- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.121
iyi akşamlar herkese...
iyi akşamlar herkese...
teşekkür ederim tulcum allah mutluluklarınbı daim eder inşallah
yok hayatım 3 lü yüzük degil şimdi katalokta olan yüzük topaz yüzük sayfa 71 de bide 1 sayfa ayırmışlar yazık valla iğrenç ötesi berbat kataloktaki gibi degil o kenarındaki taşlar gözükmüyo bile saydam renkte dede yüzüğü resmen
e kzlar k6 satişlariniz ne kadar oldu fatura fiyatyla..
ben 150 yapabildim
iyi akşamlar gamzeciiimmma.s.
iyi akşamlaaar gamze nasıl gidiyor satışlar kızlar pikeyi alma umudu olan varmııı alsanaalsanasmile
söledm hatta açıp baktı bi kutuya iice sardılar valla ablacmedacım ben dün yollıcaktım parfüm olduğunu söleyince almadılar
sen söledinmi parfüm olduğunu formun üstüne açıklama olarak ne yazdın?
saol ablacm ewt ya dolmuş farkında bile deilim bnde yolladım bugn ulaşınca özelden msj atarım sna :1hug:edacım özel msjın doluymuş kızlar ben bugun gönderdim eda arkadaşıma ve çok gönderiyorum içindeki,leri sölemiyorum ne oldugunu
bnm kötü gidio ablacm ya 300 tl lik yaptım ama ne bilim hç memnum deilimme kzlar k6 satişlariniz ne kadar oldu fatura fiyatyla..
ben 150 yapabildim
sardılar valla ablacsöledm hatta açıp baktı bi kutuya iice m
saol ablacm ewt ya dolmuş farkında bile deilim bnde yolladım bugn ulaşınca özelden msj atarım sna :1hug:
bnm kötü gidio ablacm ya 300 tl lik yaptım ama ne bilim hç memnum deilimm
neden memnun değilsin.tamam hedefin yukarılarda olabilir ama aza kanaat getirmeyen çoğunu hiç bulamaz..kaldı ki az da değil 300 tl..
hyr memnumun ama ne bilim bişe anlamadm yani 300 tl oldu ama nasıl oldu ne oldu 7 8 kişi fln aldı bi baktım 300 olmuş yani acaip oldu bu ayki satış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?