Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Bi msn adresi versene canım ben face kullanmıyorum sana özel mesajda gönderemiyorum.. bi ürünü begendim

kızlar ben birşey sorucam

k12 ayın 5 inde son ya en son siparişi ayın beşine kadar girebiliyor muyuz..

ya takım öncüm benim kafamı karıştırıyor tarihten üç dört gün önce bugün k12 son siparişlerinizi girin acele edin falan diyo

hangisi doğru?

Bırak Takım Öncünün Dediklerini Canım Son Gün Saat 4 e Kadar Siperiş Girebiliyosun Çıkarı Var Onun Ondan Öyle Diyo :))

cnm bende onu düşündm ama peşin ödemeli dmi vade yok bu yüzden sarmıo beni

tecrübeli arkadaşlara bi sorum var,

yılın son kataloğu çok güzel olur herhalde diye düşünüyorum hem yeni ürünler hem bol indirim..
genelde nası oluyo?? ne dersiniz kızlar hayallerim çıkar mı acep??

Son düzenleme:
haftayamı olacak yani gün hediyesi.. bekletmekte istemiyorum artık malum diğer katolokda güzel siparişe başlamak istiyorum

kızlar ya biliyorum yeri degil ama..... özellikle izmir den pierre cardin temsilcisi olan varmı bizde kuzenle yapmak isitoyruz ama nasıl üyeligi falan nette hiç bir bilgi bulamadım

TATLIM bende pierre cardin temsilcisi oldum...

face varsa sende avrupa networking yaz çıkıyo baya bişeyler var bilgi olarak...

birde sitesine gir bak....yeni katalogta cıktı online...

tek sorun stok sorunu oda yavas yavas ekleniyo..

firma daha cok yeni 3 aylık...

canım bende solution ların gece kremini sürdügümde gözlerim yanıyor hmde annem sürdü ondada yanma ve sulanma yaptı neden acaba yaa

EVET KESİNLİKLE....bende solitıon serisini hiç beğenmedim gece kremini kullandım gözlerime sürmesemde gözerim yanıyodu...

KIZLARRRR Bİ BAKIN............

AVRUPA networking PİERRE CARDİN üyesi oldum....üyelik ücreti 10 tl...ama 10 gündür kampanya var ve ben 5 kuruş para vermeden üye oldum katalogum geldi...

bazı arkadaslar sorular sormuş....cevaplamak istedim...

kataloglar 3 aylık..yeni katalog çıktı...: Avrupa Networking :. // Dorudan Sat Sistemi Yntemiyle Ek Kazan Salayn! ...........................................Avrupa Networking, Pierre Cardin, arba, Carsibasi, Pierre Cardin Coraplari, Ek s, Ek kazan, ek is, ek kazanc, calisma firsati, ic cam

buyrun bakın...
ürünler güzel..kaliteli diyolarlar pahalı seylerde var uygun seylerde var...ama karı güzel..

ücreti ya kredi kartından çektiriyosunuz kapıda....yada peşin kargocuya ödüyosunuz kapı para peşin veriliyo yani...

amaaaaaaa stok sorununa deli oluyosanız hiç başlamayın :)

stoklar bir türlü yenilenmiyor...geldimi gelmedimi diye sürekli takip gerektiriyo galiba az ürün üretiyolar stoklar hemen bitiyo..

ara ara koyuyolar işte...bugun yakaladım ve sipariş verdim ilk kez..

bu arada kargo limiti 50 tl fazla değil..

Canım Yılbaşı Katalogları Bölge Müdürlerinde Oluyo Ancak Ama Evet Baya İndirim Hoş Pktler Oluyo Ben Avona Başlamadan Önce Yılbaşı Katalogundan Yıgınla Sipariş Verdiriyodum Arkadaşa Ne Karlar Etmiş Benden İşin İçine Girince Anladım :)))

kızlarr hani bazı kataloglar bizde çıkmadan başka ülkelerde çıkıyor ya,sora benzerleride bizde çıkıo bazen..yılbası katalogundada böle bişe olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…