- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.121
bende daha önce onu sormak için aradm müşteri hizmetlerini bedelsiz seçilecek ürünün kodunuda yeni ürünmüş gibi girin faturalanırken ayrılıo onlar dedi ama ben katalog ürünlerini telefonla girmedm tüm temsilcilerimn sadece broşür ürünlerini telefonla girdm bitmesn stoklr die katalogta kileri yarın veya akşama gircm rahatlaynca biraz site herzaman böyle yapıorum ayırıorm broşür ürünlerini eğer 75e veya 45e tamamlanmıorsa katalog ürünlerindedn bir iki tane normal ekliorum
arkadaşlar ben burda kaç defadır size danıştığım 118 ve 119 daki banyo köpükleri 1 alana 1 bedavaydı ya
bedavasını seçemiyomuşuz
az önce tel ettim müşteri hizmetlerine ordan öyle sölediler
kırmızıyla yazılanlar bimedi ama her an bitebilr anlamnda eğer bitmiş olsa eklenmez sepetine üst tarafta stokta kalmadı uyarısı çıakrben hala giremedim.blue rush,rimel falan kırmızıyla yazıyo bitti kesin ya kahretsin
çok sewiorum avonla ilgilenmeyi bence çok zewkli bir iş 11 temsilcimnde siparişlerini sürekli ben giriorum artı hepsinin otomatk ödemesi kendi hesabıma bağlı parayı benm hesabıma yatırıolar ben internetten hawale yapıorm hiç şikayet etmediler şimdilk benden çünkü yanlş birşeyle hiç karşılaşmadlar güweniolar banaÇok iyi valahi ne kadar igili bi takım öncüsünüz tebrik ederim sizi işinizi hakkıyla yapıyosunuz anlaşılan olumunekankayizsmile
adres değişikliğini ne yapacaz tlf verirken
ben tel.le aradım 6 haneli şifremi istiyo o ne ki ya benmki 6 haneli deil
üstünde durarak sordum ,1 alana herhangi biri bedava demiyosa aynısından yollanır dedihadi yaa ama öyle değildir sanmıyorum benim takım öncümde öyle demedi ilkşah hanımda. Sonuçta bu işin içindeler bilgileri vardır
çok sewiorum avonla ilgilenmeyi bence çok zewkli bir iş 11 temsilcimnde siparişlerini sürekli ben giriorum artı hepsinin otomatk ödemesi kendi hesabıma bağlı parayı benm hesabıma yatırıolar ben internetten hawale yapıorm hiç şikayet etmediler şimdilk benden çünkü yanlş birşeyle hiç karşılaşmadlar güweniolar bana
hadi yaa ama öyle değildir sanmıyorum benim takım öncümde öyle demedi ilkşah hanımda. Sonuçta bu işin içindeler bilgileri vardır
üstünde durarak sordum ,1 alana herhangi biri bedava demiyosa aynısından yollanır dedi
Peki o zaman size bişey sorup içimi rahatlatabilir miyim bilgili gözüküosunuz bu konularda kaydirigubbakcemile2 ' 2 saat içinde bitmemiştir ürüner diimiiiii:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?