana

neysmıs 6 ayda en az bır kere yatırmam lazımmıs kı almasınlar

al bırde ordan yedım kazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…