- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.081
Saol canım rujlara baktımda red 2000 gerçekten çok güzel tam istediğim kırmızı
alev gibi dimi canım? ve çok az sürsen bile kıpkırmızı yapıyo..nasıl tester lara bakıyomusun?wildernesse baktın mı?
evet evet tam alev gibi valla :) wildernesse daha önce numunesini getirtmiştim biraz ağır geldi ama eşimde beğenmedi bu yeni çıkanı beğendik valla bişey dimmi erkekler daha meraklı almaya bi sürü erkek parfümü satıyorum eşim saolsun
doğru valla canım..erkekler daha çok alıyo.aslında wilderness başta çok ağır geliyo.4-5 dk geçtikten sonra yayılıyo.ama tabi zevk meselesi..true force güzel.tam yaz için,çok hoş kokuyo.bi arkadaş beğendi, bu parfümün yanında rol on ve traş losyonu olsa daha iyi olurdu ozaman kesin alırdım ama çanta veriyolarmış dedi.daha doğrusu beğenmeye beğendi ama indirim bekliyo.dedim alıcaksan 31 den veririm..bu seferde diyoki peki yanında rolon yada deodorant versen nasıl olur çanta yerine..ay vallaha okadar da güzel maaş alıyo ama hiç düşünmüyo benim karım var mı yok mu?aman insanlarla uğraşmak çok zor yaa.
Kendin bilirsin tabiki ama ben olsam uğraşmam sinir oluyorum öyle insanlara yüz bulup sürekli aynı şeyi yapıyorlar eee senin karın olmucaksa nie satasın ki o kadar uğraşıyoruz çok anlayışsız insanlar valla hiç kimseye indirim yapmıyorum toplamını yuvarlıyorum o kadar az olsun temiz olsun benim tercihim böyle
saolun kızlar be nbu işi bölge sorumluma sorayım en iyisi..kafam kartıştı teşkür ederim..
En iyisini yapıyosun vallaa.ben de öyle yapayım desem ilk başta ayakları alışsın diye yaptık indirim.yüz verdik yani şimdi astarını istiyolar..Ama yok artk alan alır almayan kendi bilir yaa yeter ama benim gelirim yok sonuçta.
bi müşterim banada sürekli girişlerini soruyordu kendine bişeyde aldığı yok arkadaşlarına bişeyler alıyo toplasan 20 anca araştırıyoda araştırıyo yok yeni ürünleri göremiyo musun yok siparişi nerden giriyorsun sinir oluyorum valla ne sorsun ne alsın diyorum o kadar bunaldım yani kataloğuda istedim zaten anlasın die :):)
umarım anlamıştır,bazıları yüzsüz oluyo,anlamakta zorlanıyolar böyle konuları..amaan bazıları da var kataloğa bakıyo bakıyo nerde en ucuz ruj,dudak balmı ya da rol on onları alıyolar.kolide işin yoksa her ay minik minik şeyleri ara.o bişey değil bi arkadaş 2 buçuk liralık dudak balmı aldı 2 ay önce ondan bile indirim bekledi.bi de ürün geldikten sonra demez mi bu renk vermiyo diye iade ettirmeye çalışıyo 2buçuk liralık şeyi yaa.dedim renk vermesini istiyosan 6buçuk liralıktan alman gerekiyodu ama sen bunu tercih ettin..
ben çıkıyorum canım bugün baya işim var görüşmek üzere öptüm
arkadaşlar yok mu panoramadaki plaj sayfasıyla ilgili yorum yapacak olaannn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?