- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.321
kızlar söylemeyi unuttum az önce sahibinden.com'a denemelik bişeyler koydum demiştimya,ilanı önceki gün koymuştum dün akşam şehir içinden bir müşteri çıktı eşim adına ilan verdim bu yüzden kendim götürmeye çekiniyorum :kedi: gelip almasınıda istemiyorum. eşim yarın izinli o götürecek alıcı kuyumcuymuş işyerine istiyo hadi bakalım hayırlısı sonucu yazarım yine
:teytey::dance::dance::dance::teytey:
senses duş jeli "mystıque" 4,50hadi yaa..iyiymş..ne sattın kaça sattın..
hadi bakalım hayırlısı canım inş sorunsuz verirsinizz sonucu yaz bize mutlakaaa zemuszemus
tşklr canım inşAllah.yazmazmıyım arkadaşım çok mutlu oldum zaten hihoyyyt
ozthencim şuan mesaj geldi el kremi ve birkaç çeşit bişeyler daha istiyor.bugün olabilirmi diyor :) yalnız gidemem utanır çekinirim :kedi: eşime tlfn açtım öğle arasında gidelimmi diye işi çokmuş çıkamazmış arkadaşımla götürmemi söyledi.arkadaşı arıyorum ulaşamıyorum gidersem tavsiyene uyup katalogta götürcem teşekkürler ben heyecandandan akıl edemezdim nede olsa bi ilk yaşıyorum :teytey:canım sana tavsiyeee k13 kataloğu koyy poşetee eşininde nosunu yaz arkaya belki sipariş gelirrropuyorumnanaktan
ozthencim şuan mesaj geldi el kremi ve birkaç çeşit bişeyler daha istiyor.bugün olabilirmi diyor :) yalnız gidemem utanır çekinirim :kedi: eşime tlfn açtım öğle arasında gidelimmi diye işi çokmuş çıkamazmış arkadaşımla götürmemi söyledi.arkadaşı arıyorum ulaşamıyorum gidersem tavsiyene uyup katalogta götürcem teşekkürler ben heyecandandan akıl edemezdim nede olsa bi ilk yaşıyorum :teytey:
canım k13 de 142.sy da var jel vücut yağı diyor omu pırıltılı güzel olan vücut losyonuda pırıltılımı tşk ederim
arkadaşlar bi sorum daha olacak super shock rimelle iyi diyorsunuz da şu dantel desenli die yeni bi tane çıktı ya oda aynısımı acaba güzel mi yoksa sadece dışımı değişmiş
canım k13 de 142.sy da var jel vücut yağı diyor omu pırıltılı güzel olan vücut losyonuda pırıltılımı tşk ederim
arkadaşlar bi sorum daha olacak super shock rimelle iyi diyorsunuz da şu dantel desenli die yeni bi tane çıktı ya oda aynısımı acaba güzel mi yoksa sadece dışımı değişmiş
ben orduda olsaydım beraber giderdikk gitmişkende bi sürü satış yapar gelirdikkhiç utanma çekinme sen utancak bişi yapmıyosun kii namusunlaa alnının teriyle 3-5 kuruş kazanmaya çalışıyosunopuyorumnanaktan
Kızlar Kahve Makinam Geliyo:dance:
İlk 10.000 Kişiye Demişlerdi Ya Çogu Kişi Yapamamış mı ki Bu Kadar Satış sempatiksalakcinni
İlk 10.000 Kişiye Demişlerdi Ya Çogu Kişi Yapamamış mı ki Bu Kadar Satış sempatiksalakcinni
arkadaşlar kampanya 13 katoloğu sayfa 32 de trend serisinden 1 alana aynı ürünün 2. si bedava renk seçimi yapabilirsiniz yazıyor şimdi müşterinin birisi koyu birisi açık pudra istedi nasıl olcak ikisindende işaretlicekmiyiz sora 2 şer tane yani 4 adet gelmesin off kafam karıştı :bbo: daha önce bu şekilde sipariş vermiş tecrübeli arkadaşlardan bana yardımcı olan olursa sevinirim..
Canım Sanırım Bir Alana Bir Bedava O Kampanya Yani Birini Alıyosun Aynı İkinciside Bedavaya Geliyo Ben Böyle Anlamıştım :lepi:
renk seçimi yapılabilir yazıyor yani koyu rengi 1 olarak işaretlersek 2 adet mi geliyor 1 açık 1 koyu olmuyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?