- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
merhaba uzun bı suredır takıpdeyımm ıslıyodum öyle gıslıdenn :)kızlar bısey soracam bende bu kazanc paketnden sıparsverdm daha fatura ıslenmedı ne ıstemısım dıye bı gözatayım dedm bakdım o kazanc fıyatı 20tl gözukuyo 15 tl degılmıydı gelen arkadaslar bı faturalara bakabılırmı 20mı ıslemısler
seni seniii
canım şimdi ben de verdim. fatura tahmini tutarına bakarsan 15 diyor. ilk etapta 20 gözüküo evet ama 15 e gelio.
öyle bi topikte mi var anaaam ben çok şey kaçırıyorumm
heheheh esınn askerdee olsaa bulurdnn cnmmkısa dönem asker eslerıı safagmz 84 bılmedımızz ne topkler vardrr :)
ayyyyyyyy Allah kavuştursun. Allah korusun,saklasın
kızlar avonda otomatik ödeme sistemi nasıl bilen varmı
elinde k6 kataloğu olan varsa onda bi tane güneşsiz bronzlaştırıcı krem vardı onun fiyatına bakıp söyleyebilirmisiniz bana ben katalogu kaybettimde
kızlar yeni eve geldim o yüzden geç oldu kusura bakmayın..
paketten 1 perceive dew 1 pırıltılı vücut losyonu 2 adet color trend göz kalemi mor ve gri 1 adet kolye.
slm kızlar benm siparişlerimin dışında başka bişey daha geliyomuş ne acaba bilen desin:)))
10188 PYTHON PRINT SUNGLASSES
kızlar kolye hangisi bende verdim sipariş ama hafta sonu ancak görebilcem
Avon.com dan kredi kartıyla ödeme yaparsanız ücret alınmıyor. Ayrıca takip etmek istemiyorsanız kendi ödensin istiyorsanız temsilci şifreniz ile giriş yaptıktan sonra temsilciye özel sekmesi var ordan bilgilerime tıklayın kredi kartı bilgilerinizi adınıza tanıtın son ödeme tarihine kadar kendiniz ödeme yapmazsanız son ödeme tarihinde limitiniz müsaitse avon kredi kartınızdan kendisi çekiyor ve de hiç bir ekstra ücret almıyor ben öyle yaptım mesela.
canım gunes gözlüğü hani kenarları yılan derisi olan o canım
arkadaşlar ben gelenlerden duydum bu kadarını söylediler bana yoksa daha teferruatlı anlatırdım size
kızlar kolye hangisi bende verdim sipariş ama hafta sonu ancak görebilcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?