- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.281
iyi akşamlar bayanlar..
katalog yayınlanmadan önce bi arkadaş pırılıtılı losyon sormuştu (kendisine mesaj attım ama geri dönmedi bana aklıma takıldı) ilkşahta en arkadaki sayfada diye söylemiş gerçi ama katoloğu incelerken skin so softun da pırıltılı losyonu olduğunu gördüm ( indirim broşüründe 4. sayfada).
acaba skin so soft mu iyidir yoksa kırmızı şişeli avon care rich moisture body losyon mu? ikiside aynı fiyat ama kırmızı şişedekinin miktarı daha çok..
avon temsilcisi deilim... ve bu indirim broşüründen temsilci olmayanlarda sipariş verebiliyor mu? yardımcı olursanız sevinirim. sürüldüğünde pırıltılı bişeyler olsun istiyorum. tavsiyeniz hangisi olurdu hangisi daha güzel??
canım güle güle kullan darısı bizlerin başına bu ay 150 liralık sipariş verdim. ilk siparişim olarak iyi sanırım :)))
iyi akşamlar bayanlar..
katalog yayınlanmadan önce bi arkadaş pırılıtılı losyon sormuştu (kendisine mesaj attım ama geri dönmedi bana aklıma takıldı) ilkşahta en arkadaki sayfada diye söylemiş gerçi ama katoloğu incelerken skin so softun da pırıltılı losyonu olduğunu gördüm ( indirim broşüründe 4. sayfada).
acaba skin so soft mu iyidir yoksa kırmızı şişeli avon care rich moisture body losyon mu? ikiside aynı fiyat ama kırmızı şişedekinin miktarı daha çok..
avon temsilcisi deilim... ve bu indirim broşüründen temsilci olmayanlarda sipariş verebiliyor mu? yardımcı olursanız sevinirim. sürüldüğünde pırıltılı bişeyler olsun istiyorum. tavsiyeniz hangisi olurdu hangisi daha güzel??
kızlar ben k 12 den siğperiş verdim yarın gelir kargom
bugün katalogu gören bir arkadaş 20 tllik sipariş verdi
ben şimdi ne yapacağım ürünü getirtsem kargo ücretiyle hiçbirşey kazanmıyorum
75 e tammalasam o kadar ürünü napacağım mafoldumben
arkadaşlar 11. kampanyada istediğim megan botlar stokta olmadığı için gelmemişti, şimdi 12. kampanya siparişlerimi verdim, takipten gördüğüme göre botları bu kampanya yollamıyolar, ee noldu benim botlar?
arkadaşlar 11. kampanyada istediğim megan botlar stokta olmadığı için gelmemişti, şimdi 12. kampanya siparişlerimi verdim, takipten gördüğüme göre botları bu kampanya yollamıyolar, ee noldu benim botlar?
ben 10 da verdim hala gelecek
anladım canım teşekkür ederim. pırıltılı diiince hoş olabilir diye düşünmüştüm. kataloğu biraz daha inceleyim. fikrinizi almak istediğim konular olacak muhtemelen....
yani gümbürtüye gitmez yollarlar mıki? er yada geç :)
valla yalan oldu dicem ama olmaz avon sana onu bi sekilde yollar. yok müseterileri vazgecmiştir elinde kalır diye hiiiiiç düsünmez.. gözlküler vardı benim güneş gözlükleri yaz bitti benim gözlükler gelmedi tam 3kampanya geçti gönderdilerrrrralkisalkisalkis
yani gümbürtüye gitmez yollarlar mıki? er yada geç :)
yaza doğru yollarlar inşaALLAhkış bitecek
canım çok sevindim kahve makinanın geliyor olmasına güle güle kullan inşhihoyyyt
güle güle kullan arkadasm gelirim bana da kahve pişirirsin artıkk=)=)
kızlaaarrr acil yardımmm avon sayfasından kredi kartıyla ödeme yapıcam bilgileri doldurdumm ama banka adı felan çıkmıyo işlem devam etmiyoooeyvahedigeldismile bilgisi olan var mmıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?