- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.041
ama hepimizin aklı orda kaldı sırnaşık şey delikafadulden kaydirigubbakcemile3
çok özürdilerim yanlış bir şey yaptıysam ama inanın bir türlü şu işi çözemedim (nasıl msj yollancak gibi) pierre cardin işini yapıyorum çok memenunum ilgilenirseniz yardımcı olurum betül savur boztuna facebook
ı ıhh kendini avano ver
stok sorunlarını ,müşteri mahcubiyetlerini ,beklenen kargoların güzelliğini düşün bayanssulusmile
ı ıhh kendini avano ver
stok sorunlarını ,müşteri mahcubiyetlerini ,beklenen kargoların güzelliğini düşün bayanssulusmile
kızlar bu pier cardinin kataloğunda 150 tllik satış yaptın diyelim 50tl senin karın oluo %50 kar gramajı var bide bu avon gibi bankaya para yatırmıosun kargocuya veriosun ürün gelince değişik bişiler yani kızlar az araştırdımda telle üye olunabiliomuş bide çıkardığı katalok 3 aylık oluomuş ekim kasım aralık 3ay boyunca tek katalok
kızlar ya biliyorum yeri degil ama..... özellikle izmir den pierre cardin temsilcisi olan varmı bizde kuzenle yapmak isitoyruz ama nasıl üyeligi falan nette hiç bir bilgi bulamadım
canım bende solution ların gece kremini sürdügümde gözlerim yanıyor hmde annem sürdü ondada yanma ve sulanma yaptı neden acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?