Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlaaarr bi sorum olcak beni aydınlatın lütfenn geçen kampanya temsilci tavsiyesi yaptım ve kaydı gerçekleşti bi dahaki kampanyada rimleim gelcek biraz önce bi temsilci tavsiyesi daha yaptım bu durumda rimelim iptal olup mücevher kutusu mu gelcek sadece yoksa ikiside mi gelirrr:kedi:

2sine gelir cnm

kızlar nolurrr bi bakın k12nin panaromasındaki super shock rimelin kodunu yazarmısınız......ACİL..

bilen varmı sipariş vericem kızlar....

bana hediye gelmişti güzel çiçekli kokuları seviyosan kullanabilirsin öle agır bi koku deil hani pek kalıcı deil bende ama seviyorum yinede ..gerçi tene görede degişir sende kalıcı olur belki.parasına göre alınabilecek bi parfüm bi dene istersenbayanssulusmile

çokmu agır çicek kokusu canım yani sırf çicek ciçekmi kokuyo

güzel ve kalıcı oldugunu duydum..bitirme sakınn kızz bende allcam banada bırakkk:)

canım 6 tl açığım vardı kargo parası ödememek için bende almışken parfüm alayım dedim uygun bişe olsun dedim...katalogtaki 30 ml.. little black ile women of earth arasında kaldım işte.....sonunda women of earth aldım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…