valla ancak bu kadar çekebildim tlfm ancak çekiyor sırf merak gitsin diye koyuyoruz zaten
nereye yükledin hangi katalog
benim süpriz pakettende bi tane şal dudak balmı iki tane göz kalemi çıktı parfüm yok bana nedense
arkadaşlar bu 50 tl lik k8 paketi nasıl sizce değermi 50 tl vermey
hepsinin alış fiyatı toplam 58.03 TL yapıyor. Satış fiyatı da 77.40 tl yapıyor. Sadece çantanın fiyatını bilmiyorum. Bi sürü eski katalog karıştırmak lazım bulmak için. Ama geçen ay çılgın salı ya mı ne 10 tl civarı bi fiyata koymuşlardı. Tabii katallogta daha pahalı çıkar.
Kendin kullanacaksan bilemem ama satacaksan kendi fikrimi söyleyeyim. Senses 750 ml, Spectra Lash, Göz Kalemleri, Sc. Fantasy Mini, Kaeya Bileklik, Perceive Sprey.. bunların her türlü gideri var.. Ama windscape biraz uçucu geliyor bana açıkçası. Pek de satamamışımdır bugüne kadar. Çantayı da daha önce kataloga girdiğinde hep beğendiklerini söylerler ama ah baska renk olsaydı buna hangi ayakkabı uyar derler. Rujun kırmızısı çok alıcısı olan bir kırmızı değil çok spesifik bir renk az kişiye yakışacak bir renk. Özellkle yaz günü daha doğal tonlar satılıyor. Care kreme gelince onun büyük boyu kac kere indirime girdi millet ucuz ucuz aldı kimse küçüğüne dönüp bakmıyor. Üstelik bu katalogtaki limon-salatalık losyon serisi çok ilgi gördüğünden care bu seriye alternatif degil diye düşünüyorum. Sun Hassas ciltler Güneş kremine gelincee.. Millet bronzlaşmak istiyor yüksek koruma alacağına düşük koruma alıyor güzelcecik bronzlasıyor. Güneşten korkan orta koruma alıyor. Hep orta düşük ya da cocuklar için güneş kr gidiyor.
Nacizane fikirlerim bunlar efenim. Ama tabii herkesin çevresi farklı.
haklısınız aslında banada pek cazip gelmedi çünkü hepsini satacağımdan emin değilim çünkü sadece sipariş üzeri ürünlerimi satabiliyorum bi kısmınında elimde kalacağını düşünüyorum .Bu k8 kataloğunu hiç beğenmedim temsilci hediyeleri güzel ama o limiti tutturacak ürünler yok malesef
arkadaşlar ben ödemelerimi iş bankasından otomatik ödeme yoluyla yapıyorum iki seferdir kartımdaki kalan son bakiyeler sıfırlanıyo. en son bugün para yatırcaktım ödemem 2 gün sonra kartımda 8 lira falan olması lazımdı ona göre ayarlamıştım parayı neyse bi taktım kartı sıfırlanmış bakiyem 1 aydır böyle neden acaba bilen biri varmı yada başına gelen? böyle olduğunu görünce yatırmadım parayı gününde yatırayım dedim ama anlayamadım olmaması lazım. hadi yıllık kesim ücreti alınsa dicem otomatik ödeme talimatım var su faturasında nasıl oluyo bu iş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?