Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Çok iyi valahi ne kadar igili bi takım öncüsünüz tebrik ederim sizi işinizi hakkıyla yapıyosunuz anlaşılan olumunekankayizsmile

hadi yaa ama öyle değildir sanmıyorum benim takım öncümde öyle demedi ilkşah hanımda. Sonuçta bu işin içindeler bilgileri vardır

ben hala giremedim.blue rush,rimel falan kırmızıyla yazıyo bitti kesin ya kahretsin
kırmızıyla yazılanlar bimedi ama her an bitebilr anlamnda eğer bitmiş olsa eklenmez sepetine üst tarafta stokta kalmadı uyarısı çıakr

Çok iyi valahi ne kadar igili bi takım öncüsünüz tebrik ederim sizi işinizi hakkıyla yapıyosunuz anlaşılan olumunekankayizsmile
çok sewiorum avonla ilgilenmeyi bence çok zewkli bir iş 11 temsilcimnde siparişlerini sürekli ben giriorum artı hepsinin otomatk ödemesi kendi hesabıma bağlı parayı benm hesabıma yatırıolar ben internetten hawale yapıorm hiç şikayet etmediler şimdilk benden çünkü yanlş birşeyle hiç karşılaşmadlar güweniolar bana

adres değişikliğini ne yapacaz tlf verirken

bende azönce o yüzden aradm müşteri hizmetlerini pazartesi sabah erkenden arayın gönderilmesni istediğinz adresi söyleyn ona gnderilsn dediler

ben tel.le aradım 6 haneli şifremi istiyo o ne ki ya benmki 6 haneli deil

Canım bana ilk doğum tarihinizi girin dedi gün ay yıl olarak sonra güvenliğiniz için 6 haneli şfre oluşturun dedi oluştrdum bende sonra onunla girdim. Sana öyle demediyse muhtemeen daha önce bi şifre beirlemişsindr telefonda o dur.

Peki o zaman size bişey sorup içimi rahatlatabilir miyim bilgili gözüküosunuz bu konularda kaydirigubbakcemile2 ' 2 saat içinde bitmemiştir ürüner diimiiiii:sinifsinif:

hadi yaa ama öyle değildir sanmıyorum benim takım öncümde öyle demedi ilkşah hanımda. Sonuçta bu işin içindeler bilgileri vardır

promosyonlu ürünleride normal kodunu girip dewam ediormuşuz bana da müşteri hizmetlerinde öyle demişlerdi ama ben pek güwenemedm iade ile falan uğraşmaym sonra dedm ve o yüzden katalogtaki ürünleri hiç telefonla girmedm sadece indirim broşüründekileri telefonla giriorum öyle yapın

Peki o zaman size bişey sorup içimi rahatlatabilir miyim bilgili gözüküosunuz bu konularda kaydirigubbakcemile2 ' 2 saat içinde bitmemiştir ürüner diimiiiii:sinifsinif:

bildiğim kadarıyla incelemiştm daha doğrusu bazı ürünlerin stoğu 2000 3000 arası olabilio onlar erken bitmez belki ama bazı ürünler 150 200 gibi az da olabilio onlar hemen bitio ürünün güzel ve çabuk satılabilirliğine göre değişir mesela bence şu baştaki rimeller ya bitti ya da çok az kaldı çünkü çok sipariş var onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…