AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet arkadaşlar atıldım. Ancak bir daha asla iade etmemem şartı ile devam edebilirmişim. İade hakkım bitmiş.

Sanırım avonda bazı değişiklikler oluyor. Size de geldi mi mail bilmiyorum ama artık katalog iadesi almıyorlar.

İadeleri imha etme zorunlulukları olduğu için de iadeleri incelemeye almışlar. Ben incelemeye takılmışım. Hani bu sözü duyanda derki kız alıyo kullanıyo kullanıyo veriyo. Halbuki alakası yok. Sadece kargo limitini tutturmaya çalışıyorum satamayınca da e şıkkını işaretleyip iade ediyordum. Ama yok işte hangi şık olursa olsun ister açılsın ister ellenmemiş olsun mutlaka imha etmeleri yasal zorunluluklarıymış. Zarara uğruyorlarmış. İşte k8 siparişimi girmiştim kırmızı zarf vardı bende erken girmiştim öyle bakıyodum niye gelmedi felen diye baktım temsilci onayı bekliyor yazıyo aradım genel merkezi- ben öncülerle uğraşmaktansa orayı aramayı tercih ediyorum hep- bölge sorumlunuzu arayın dediler cevap vermediler, ilginç geldi, aradım kadına ulaşamadım sonra öncüyü aradım o da anlamadı diyo borcun vardır Allahım yarabbim 1 milyon fazla bile yatırmışım ne borcu teyze diyesim geldi neyse o aradı bölge sorumlusunu bana geri döndü bi sert bi sert konuşuyo ama ben de aynen öyle baştan beri resmi girdim işe burdaki arkadaşlar sağolsun çok yardımcı oldular her sorumu cevapladılar ona gerek bile kalmadı neyse işte çok iaden olmuş denetime takılmışsın sana ürün göndermeyecek artık avon sana ürün göndermeyi kesti, atıldın, çıkarıldın, gibi kelimeler etti.

eğer bir daha 1tane bile iade yapmayacağına söz veririsen ben yazı yazıp kolini çıkartıcam dedi anaaa nerde profesyonellik sanki kendi dükkanından mal veriyo nasıl sinir oldum aaaaa veremem söz dedim o zaman kolin çıkmaz dedi ben de tamam çıkmasın dedim iptal edin -dedim ben iade etmeden satış yapamam ki avon sana ürün göndermiyo artık iade hakkın yok maden öyle devam edemezsin böyle dedi. Daha devam ediyo böyle satış olmaz ne böyle felen dedi ben tamam dedim kestim attım.

Genel merkezi aradım daha kibar bir şekilde kadının dediklerinin aynısını dediler.

Şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorum. Elimde 50tllik ürün kaldı. Öncü kadına dedim size mi getiricem hayır getiremezsin satacaksın başka çaren yok dedi. Neyse o ürünler Allahtan satılabilinecek şeyler. Kafaya takılcak şeyler değil.

Yaptıkları gerçekten çok ayıp. Üzülmedim sadece şok oldum. Madem bir iade limiti var yazın değil mi. Başta imzaladığımız sözleşmede ne yazıyor hiç bilmiyorum sanırım okumamıştım hiç hatırlamıyorum.

Satıklarım , Sipariş ettilerim, İadelerim ne kadar hesaplamadım daha.
Hepsi defterimde yazıyor hesaplayınca buraya yazacağım arkadaşlar.

bir de madem ben bu kadar başarısızım neden 4 keredir üst üste kırmızı zarf hediye gönderiyorsun. başarısızlığımı mı tebrik ediyorsun. Ay çoookk acayip ya.

ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım , garip ve sinir bozucu bir durum olmuş. benimde iadem var bu ay beni de atarlar mı diye düşünüyorum açıkçası. biz aracıyız tamam kendimize de alıyoruz ürün ancak bazen de siparişi veren vazgeçiyor elimizde kalıyor bu durumda biz temsilciler mi ödeyecekmişiz ürün bedelini. hem geri iade garantisi sundular kağıt imzalatın müşteriye dediler sana da böyle demeleri ne kadar uygun olmuş bilemiyorum

kızlar aranızda k9 kataloğu gelen var mı ? eline katalog ulaşıp yükleyebilecek durumda olan var mı ?

k 9 niye yüklenmiyor hala ya kargolar çoktan geldi duyuyorum sağdan soldan çok güzelmiş k 9 diyolar facede filan hadi arkadaşlar lütfen yükleyin şunu her ay hiç böyle olmuyodu en geç salı yüklenirdi bu gidişle çarşambayamı kaldı???????????

Kızlar ben k9 yüklemeye çalışıyorum şu anda inşallah olur fotoğraf ekleden ekleniyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…