- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.101
ilksah bende telefonla verdim çok kolaymış bakalım hepsi tam gelicekmi stokta sınırlı olanlar
ben siparişlerimi telden verdim siparişime ek bi ürün daha girmem gerek yine tellen oluyomu
siparişine ürün eklemek istersen telefonla müşteri temsilcisine bağlan o yönlendirir ya da ürününü kodunu ister
telefonda bu ( - ) işaretini nasıl yapıcaz ki ??
vallahi ne zaman telefonla verdiysem indirim broşürünü hepsi tam geldi eksiksiz hatta bir süre önce bir arkadaş hiç yakalayamıormş ben gireym ver siperişlerini dedm 300 tllik falan sadece indirim broşürü wardı telefonla bir werdm hepsi eksiksiz geldi defalarca teşekkür etmişti o da artk telle verio birde bir not belirtmek isterm telefonla verilen siparişlere öncelik gösterior avon önce onları işleme alıorlar
hediyesi olan ürünlerin hediyesini nası giriyosun telden ürünün kodunu girdikten sonra hediyesini sana hatırlatıy mu kodunu istiyomu hediyesinin de
(-) siz yazıyosun 5 haneyide bitişik tiresiz tuşla
telefonda bu ( - ) işaretini nasıl yapıcaz ki ??
hediyesi olan ürünlerin hediyesini nası giriyosun telden ürünün kodunu girdikten sonra hediyesini sana hatırlatıy mu kodunu istiyomu hediyesinin de
ev tlf olsaydı bende verirdim
telefondan grdim ben
inş bakalım peki netten ne zaman görebilirim siparişlerimi faturalanınca cari hesap özetine çıkıyomu
bende onu bilemedim takim öncümü aradım sordum hemen aynen gir kodunu dedi girim bende olur inş..
inş bakalım peki netten ne zaman görebilirim siparişlerimi faturalanınca cari hesap özetine çıkıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?