AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yalnız fiyatlar çok uygun keşke yaz olmasaydı çok iyi satış yapılırdı artık sırf kendim alıcam herhalde stok yapmak için:)

arkadaşlar dün akşam saatlerinde avon faturamı ödedim ama bugün bakıyorumda borcumu silmemişler müşteri hizmetlerini aradımda bilgi alamadım neden böyle oldu sizce

kızlar bişey sorucam 85 i geçemeyenler 8buçuk hizmet bedeli ödüyolar ya ben k8 de tam 85 liralık sipariş verdim ama şimdi 25 liralık siparişi iade edicem bu durumda hizmet bedelini yeni faturada ödermiyim ?

kampanya 8'de 25 tl sipariş verilince hizmet bedeli yok dimi bu ay 85 tl sipariş toplayamadımda yani sitesinde okuduğum doğru yani :)

fas argan yagının numunesı geldı mı kızlar kullanan var mı ?

1 paket numuneyi 3 kerede kullandıgım halde yine de kafama limon sürmüşüm gibi oldum. Bi de durulanmayacak falan diyo ama bence sürüldügü gün evde oturulur da dışarı çıkılmaz bence. Faydasına gelincee.. Bi şey anlamadıgıma göre demek ki faydası ancak uzun vadede anlaşılıyor. Bence kırık saç uçları için olan serum çok daha başarılı

o ıslak saca uygulancakmış bacım öylemi yaptın ? banada geldi ama duruyo öyle unuttum bile :)

evet doğru ben verdim almadılar ücret

işleri düşünce nasıl 25 liralık siparişi bile ücretsiz kargoluyorlar.normalde de zaten yurtiçiyle 2-3 liraya anlaşıp bize 8,5 diyorlar.halbuki limit 50 lira falan olsa daha çok satacaklar haberleri yok.

Kızlarrrr ben saç uçları için serum almak istiyorum ama nasıl alacağımı bilmiyorum:44:
Daha önce hep tanıdığım avon temsilcilerinden alışveriş yapıyordum ama artık kimse
temsilcilik yapmıyor. İnternetten sipariş verilmiyor değil mi?

merhaba bayanlar,
k8 den 155 tl yaptım birazda ha gönderecem. bi sorum var size bana yardımcı olabilirmisiniz. ya 3 ay 200 tl limitinde satış yapana arzum çaycı gönderecez diyolardı kampanya broşürünü bulamıyorum şartları neydi bilen var mı....

Erkek arkadaşım için, İmperfect almam gerekiyor, eskden tek kullandıgı parfüm buydu.
Şimdi abaşka lıyorum ama kullanmıyor.
İmperfect görünmüyor nerden bulunur bilen varsa Pm'den ulaşırsa sevinirim:26:

kızlar hayırlı ramazanlar. 25 TL'lik internet paketinden sipariş verdiğimde hizmet bedeli ödemeyeceğim değilmi. onun içinde geçerlimi acaba?

kızlarrrr nerelerdesiniz yahuuu 50 TL'lik siparişe güneş gözlüğü hediye şeklinde mesaj geldmi avondan sizlerede bana geldi ama mesajı yanlışlıkla sildim ayın kaçına kadar geçerliydi bu kampanyaa bilgisi olan varsa acil cevap verebilirmi ?

altın renkli kol saatinden sipariş vermiştim 5 adet ama stokta kalmadı diye başka saat yollamışlar (maripoza saat diye birşey) kimse beğenmedi geri gönderiyorum ((
ilk kez başka ürün gönderildiğini gördüm bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…