Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canlarım ciğerlerim

acilen bana yardım opuyorumnanaktan

k12 de sayfa 10 da kendi paketini kendin yap bölümünde 1 gruptaki parfümlerin ilk ikisi bayan en sonuncu siyah erkek di mi kzlar müşterim sorduda

teşekkürlerr :) hihoyyyt

canım aynı sölediğin seyler bendede oluyor.sanıırm kremin içeriğiyle alakalı bişe.ama ben iade etmedim çokta memnunum.kirpik diplerine kadar sürme canım,ben dha geriden sürüyrm krem zaten yayılıo

kızlar izmirden ve uşaktan arkadaşlarım avona üye olmak istio ve benim yapmamı istiolar fakat il dışından üye yapılmaz die biliyorum ben yanlışmı bu bilgim ne yapmam lazım ikametgahı

kızlar izmirden ve uşaktan arkadaşlarım avona üye olmak istio ve benim yapmamı istiolar fakat il dışından üye yapılmaz die biliyorum ben yanlışmı bu bilgim ne yapmam lazım ikametgahı

:) ikametgahını senin bulundugun bölgede göster .. sipariş verdiğinde arkaşların geçici adresten kendi adreslerini yazsın ..

kızlar bu pier cardinin kataloğunda 150 tllik satış yaptın diyelim 50tl senin karın oluo %50 kar gramajı var bide bu avon gibi bankaya para yatırmıosun kargocuya veriosun ürün gelince değişik bişiler yani kızlar az araştırdımda telle üye olunabiliomuş bide çıkardığı katalok 3 aylık oluomuş ekim kasım aralık 3ay boyunca tek katalok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…