Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canlarım ya ben naturalsın yenileyici vücut losyonlarından aldım birsey bu kadar kötü kokar ikidir aldıgım losyonları iade ediyorum güzel kokan birsey yok... ama yeni cıkan winds cape mi ne o süperrrrrr

k7 de avon care var ya edacım mavi uzun o gzlmiş sıkılştrıcı olrk
hmm ondan bnde sattım ama nemlendirici olarak ii dediler:s
avonu aradm neden kargolar çıkmıo die çok fazla yoğunluk varmış 3 gün içnde çıkartacakmışlar yani ilk gelenler şanslı
olamaaaaazzzzakannehir bnm cuma gnü okulum bitio en geç perşembe gelmeli yrn hmn aricm avonu
essence yazan ve kargosu gelen arkadaşlar,erkek saati nasıl çok merak ettim... bu arada edacım perceive ve essence karışımı olan yeni çıkan erkek parfümü bence de süperdir.ikisinin kokusu da muhteşem..
ayy ewt ya öldm o parfmlereee
iyi geceler kızlar kimsecikler yokmu?

bn warmmmm:teytey:

ne oldu kıss nie güldün sempatiksalakcinni

canım senin müşterinmiydi saatin içindekiler çalışıyomu diye soran.sinir olmuştun ben nerden bileyim diye...yanlışta hatırlıyo olabilirimde.bizde ne sorular soyuyolar yaww diyip gülmüştük...
o yüzden güldüm.ay biraz karışık anlattım ama kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben geçen kampanyada Jillian Dempsey Göz Farı ve Eyeliner - Bronze -2x6ml istedim fakat stoklarda kalmadığı için bu siparişimde yolladılar. ama benim katalokta gördüğüm bir tarafı siyah eyeliner, diğer tarafını bronz göz farı istedim. bana geldi kahverengi eyeliner, diğer tarafı doğru, bronz. acaba hepsi böyle kahverengi mi bu bronz olanlarıni siyahıda varmıydıki?

kızlar biri anlatabilirmi bana avon temsılcısı nasıl olunuyo..
heray nekadar para ödemen gerekıyo falann???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…