Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben,m de geldi :))) akşam baktım.fena değil.hediyeler için uğraşılmaz ama şirinler :))kahve mak için belki :)
yüzük çıkmış panaromada var.3 lü..biri çiçekli biri kristal biri incili 3 yüzük içiçe..çok hoş :)indirim broşürü de güzel..
suprefull rimeli ben çok seviyorum.hakkaten uzatıyo..sipariş veremedim ilk gün..bilg zaten sorunlu..sipariş vereyim derken bisürü rimel girmişim D 3 tane fazla var..artık stok yaparım kullanırım boll bolll ama sipariş vermeden önce o kadar aramama rağmen bulamamıştım.rimellerin kodu farklıymış galiba kızlar..black pearl rimeli ben inci rimel sandım değil dieğri gelmiş.ya da bana mı öyle geldi

Güzel mi melek güneş gözlügü renkleri var mı

Melek Hangi Kampanyada Vardı Canım Ben 9. Kampanyada Başladım Avona Ben Denk Gelmedim Sanırım Kullananlar Memnunmuydu Gözlükten ?
gözlük güzel her yüze cuk oturuyor yani..
güneş ışınlarını normal kaliteli gözlüğüm kadar kırmıyor ama akşam üzeri için çeşit olarak kullandım yaz boyu

kızlar kampanya 12 katoloğunda çıkan litte black dress, ıncandessence, far away, 30 ml olan parfümleri edt mi edp mi bir bilginiz varmı?

türkiye de iade olan ürün faturadan düşülüyormuş bugun aradım bizdeki şubeyi iadem var diye
faturadan düşülmüyormuş onun yerine başka bişey alacakmışım çok sinir oldum ya
aynı avon ama başka kanunlar nasıl bir iş bu ......lmaz:

Son düzenleme:

canım sen hangi ülkedesn sizde ucuzdur avon senden sipariş verelm yaa bize gönder alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…