AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

nasıl bir saat bu yerine gönderdikleri tarif edermisin yada katalogta varmı bakalım bende saat siparişi almıştım ne gelcek ki yada fotosunu koyarmısın yerine gelen saatin bana mesaj attı bölge sorumlum kelepçe saat geliyor dedi katalog ta bulamadım k7 de var bi tane acaba onumu yolluyolar bak ben yükleyim o ise ne olur söyle değilsede sen yükle olurmu ?

Çorum'da Avon temsilcisi olan varsa bana özel mesaj atabilir mi?
Ürün almak istiyorum ama çevremde satan yok.

avon ne yapıyor ya böyle. saat stokta kalmadıysa gönderme benim zaten son siparişimdi nasıl iade edicem ki.. daha sipariş de vermicem. şu saati göndermişler

avon ne yapıyor ya böyle. saat stokta kalmadıysa gönderme benim zaten son siparişimdi nasıl iade edicem ki.. daha sipariş de vermicem. şu saati göndermişlerEki Görüntüle 471128

senin saat daha güzelmiş bana gelenden :)))
bu arada dün bende resim eklemiştim ama yazdığım mesajı göremiyorum sistemde problemmi var acaba

Son düzenleme:
3 ağustosta başlayacak olan katalogda büyük boy saç kremleri var hani epeyce düşmüş fiyatları onların kıvamı hakkında fikir vermeniz mümkün müdür?
mesela ipek marka saç kremi var bende şimdi onun gibi sıvı mı o kremler yoksa tok yapıda mı?

50 TL lik siparişe güneş gözlüğü mesajından bahsetmiştim ya kızlar siprş verdm gözluk geldi.
k9da ki katalokta137-141. sayfadaki ürünlerden alana 8 TL'ye olanın aynısı. bilginiz olsun

selam kızlar geçen siparişten süpriz kazanç paketi almıştım hiç beğenmedim bunu iade etmek istiyorum sorun olmaz değilmi???

arkadaşlar k9 da son sayfalarda yeni argan yağlı nemlendiriciler var sizce nasıldır anlar benim cildim aşırı kuru kırem sürüyorum 2 saat filan duruyo sonra eski halini alıyo sizce onların hangisinden almalıyım acil cevap

kızlar bana yardım edebilirmisiniz.gerçi biraz tuhaf gelicek ama.
katalogda secret fantasy yi tanıtan kızın adını öğrenmek istiyorum.
sizin bi bilginiz var mı acaba.

canım kredi kartının üzerimize olması şartmı ? babamın kredi kartı bılgılerini tanıtsam ordan işlem yapsam sorun olrmu?

yok canım herhangi bir sorun olmuyor bence çok rahatlık atm ye ödemek gidip onla uğraşana kadar kredi kartından çektir sonra kartı yatır

kızlar şu k9 da fiyatı uygun olan Incadessenee parfümünden kullanan var mı memnun musunuz merak ediyorumda
Incadessene parfümü çok tutulan beğenilen bir parfüm ben müşterilerime çok fazla sattım çiçeksi bir koku bende kullandım çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsanız alıp denemenizi tavsıye ederim beğenmezsenizde aldığınız gün iade gönderebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…