Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yanlış sipariş verilmiş bi kolim vardı onu kargoyla geri iade ettim fakat içindeki panaroma dergisi ve fiyat listesini almayı unuttum,daha sonraki kolimde onlar yoktu sadece kataloglar var şu an elimde.onlara nasıl ulaşabilirim,birde relamlardaki üçlü makyaj seti nerde sadece katalog olduğu için elimde bi bilgim yok.yardımcı olabilir misiniz?

nerdesin ayciiiiiiii

bende k13 e bakıp ona göre verecektim siparişleri kendime parfüm alıcam eğer k13 ü de göreyim demiştim
kimseye gelmedi mi k13 ayciii nerdesin

bu k12 deki indirim broşuründe rujlar varya color trendin onlardan hangisinin rengi daha koyu çokta koyu olmasın ama ben anlayamadım da yardımcı olabilir misiniz acaba

artık yarın sabaha kaldı napalım..melekcim senin kargo kaç gibi gelirr? hemen yazarsın dimi tatlım?
iii gecelerr kızlarrr :)

ayyyy kızlar uykum gelmiyorrr:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

takım öncünden isteyebilirsin yada bölge sorumlusundan onlarda mutlaka fazladan panaroma fiyat listesi katalok oluyo yardımcı olurlar arayıp durumu anlatırsan tatlım opuyorumnanaktan avonun internet sitesinden göre bilirsin o üçlü makyaj setini cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…