Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

vuhuuu yeni girdim süper heyecanlı burası valla yazılarınızı okurken benim de kalbim güm güm atmaya başladı .... ilkşah yine süpersin yaa saolasın canım ellerine sağlık , buyur yine getirdim sana yorgunluk kahveni :içelim: iç canım kaydirigubbakcemile3

bu katalogtan en az 500 ile 1000 arası satış planlıorum bakalm hayırlısı :)

yemek takımına bayıldım ama hayatta o kadar satış yapamam...ilkşahcım tekrardan emeğine sağlık...

saoll cnm benm

bu arada pek uğraşmadm kızlar ya sağoln hepinz benm içn avon ile ilgili herşey zewkli gerçekten

panaromadaki erkek saatiyle şu süpershok far ve göz kaleminden oluşan seriye byldım 530luk yemek takımınada bayıldım çeyizime koymalık güsel olur inş ulaşırım limite boshayallersmile

çoooookkkk tşkr ederiz ilkşahcım walla merakımızı giderdin, bol kazançlar olur inşallah,daha k11 den sipariş alamadım ben ama k12 kataloğundan umudum var bakalım ne olcak

bol satışlarınız olsun kızlar inşallahhh....ilkşahcım RABBİM emeğinin karşılığını versin....çok duamı aldın :Saruboceq:

ya ben sizi çok seviorum ya hakikaten çok tatlısınız hatunlar ALLAH inşallah hepimizn satışlarını arttırır

İlkşahcıım ellerine sağlık :) canımsın merakla bekliyorduk :)Teşekkürler salata takımına bayıldım bu arada moru çok severim:)

siz sağolon canlarm benm

ya şu yemek takımını almak içn 20 tane fullspeed mi girsem çok tatlı bişi yaa

siz sağolon canlarm benm

ya şu yemek takımını almak içn 20 tane fullspeed mi girsem çok tatlı bişi yaa

Geri iade edemezsin ki nasıl olacak:) limitin altına düşünce hediyeyide göndermek zorundasın:)Ben umutluyum bakalım nasip.. sen mutlaka alırsın kız onu dert etme:)alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…