AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

benim sürpriz paketimden; çift taraflı kolye, kolye küpe seti, senses rollon, lacivert göz kalemi,lacivert rimel ve saç spreyi çıktı :)

benim süpriz paketten de pörceve dew, biri mavi biri gri iki adet göz kalemi, bir adet dudak balmı ve kalpli kolye çıktı.

benim sürpriz paketten çıkan faraway egzotiği bi sıkayım dedim hani ziyan olmasın diye hay sıkmaz olaydım yok böyle ağır bi koku nasıl buram buram koktu şu yaz günü midem bulandı valla aşırı ağır ya bi daha sıkarmıyım bilemiyorum

benim süpriz pakettende bi tane şal dudak balmı iki tane göz kalemi çıktı parfüm yok bana nedense

canım bana onlara ek olarak 1 tane far away mini çıktı adaletsizlik var yaa herkese perceive far away çıkıyor bize doğru düzgün parfüm bile çıkmıyo en azından hawaii secret falan yollasalarmış (

kızlar banada şal, 2 tane göz kalemi. 1 tane deodorant, 1 tane de dudak balmı geldii yaa parfüm hayaliyle yzmıştım ( iade edebiliriz dimi bu paketi ya

selam kızlar

uzak kalmıştım bayağdır avon hevesimi gittikçe kırdığı için artık. avon facebook sayfasına sürpriz paketi gelenler sanırım 2 paket var dediği için bende bi heves sipariş verdim. sonuç hüsran gerçekten çok sinir oldum. bana gelende lagoon rollon, garip bi kolye küpe, başka eh işte ayarında zevkime uymayan bi kolye daha, 1 tane mor göz kalemi , super extend rimel navy rengi , bi de şu karpuzlu sprey . şaka gibi. avon facebook sayfasında yazılan paketlerden birinden 50 ml perceive dew, birinden far away exotic çıkmış. bu nasıl bir sürpriz çözemedim. bana gelen paketi nasıl fiyatlarsam fiyatlıyım 100 tl lik değil. bi de birine 50 ml parfüm giderken diğer temsilcilere bu şekilde bi paket yollamayı hakaret olarak algıladım kendi adıma. çılgın salı da perşembede filan 15 tl civarına o parfümleri aldığımız için bana makul gelmişti sadece parfüm çıksa da yeter zaten diye.

hayal kırıklığına uğradım. ve çok kızdım :84:

hediyeleri çok kötü sıkıldık artık aynı şeyleri veriyo parfüm olsa ne güzel olurdu...

arkadaşlar bu 50 tl lik k8 paketi nasıl sizce değermi 50 tl vermey

hepsinin alış fiyatı toplam 58.03 TL yapıyor. Satış fiyatı da 77.40 tl yapıyor. Sadece çantanın fiyatını bilmiyorum. Bi sürü eski katalog karıştırmak lazım bulmak için. Ama geçen ay çılgın salı ya mı ne 10 tl civarı bi fiyata koymuşlardı. Tabii katallogta daha pahalı çıkar.

Kendin kullanacaksan bilemem ama satacaksan kendi fikrimi söyleyeyim. Senses 750 ml, Spectra Lash, Göz Kalemleri, Sc. Fantasy Mini, Kaeya Bileklik, Perceive Sprey.. bunların her türlü gideri var.. Ama windscape biraz uçucu geliyor bana açıkçası. Pek de satamamışımdır bugüne kadar. Çantayı da daha önce kataloga girdiğinde hep beğendiklerini söylerler ama ah baska renk olsaydı buna hangi ayakkabı uyar derler. Rujun kırmızısı çok alıcısı olan bir kırmızı değil çok spesifik bir renk az kişiye yakışacak bir renk. Özellkle yaz günü daha doğal tonlar satılıyor. Care kreme gelince onun büyük boyu kac kere indirime girdi millet ucuz ucuz aldı kimse küçüğüne dönüp bakmıyor. Üstelik bu katalogtaki limon-salatalık losyon serisi çok ilgi gördüğünden care bu seriye alternatif degil diye düşünüyorum. Sun Hassas ciltler Güneş kremine gelincee.. Millet bronzlaşmak istiyor yüksek koruma alacağına düşük koruma alıyor güzelcecik bronzlasıyor. Güneşten korkan orta koruma alıyor. Hep orta düşük ya da cocuklar için güneş kr gidiyor.

Nacizane fikirlerim bunlar efenim. Ama tabii herkesin çevresi farklı.

Son düzenleme:

haklısınız aslında banada pek cazip gelmedi çünkü hepsini satacağımdan emin değilim çünkü sadece sipariş üzeri ürünlerimi satabiliyorum bi kısmınında elimde kalacağını düşünüyorum .Bu k8 kataloğunu hiç beğenmedim temsilci hediyeleri güzel ama o limiti tutturacak ürünler yok malesef

Daha kötüsü bütün müşterilerim tatildee.. Kimi memleketine gitmiş kimi yazlık yerlere gitmiş... Kimseyi yerinde bulamıyorum.. Bu ay çok kötü.. En azından 150 yi tuttursam da ödeme tarihim biraz geç olsa derdindeyim.. Çünkü toplamak da dert olacak bu ay.. Millet deniz gezmesinde sürekli.. :26:

kredi kontrol geciken borç uyarısı gelmemesi için en fazla ne kadar borcun olması gerekiyor bilen var mı acaba?

arkadaşlar ben ödemelerimi iş bankasından otomatik ödeme yoluyla yapıyorum iki seferdir kartımdaki kalan son bakiyeler sıfırlanıyo. en son bugün para yatırcaktım ödemem 2 gün sonra kartımda 8 lira falan olması lazımdı ona göre ayarlamıştım parayı neyse bi taktım kartı sıfırlanmış bakiyem 1 aydır böyle neden acaba bilen biri varmı yada başına gelen? böyle olduğunu görünce yatırmadım parayı gününde yatırayım dedim ama anlayamadım olmaması lazım. hadi yıllık kesim ücreti alınsa dicem otomatik ödeme talimatım var su faturasında nasıl oluyo bu iş???

Bankadan ödeme detaylarını içeren döküman isteyin.

k 9 u niye kimse yüklemiyor ???????? mutlaka birilerine gelmiştir bana gelseydi ben hemen yüklerdim valla buralarında eski tadı yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…