- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.841
gözümüz aydın kızlar
ay bu kampanyada bende öyle oldum nedense yaaa...kızlar ben de ne hikmetse bu sefer kargom gelmediği için pek üzülmüyorum ne bileyim nedense,sadece parfüm, oje ve saati çok merak ediyorum ama açıkçası pek de heyecanlı değilim..
kabını güzel yapmışlar saatin ama saat bana hafif geldi faturada fiyatı 60 görünüyor ama 60 lık bir saat değil salı pazarı malına yakın..essence yazan ve kargosu gelen arkadaşlar,erkek saati nasıl çok merak ettim... bu arada edacım perceive ve essence karışımı olan yeni çıkan erkek parfümü bence de süperdir.ikisinin kokusu da muhteşem..
güle güle kullan hepisini..benimde kargom bugün geldi 4 koli ketli ve çay seti de var çay seti güzel durmuyo gibi panoromada ama gerçekten çok güzel ve kaliteli ketli de çok güzel bi de bana yeni çıkan parfümlerden 6 tane alana mor fergi çantası geldi idare eder
kız get kolilerine bak birde arada gelip yazıyor zilliiikızlar kargom geldi,ama koliler küçük göründü gözüme.sanırım kettle yok.. şimdilik 2 blue rush ve ojem çıktı,yavaş yavaş bakıyorum..
kızlar şimdi avondan msj geldi '' sipariş yogunluğu nedeniyle 14 haziran tarihli siparişiniz 2 gün geç teslim edilecektir gecikme için özür dileriz '' diye ama ben siparişi 11 haziranda vermiştim tel.le ... yani şimdi 2 gün sonra mı gelicek :S kargomda çıkmış yola ama anlayamadım hiç bişey :S
Kızlar siparişim kargoya verildi gözüküyor teslimat bilgisinde sabahtan beri bekliyorum ne mesaj geldi nede kargo şimdi avonnnn bi mesaj atmış sinir oldum aynen yazıyorum size değerli temsilcimiz ,sipariş yoğunluğu nedeniyle 14 haziran tarihli siparişiniz 2 gün geç teslim edilecektir .
kızlar şimdi avondan msj geldi '' sipariş yogunluğu nedeniyle 14 haziran tarihli siparişiniz 2 gün geç teslim edilecektir gecikme için özür dileriz '' diye ama ben siparişi 11 haziranda vermiştim tel.le ... yani şimdi 2 gün sonra mı gelicek :S kargomda çıkmış yola ama anlayamadım hiç bişey :S
kızlar kargom geldi,ama koliler küçük göründü gözüme.sanırım kettle yok.. şimdilik 2 blue rush ve ojem çıktı,yavaş yavaş bakıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?