Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kıbrıstayım canım keşke ucuz olsa 2katı fiyatlar türkiye ile.Szinkilere bakıyorum hem şahahe daha çok seçenek hemde daha uygun fiyata.

ben yunanistandan birini bulmaya çalışıorum bize yakın göndersn ipsala gümrüğe ben aldırırm ordan çok ucuz diğer ülkelerde yaa farawaylar falan 5-7 euro

şu an yunanistan kataloğna baktım vazgeçtim daha pahalımş bugaristndan bulaym

ben yunanistandan birini bulmaya çalışıorum bize yakın göndersn ipsala gümrüğe ben aldırırm ordan çok ucuz diğer ülkelerde yaa farawaylar falan 5-7 euro

süpermiş ya canım eğer karşılaşırsam öyle biriyle sana yönlediririm.Aslında profosyenel olsam bende türkiyeden getirip onları satmak isterdim ama o kadar uğraşamam gümrük falan.

evet cnm bendede öyle oldu parasını ödüyorsun diğer faturandan iade ürün fiyatı kadar düşürüyorlar..

evet cnm bendede öyle oldu parasını ödüyorsun diğer faturandan iade ürün fiyatı kadar düşürüyorlar..
yok canım malesef burda öyle değimiş bende 14tl lik ruj satmıştık müşteri vazgeçti almadı sonra aradım işte iadem var diye geri alırız ama dedi onun yerine başka birşey alacaksın dediler

beni de sinir küpü ettiler.Zaten müşterinin rujunu kendi cebimden ödemiştim.yani bana kaldı 14tl.Belki bu şimdi az yarın daha falza olursa hep olan bana olacak.

şikayet etmek lazım aslınd ama uğraşamam.

cnm sende bi dahaki siparisin olunca o zmn gönderirsin ruju degistrmis olursun birsey degsmiyoki

tamam canım değiştiriyorum canım ama müşterinin parasını kendi cebimden ben ödedim ruju vermeden önce.Müşteri sonra vazgeçti almadı tabi parayı haliyle vermedi.Şimdi ben o ruju kendi adıma değişmiş olucam ben kendi adıma başka bişey almış olucam . O yüzden kafama takıldı.Çünkü malları teslim aldığımda peşin ödüyorum süre tanımıyorlar malı aldın parayı ver diyorlar.Cebimden ödüyorum sonra toplayabilrsen topla müşterilerden...

cnm sende bi dahaki siparisin olunca o zmn gönderirsin ruju degistrmis olursun birsey degsmiyoki

tamam canım değiştiriyorum canım ama müşterinin parasını kendi cebimden ben ödedim ruju vermeden önce.Müşteri sonra vazgeçti almadı tabi parayı haliyle vermedi.Şimdi ben o ruju kendi adıma değişmiş olucam ben kendi adıma başka bişey almış olucam . O yüzden kafama takıldı.Çünkü malları teslim aldığımda peşin ödüyorum süre tanımıyorlar malı aldın parayı ver diyorlar.Cebimden ödüyorum sonra toplayabilrsen topla müşterilerden...

Yarın ürün teslim etmem gerek kargo neymiş yarın teslim edecekmiş ya nasıliş buya başlarım bu kargoya şimdi adam gibi elemanlarla çalışmıyorlar kabak bizim başımıza patlıyor!

BENDE ilk dakikalarda verdim siparişi ama bugun msj geldi avondan kargo 1 gün geçikmeli gelecek diye yani yarın ( avon adam gibi çalışıp fazladan eleman alsa düzgün çalışsa böle olmazki...böle ünlü bi markaysa adına yakışanı yapsın canım....20 kişi fazla adam alsın zamanında yapsın herşeyii püfff..

haklısın ,siparişlerimiz zamanında işlenmiyo, kargoya verilişi aksıyo,ürünlerimiz eksik geliyo v.s...........daha disiplinli ve koordine bi şekilde çalışsalar bööle olmayacak..... bu arada nasısın iyimisin eesssssss cim? eskilerden kimse yok artık dimi? tul, huri,eda,balböceği falan nerde ALLAHAŞKINA ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…