- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.001
gönderemiyosun ki okusun tatlış gönderdin mi yoksa nasıl yaa =)kuzum evet haklısınokuyabilir ama değil mi
ayıpsın mavis hallederiz tabi üye olabilirsem sempatiksalakcinniiyi tamam işte bizede tanıtırsın alırız madem ucuz dicem ama kargo ücreti kötü olur ona bir çare bulunursa ben alabilirim valla müşteri listene ekleyebilirsin şekerimvereliniortak
geldi güzellik geldi bende cevap yazdım gelmedi mi =)greeneyes3543 sizin özelden sorduğunuz soruya cevap yazmaya çalıştım bilmem becerebildimmi cevap geldimi kaydirigubbakcemile3
hos geldin canım.. kocaman birsey ne ararsan var =)
canım avon temsilci girişinden temsilciye özel/ cari hesap özetinden anlayabilirsiniz paranın ödenip ödenmedigini ayrıca temsilci sayfandan dönem borcu sıfırlanmıssa ordandaanlayabilirsin.
canım kapanya basladıgı tarihten itibaren k13ten siparis giren ilk 15,000 kişi demektir.
canlarım ciğerlerim
acilen bana yardım opuyorumnanaktan
k12 de sayfa 10 da kendi paketini kendin yap bölümünde 1 gruptaki parfümlerin ilk ikisi bayan en sonuncu siyah erkek di mi kzlar müşterim sorduda
kızlarrr :gitme:
ewt cnm ilk ikisi bayan 3ü olan erkek parfümü :lepi:
teşekkür ederim meliscim olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kızlar ben anew 25+ göz çevresini almıştım.gözüme çok yakın sürmememe rağmen sürdükten bir süre sonra gözlerim çok yanıyor.ben 1 haftadır griptim önceleri hastalığın getirdiği bir şey sanıyordum ancak hastalık geçti hala yanıyor.farkettimki krem sürdükten sonra daha yoğun bir yanma ve kızarma oluyor.özelliklede gündüz olan kısmını.sizce ne yapmalıyım ?bu iade nedeni olabilirmi?ve birde iade edilenin aynımı geliyor yoksa farklı ürün yada parasını taleb edebiliyormusun?ha canlarım nasıl oluyor bu işler?olumunekankayizsmile
kızlar izmirden ve uşaktan arkadaşlarım avona üye olmak istio ve benim yapmamı istiolar fakat il dışından üye yapılmaz die biliyorum ben yanlışmı bu bilgim ne yapmam lazım ikametgahı
gün hediyeleri nasıl oluyor kızlar ?
:) ikametgahını senin bulundugun bölgede göster .. sipariş verdiğinde arkaşların geçici adresten kendi adreslerini yazsın ..
peki hep öyle olunca zor olmazmı yada avon kabul edermi :lepi:delikafadulden sevindim yaa öncü olabilirim artık bende :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?