AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar avona olan borcumun daha günü gelmedi fakat ben ödeme böllümünden bu borcu şimdi avona çektirsem olurmu yani gününden önce çekerlermi?

kolye "avon gabriella kolye" diye yazarsanız google a görseller kısmında hemen çıkıyo..en başta çıkan gümüş renkte olandan...
perceive dew bence çok hoş ben beğendimm

peki pırıltılı vücut losyonu hangisi? şu nar ciceği renginde kapağı olan mı :26: o bende var kullanmıyorum cok kötü kokuyo böööö

Kızlar merhaba k7 deki sürpriz kazanç paketinden sipariş verenler oldumu olduysa içinde neler var yazarsanız sevinirim

canım önceki sayfalarda yazıyo. ilk paketteki koylye sanırım şu aşk kolyesi. 2. guptaki de google a avon GABRİELLA kolye yaz cıkar.

bende süpriz paketten sipariş verdim ama bu ay ikinci kez sipariş verdiğim için kargo parasını kestiler umarım değer:)

yada kızlar acaba üyemi olsam sadece kendime almak için... yalova temsilci olanınız varmı

kızlar dün mesaj geldi avondan.."8,81 tl likdaha sipariş verirseniz ve 5 adet katalog alırsanız king saç şekillendirici size gelsin."
ama normalde ödül satışım tutmuyodu hediyeyi.bende galiba özel bi durum var dedim sipariş verdim..hem dekargo ücreti olan..ama bugün faturalanmış siparişim ve king ming yok..resmen yalanncı bunlar yaa..aradım herkese gönderdik aynı mesajı diyo kadın..ödülünüz tutmuyo diyoo yaa..sinir yaaa

kızlar bende bayadır yoktum konulardan uzak kalmışım ama eksiği kapatıcam artık yaa bende su suprz paketten sipariş vermek istiyorum ama k7 den iki kere sipariş verdim ve haberim yoktu bu sürpriz paket olayından şimdi sipariş versem sadece o paketi kargo öderim di mi?

evet kargo ödersin

arkadaşlar yeni katalogları paylaşmanız büyük bir incelik çok teşekkür ediyorum
fakat fotoğraflar eksik indirim yüzdeleri bile görünmüyor lütfen biraz daha dikkat...
elimdeki katalogtaki güneş koruyucu spreyi alsammı almasammı karar veremiyorum yeni katalogdaki fiyatı bir türlü okuyamadım

valla ancak bu kadar çekebildim tlfm ancak çekiyor sırf merak gitsin diye koyuyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…