AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

seni seniii
canım şimdi ben de verdim. fatura tahmini tutarına bakarsan 15 diyor. ilk etapta 20 gözüküo evet ama 15 e gelio.

kızlar avonda otomatik ödeme sistemi nasıl bilen varmı

Bankalara talimat vermeniz de mümkün ama Avon.com dan hallederseniz ücretsiz olmuş olur. Önce temsilci numaranız ve şifrenizle Avon.com a temsilci girişi yapın. Daha sonra Temsilciye Özel sekmesinden Bilgilerim e tıklayın. Burada adres bilgileinizi göreceksiniz. Sayfanın altına doğru ilerlediğinizde de Kredi Kartı bilgilerinizi yazmanız gereken boş alan var. Bilgilerinizi yazıp kaydet dedikten sonra ödemeleriniz otomatik olacak. İsterseniz taksit istiyorum seçeneğine de tıklayabilirsiniz. O zaman mebleğı karttan çekerken 4 e bölerler. Herhangi bir ek ücret kesilmeyecek. Son ödeme tarihine kadar siz kendiniz ödemezseniz, son ödeme tarihinde kartınızdan otomatik çekiliyor. Yani son güne kadar bekliyorlar. Eğer son günde de limitiniz yeterli değilse çekemediklerini bildiren bir SMS cep telefonunuza ulaşıyor. Limitinizi ayarladıktan sonra kendiniz tekrar ödeme sayfasına giderek ödeme yapabilirsiniz.

elinde k6 kataloğu olan varsa onda bi tane güneşsiz bronzlaştırıcı krem vardı onun fiyatına bakıp söyleyebilirmisiniz bana ben katalogu kaybettimde

Yüz ve Vücut için Güneşsiz Bronzlaştırıcı Losyon 150 ml - 07477 - K6 - Tüketici fiyatı : 21.60 Temsilci Fiyatı : 16.20
Aynı Losyon K7 ve K8 de de var

K7 tüketici fiyatı : 14.80 Temsilci fiyatı : 11.10
K8 tüketici fiyatı : 13.50 Temsilci fiyatı : 10.12

kızlar yeni eve geldim o yüzden geç oldu kusura bakmayın..
paketten 1 perceive dew 1 pırıltılı vücut losyonu 2 adet color trend göz kalemi mor ve gri 1 adet kolye.

kızlar yeni eve geldim o yüzden geç oldu kusura bakmayın..
paketten 1 perceive dew 1 pırıltılı vücut losyonu 2 adet color trend göz kalemi mor ve gri 1 adet kolye.

guzelmış cnm sevındım ama bana msj geldı adres sorunu nedenıyle kargonuz gelmemıştır dıe sankı 6 ayıdr başka adrese gdıyolar sınır oldum

slm kızlar benm siparişlerimin dışında başka bişey daha geliyomuş ne acaba bilen desin:)))

10188 PYTHON PRINT SUNGLASSES

kızlar benim paketin içinden malesef far away exotic çıktı,onun dışında color trend kalem gri renkte,color trend ruj first date rengi,dudak balmı,kolye çıktı ama ben parfümün kokusunu hiç sevmemiştim daha öncede ayrıca yaz içinde aşırı ağır kışın belki arada kullanırım hiç sanmıyorum ama neyse..

canım kredi kartının üzerimize olması şartmı ? babamın kredi kartı bılgılerini tanıtsam ordan işlem yapsam sorun olrmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…