Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben anneme sipariş vermiştim onu panoramadan küpeler güzel hoşuma gitti ama yüzük çok büyük geldi zaten belliydi büyük geliceği bende beğenen ve tam gelen olursa ona satarım dedim şimdi yüzüğü birine sattım küpesini dee gördü sipariş etti
erkek saatini soruyolar bana da nasıl kullanışlımıdır bide sipariş etmek isteyenin eşi baya bi kilolu olur mu acaba:/

herkes bol bol satış yapar inşallahh.ben panoramadan plaj kıyafeti ve çantayı almak istiyorum.sizce alayım mı?takım öncümü aradım,çok yoğunmuş kampanya sonu olduğu için,fikir de vermedi,ürün eğitimine gel canım dedi.iyi de ben ilk günden vericektim siparişi.ürün eğitimiyle mi uğraşıcam bide...bana fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim..

Son düzenleme:
edacım ben dün yollıcaktım parfüm olduğunu söleyince almadılar
sen söledinmi parfüm olduğunu formun üstüne açıklama olarak ne yazdın?
söledm hatta açıp baktı bi kutuya iice sardılar valla ablacm
edacım özel msjın doluymuş kızlar ben bugun gönderdim eda arkadaşıma ve çok gönderiyorum içindeki,leri sölemiyorum ne oldugunu
saol ablacm ewt ya dolmuş farkında bile deilim bnde yolladım bugn ulaşınca özelden msj atarım sna :1hug:
e kzlar k6 satişlariniz ne kadar oldu fatura fiyatyla..

ben 150 yapabildim
bnm kötü gidio ablacm ya 300 tl lik yaptım ama ne bilim hç memnum deilimm

neden memnun değilsin.tamam hedefin yukarılarda olabilir ama aza kanaat getirmeyen çoğunu hiç bulamaz..kaldı ki az da değil 300 tl..

neden memnun değilsin.tamam hedefin yukarılarda olabilir ama aza kanaat getirmeyen çoğunu hiç bulamaz..kaldı ki az da değil 300 tl..

hyr memnumun ama ne bilim bişe anlamadm yani 300 tl oldu ama nasıl oldu ne oldu 7 8 kişi fln aldı bi baktım 300 olmuş yani acaip oldu bu ayki satış

kızlar selam....onlarca sayfayı okudum tek tek...biz yeğenle bi tartışma başlattık evet...o an ki durum öyle gelişti...planlanmış hiç bişey yok ortada...ben yaşananlardan dolayı hiçte mutlu değilim.herkesi ve burayı çok sevdiğimi defalarca belirtmiştim...gerçekten ikiyüzlü birisi olsambazılarının yazdığı gibi(sanal ortam sonuçta) selam deyip sıfırdan girerim aranıza....yeğenim benim sayemde tanıştı kk ile...o da sevdi...daha yeniydi,size durumu açıklayamadan bu olay patlak verdi...tamamen özel hayatla ilgili bir tartışma...çarptı kapıyı gitti...ben ondan habersiz topiği açtım...bi baktım o da açmış...sonra iş inada bindi...bazı arkadaşlarla özelden yazıştık...benim topikte buluşmak için rica ettim...olay zirvedeyken balböceği benim yeğenim diyemedim.zaten ona sinirliydim...o günden beri ilk kez giriyorum kk ya...yazılanları okudum...çok ağır hakaretler var...şimdi size soruyorum...evet biz takas topiğini tartıştık ve bitti.bu aralarda olanlar için herkesten özür dilerim...ama benden sonra çıkan eski yeni tartışmalarını kim benim üzerime atabilir ki...herkes seviyesini göstermiş işte...canım cicim derken herkes hanımefendiydi de niye çıkan en ufak bi anlaşmazlıkta o hanımefendiler saygılarını yitirdiler?...ben hiç kimse için en ufak bi hakarette bile bulunmadım...ben istemeden bir tartışma oluşturdum takasta ve tek suçum yeğenimi açıklamamak oldu...ve tekrar söylüyorum ki ben söyleyemeden bu olay patlak verdi...bende gurur yaptım söyleyemedim...onun haricinde kimseyle sanıldığı gibi dalga geçip eğlenmedim...aksine 10 gündür ağlıyorum...kimseden kaçmak için bi nedenim yok...gayet saygılı bir insanım...bazen insanın elinde olmadan olaylar çorap söküğü gibi oluyor işte...

anca bakabildim kızlarrrr az önce kam 5 den 2. siparişimi girdim kam 6 dan sadece 4 kişiden şimdiden 300 tl ye vardı ki bu ay da 20 kat. aldım 4-5 tane de t. ö. vermişti clearskinler de şimdiden 15 i geçti ayy geliyor sanırım hediyelerrr hepimize bol satış olur inşallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…