- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
kızlar avona olan borcumun daha günü gelmedi fakat ben ödeme böllümünden bu borcu şimdi avona çektirsem olurmu yani gününden önce çekerlermi?
kolye "avon gabriella kolye" diye yazarsanız google a görseller kısmında hemen çıkıyo..en başta çıkan gümüş renkte olandan...
perceive dew bence çok hoş ben beğendimm
peki pırıltılı vücut losyonu hangisi? şu nar ciceği renginde kapağı olan mı :26: o bende var kullanmıyorum cok kötü kokuyo böööö
pakette olanlar şunlar kızlar 2 çeşit paket var Far away exotic edp, color trend ruj, color trend göz kalemi, kolye, dudak balmı.. Bir de perceive dew, 2 adet göz kalemi, pırıltılı vucut losyonu, kolye.. iki ayrı paket hangisi denk gelirse şansınıza artık :)
Kızlar merhaba k7 deki sürpriz kazanç paketinden sipariş verenler oldumu olduysa içinde neler var yazarsanız sevinirim
Kızlar merhaba k7 deki sürpriz kazanç paketinden sipariş verenler oldumu olduysa içinde neler var yazarsanız sevinirim
bende süpriz paketten sipariş verdim ama bu ay ikinci kez sipariş verdiğim için kargo parasını kestiler umarım değer:)
kızlar kargo ücreti ne kadar biliyor musunuz?
yada kızlar acaba üyemi olsam sadece kendime almak için... yalova temsilci olanınız varmı
kızlar aranızda girişine avon siparişi verebileceğim arkadaş var mı yada uygun fiyata?
kızlar bende bayadır yoktum konulardan uzak kalmışım ama eksiği kapatıcam artıkyaa bende su suprz paketten sipariş vermek istiyorum ama k7 den iki kere sipariş verdim ve haberim yoktu bu sürpriz paket olayından şimdi sipariş versem sadece o paketi kargo öderim di mi?
arkadaşlar yeni katalogları paylaşmanız büyük bir incelik çok teşekkür ediyorum
fakat fotoğraflar eksik indirim yüzdeleri bile görünmüyor lütfen biraz daha dikkat...
elimdeki katalogtaki güneş koruyucu spreyi alsammı almasammı karar veremiyorum yeni katalogdaki fiyatı bir türlü okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?