Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

oh be sonunda girdim siparişi
limit 45 e düşmüş ama 75 in altında sipariş verdim hizmet bedeli uyarı çıktı kızlar yabilmiyorumkismile
inşallah kargo parası kitlemezler

ilksah bende telefonla verdim çok kolaymış bakalım hepsi tam gelicekmi stokta sınırlı olanlar

vallahi ne zaman telefonla verdiysem indirim broşürünü hepsi tam geldi eksiksiz hatta bir süre önce bir arkadaş hiç yakalayamıormş ben gireym ver siperişlerini dedm 300 tllik falan sadece indirim broşürü wardı telefonla bir werdm hepsi eksiksiz geldi defalarca teşekkür etmişti o da artk telle verio birde bir not belirtmek isterm telefonla verilen siparişlere öncelik gösterior avon önce onları işleme alıorlar

siparişine ürün eklemek istersen telefonla müşteri temsilcisine bağlan o yönlendirir ya da ürününü kodunu ister

hediyesi olan ürünlerin hediyesini nası giriyosun telden ürünün kodunu girdikten sonra hediyesini sana hatırlatıy mu kodunu istiyomu hediyesinin de

inş bakalım peki netten ne zaman görebilirim siparişlerimi faturalanınca cari hesap özetine çıkıyomu

telefonda bu ( - ) işaretini nasıl yapıcaz ki ??

hediyesi olan ürünlerin hediyesini nası giriyosun telden ürünün kodunu girdikten sonra hediyesini sana hatırlatıy mu kodunu istiyomu hediyesinin de

ev tlf olsaydı bende verirdim

telefondan grdim ben

inş bakalım peki netten ne zaman görebilirim siparişlerimi faturalanınca cari hesap özetine çıkıyomu

bende onu bilemedim takim öncümü aradım sordum hemen aynen gir kodunu dedi girim bende olur inş..

bende daha önce onu sormak için aradm müşteri hizmetlerini bedelsiz seçilecek ürünün kodunuda yeni ürünmüş gibi girin faturalanırken ayrılıo onlar dedi ama ben katalog ürünlerini telefonla girmedm tüm temsilcilerimn sadece broşür ürünlerini telefonla girdm bitmesn stoklr die katalogta kileri yarın veya akşama gircm rahatlaynca biraz site herzaman böyle yapıorum ayırıorm broşür ürünlerini eğer 75e veya 45e tamamlanmıorsa katalog ürünlerindedn bir iki tane normal ekliorum

arkadaşlar ben burda kaç defadır size danıştığım 118 ve 119 daki banyo köpükleri 1 alana 1 bedavaydı ya
bedavasını seçemiyomuşuz
az önce tel ettim müşteri hizmetlerine ordan öyle sölediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…