Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar selam

bugünler de forumda bir başlık var. vergi ile ilgili.. avon ve oriflame dan satış yapanlar ve vergi ödemeyenler vergi kaçakçısı oluyormuş. bilginiz var mı nedir bu?

kızlar ben de ne hikmetse bu sefer kargom gelmediği için pek üzülmüyorum ne bileyim nedense,sadece parfüm, oje ve saati çok merak ediyorum ama açıkçası pek de heyecanlı değilim..
ay bu kampanyada bende öyle oldum nedense yaaa...

essence yazan ve kargosu gelen arkadaşlar,erkek saati nasıl çok merak ettim... bu arada edacım perceive ve essence karışımı olan yeni çıkan erkek parfümü bence de süperdir.ikisinin kokusu da muhteşem..
kabını güzel yapmışlar saatin ama saat bana hafif geldi faturada fiyatı 60 görünüyor ama 60 lık bir saat değil salı pazarı malına yakın..

güle güle kullan hepisini..
kızlar kargom geldi,ama koliler küçük göründü gözüme.sanırım kettle yok.. şimdilik 2 blue rush ve ojem çıktı,yavaş yavaş bakıyorum..
kız get kolilerine bak birde arada gelip yazıyor zilliii

kızlar şimdi avondan msj geldi '' sipariş yogunluğu nedeniyle 14 haziran tarihli siparişiniz 2 gün geç teslim edilecektir gecikme için özür dileriz '' diye ama ben siparişi 11 haziranda vermiştim tel.le ... yani şimdi 2 gün sonra mı gelicek :S kargomda çıkmış yola ama anlayamadım hiç bişey :S

kızlar kargom geldi saat çok aman aman güzel değil ve k8 bana göre daha güzel k7 güzel değildi ben 112 tllik ancak satmıştım k7 den inş k8 de daha çok bol şatışlarımız olur

Kızlar siparişim kargoya verildi gözüküyor teslimat bilgisinde sabahtan beri bekliyorum ne mesaj geldi nede kargo şimdi avonnnn bi mesaj atmış sinir oldum aynen yazıyorum size değerli temsilcimiz ,sipariş yoğunluğu nedeniyle 14 haziran tarihli siparişiniz 2 gün geç teslim edilecektir .

aynennnnn canım banada geldi bende yazdım şimdi hatta kargoyu aradım onlara ulaştıysa gidip alim hiç değilse die sistemleri yokmuş yarım saat sonra arayın dediler sende bi ara sor istersen cnm

canım aynen bana şimdi öyle msj geldi hatta yazdım burayada nolcak şimdi 2 gün soramı gelcek anlamadım ki kargomda yolda yani :S ??

tatlım teslimat bölümünden senin kendi bölgene ait yurtiçi kargonun hangi şube ise orada şb.yazıyorya ona tıkla tel nosu çıkıyo herkesin ki farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…