Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hadi bakalım hayırlısı canım inş sorunsuz verirsinizz sonucu yaz bize mutlakaaa zemuszemus

canım sana tavsiyeee k13 kataloğu koyy poşetee eşininde nosunu yaz arkaya belki sipariş gelirrropuyorumnanaktan
ozthencim şuan mesaj geldi el kremi ve birkaç çeşit bişeyler daha istiyor.bugün olabilirmi diyor :) yalnız gidemem utanır çekinirim :kedi: eşime tlfn açtım öğle arasında gidelimmi diye işi çokmuş çıkamazmış arkadaşımla götürmemi söyledi.arkadaşı arıyorum ulaşamıyorum gidersem tavsiyene uyup katalogta götürcem teşekkürler ben heyecandandan akıl edemezdim nede olsa bi ilk yaşıyorum :teytey:

ben orduda olsaydım beraber giderdikk gitmişkende bi sürü satış yapar gelirdikk hiç utanma çekinme sen utancak bişi yapmıyosun kii namusunlaa alnının teriyle 3-5 kuruş kazanmaya çalışıyosunopuyorumnanaktan

cnm ben aldım o dantel desenli süpershock rimelden çok güzel hiçbir şekilde kirpikleri yapıstırmıyo ok gibi oluyo ben memnun kaldım

evet cnm aynen o jel vucut yagı harika bişey kokusuda hoş.pırıl pırıl yapıyo...zaten şişeside şeffaf krem görünüyo pırıl pırıl altın tanecikleri varmış gibi...

aynı rimel canım super shockun üstüne yok valla

ne güzel olurdu canım.ama hem işyeri hem erkek bu işte yeniyim ve tanımadığım biriyle diyaloğa girmek ürkütüyor ne bilim işte.yapım gereği çekingenim zaten.arkadaştan hala tık yok

kızlar k13 indirim broşüründe bel inceltici kemer var ya
acaba onun faydası varmıdır alsammı? bilmiyorumkismile

arkadaşlar kampanya 13 katoloğu sayfa 32 de trend serisinden 1 alana aynı ürünün 2. si bedava renk seçimi yapabilirsiniz yazıyor şimdi müşterinin birisi koyu birisi açık pudra istedi nasıl olcak ikisindende işaretlicekmiyiz sora 2 şer tane yani 4 adet gelmesin off kafam karıştı :bbo: daha önce bu şekilde sipariş vermiş tecrübeli arkadaşlardan bana yardımcı olan olursa sevinirim..

Son düzenleme:
Kızlar Kahve Makinam Geliyo:dance:
İlk 10.000 Kişiye Demişlerdi Ya Çogu Kişi Yapamamış mı ki Bu Kadar Satış sempatiksalakcinni

Canım Sanırım Bir Alana Bir Bedava O Kampanya Yani Birini Alıyosun Aynı İkinciside Bedavaya Geliyo Ben Böyle Anlamıştım :lepi:

Saolun Kızlar Daha Daha Güzelleri Sizin Olsun..
Kadınlar Günü Yapmayı Düşünüyorum Hepiniz Davetlisiniz Topluca İçeriz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…