altın renkli kol saatinden sipariş vermiştim 5 adet ama stokta kalmadı diye başka saat yollamışlar (maripoza saat diye birşey) kimse beğenmedi geri gönderiyorum((
ilk kez başka ürün gönderildiğini gördüm bu arada
nasıl bir saat bu yerine gönderdikleri tarif edermisin yada katalogta varmı bakalım bende saat siparişi almıştım ne gelcek ki yada fotosunu koyarmısın yerine gelen saatin bana mesaj attı bölge sorumlum kelepçe saat geliyor dedi katalog ta bulamadım k7 de var bi tane acaba onumu yolluyolar bak ben yükleyim o ise ne olur söyle değilsede sen yükle olurmu ?
avon ne yapıyor ya böyle. saat stokta kalmadıysa gönderme benim zaten son siparişimdi nasıl iade edicem ki.. daha sipariş de vermicem. şu saati göndermişlerEki Görüntüle 471128
Çorum'da Avon temsilcisi olan varsa bana özel mesaj atabilir mi?
Ürün almak istiyorum ama çevremde satan yok.
Ben varim corumdayim ancak ozelden mesaj atamiyorum...mailim: aaaysecannn@hotmail.com
Ben varim corumdayim ancak ozelden mesaj atamiyorum...mailim: xxxx
Teşekkürler msn y geçelim.
Bu arada mavi bi elbise vardı tek askılı elinde kalan var mı onlardan?
selam kızlar geçen siparişten süpriz kazanç paketi almıştım hiç beğenmedim bunu iade etmek istiyorum sorun olmaz değilmi???
canım kredi kartının üzerimize olması şartmı ? babamın kredi kartı bılgılerini tanıtsam ordan işlem yapsam sorun olrmu?
Incadessene parfümü çok tutulan beğenilen bir parfüm ben müşterilerime çok fazla sattım çiçeksi bir koku bende kullandım çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsanız alıp denemenizi tavsıye ederim beğenmezsenizde aldığınız gün iade gönderebilirsinizkızlar şu k9 da fiyatı uygun olan Incadessenee parfümünden kullanan var mı memnun musunuzmerak ediyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?