Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar kargom geldi yalnız ürünlerde hayal kırıklığına uğradım..

superfull maskara kirpiklerimi acaip uzattı ama tam aksine dolgunlaştırmadı pek iyi durmadı.. ve de kirpik diplerimi hafif hafif kaşındırdı.. ben de açtığım ürün dahil iade yazdımm..

sonra parfümlü rolet almıştım onları da beğenmedim yağ-parfüm karışımı bişi geldi edp beklerken..

glimmerstick smokey diamond kalemi de 2 kez sürünce siyahtan hiç bi farkı olmadığını gördüm zaten siyah kalemim var..

önceki ürünlerin hepsini beğenmiştim o yüzden hayal kırıklığına uğradım özellikle maskarada..

deneyenlerin yorumlarını bekliyorum......

porselen ymek takımı canım

ya ben çok siparşm olacağını düşünüorum ama temsilcilerime bölüorm prim içn birine 20-25 tane fullspeed birde şu 3lü rareli paketlerden gircm satarm ben onları deli gibi swatch kol saatinin olduğu kampanya 650 tllk sadece perceive girmiştm hepiside satılmştı saatte kalmştı bana

roletten bende istemistim bi önceki kat.da
2li paket di diğerini ball bilss istediğim için iade edemedim sadece değişime yolladım yarısı boş geldi çünkü akmış bu gelcek kolimde gelcek..
kaleme gelince her rengi var hepsinden memnunum beyaz tenliyim bende orjinal rengi neyse öle duruyor.
ya bana fiyat listesi göndermemişler
bi kere banada olmuştu unutmuşlar :)
kızlar birde rare pearls nasıl koku kalıcımı

güzel kalıcı çiçeksi hoş..

ilkşah canım ya ben yakım öncülüğüne geçtiğimden beri( aday takım öncüsü diyelim :)) faturalanan siparişlerin ayrıntıları görünmüyo. kolide ne var ne yok bilmiyorum. sendede böylemi yoksa bana özel bi durum mu?

Kargo geldi geri gitti ablamın adına oldugu için teslim etmediler.Oysaki başka bi getiren evden birisi olsun yeter kimliği ile alabilir demişti bende sözlerine güvendim harbi ayar oldum varya!..

ARkadaşlar ya bu avon temsilcilği ile parayı nereye yatırıyoruz internetten sipariş verip kargocu adamamı veriyoruz

kargon kapıya kadargeliyor içinden kolinin faturan çıkacak onun ile işbankası ptt akbank dan yatırabilirsin postaneden 2.50 ücret alıyorlar işbankasında almıyorlar .Kredi kartınveya hesabın var ise otomatik ödeme talimatı verebilirsin ..

ARkadaşlar ya bu avon temsilcilği ile parayı nereye yatırıyoruz internetten sipariş verip kargocu adamamı veriyoruz

Yeni temsilcimi oldun??Eger kayıt ücreti 7.5 lirayı soruyor isen ..Onu ilk siparişlerin gelince faturaya işliyorlar ilk siparişlerinle birlikte ödüyorsun yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…