Arkadaşlar katalogta Azra'nın taktığı Ella Longline kolyeden almış olanını var mı nasıl güzel mi??
ben bayaa niyetlendim ama sonra nedense almadım. sen alıcak mısın ??
Arkadaşlar içinizde 590 lirayı yapıp pasta setinin tamamı gelen var mı?
Varsa set güzel mi yani 590 lirayı yapmaya değecek birşey mi??
Önümüzdeki kampanya puanlı çatal bıçak seti çok hoş duruyor.
ben aldım canım çok hoş ben beğendim pasta servis tabağıyla felan hoş duruuyoo
slm avon güzellerinasılsınız nasıl gidiyor satışlar?ben artık avon almayınca uğramıyordum buraya ama size bir selam vereyim dedim hepinizi öpüyorum bol satışlar arkadaşlar
ay benim de gözüm o pasta ıvır zıvırlarında ama bilmiyorum daha siparişe ihtiyacım varrrgaliba en iyisi bu olucak ama bende cuma veya p.tesi verdiğimde her zaman çarşamba günü elimde oluyodu o yüzden öyle dedim ama nolcak hiç bilmiyorum amannn beklesinler 1 - 2 gün dahabirazdaha siparişim olsaydı pasta takımının tamamını alıcaktım ama ne yapıyım
aynen canım ya bu ay takı ayım oldu avondannnnkoli geldi çok pişmanım takılardan daha fazla girmeliydim .. özellikle vintage cluster kolye ve scalloped takı seti ve bileklik .. spirals takı seti hakkında pek ii yorumlar yapılmamış ama takınca çok şık oluyor çok güzell bi takı seti.. delicate leaf drop takı setide gayet şık .. christina linear takı setide hoş duruyor özellikle küpesi ..idina takı seti resimde çok basit duruyor ama takınca çok güzel ışıl ışıl ..pasta tabaklarını önceden görmüştüm zaten onlarda geldi özellikle büyük pasta tabagı çok cici puantiyenli..şunuda belirtiim özdilek havlu çok dandik hiç kaliteli değil aynı kullanılmış gibi begenmedim hani ugraşacak olan varsa anev ürünlerinden satmak için hiç zahmet etmeyin emeginize yazık olur..
al benden de o kadar takı manyağı oldum allahtan eşim bişey demiyo ama önümüzdeki ay o nemlendiricili rujlardan alıcam yeni çıkaracağı çünkü bi numune göndermişler kırmızısını sürdüm dün de acayip güzel sürüşü yumuşacık renk de süperdi offf bikaç tane almam lazımmaşallah canım bu avon takı manyağı yaptı hepimizi dayanamıyoruz :92::92:
ovvvvv nasıl olmuş o yanlışlık yaaaa hemen itiraz etseydin arayıp müşteri hizmetlerinikızlar geldi kolim ama avon 3 tane ürünü bana göndermiş gbi faturaya işlemiş ama yoklar onlar yerine rollon göndermiş ürünler 20 tl rollonlar tanesi 3 tl
valla bence o setle çatal bıçak takımı bir örnek gibi bütünlenebilir çok da şık durur genelde o seti beğenmiş kızlar:)Arkadaşlar içinizde 590 lirayı yapıp pasta setinin tamamı gelen var mı?
Varsa set güzel mi yani 590 lirayı yapmaya değecek birşey mi??
Önümüzdeki kampanya puanlı çatal bıçak seti çok hoş duruyor.
ben o damla seti geçen ay almıştım linear da süper ama ben broş almamıştım alsam mı diyodum ama çokaldım die vazgeçmiştim aslında hiç broşum yok şalla güzel olur diye düşünüyodumBu arada siparişlerim geldi.
Siyah damla takı seti hoş ama Christina Linear takı setine bayıldım kendime almıştım iyi ki almışım aynı şekilde broşda çok güzelmiş.
Leopar desenli saatten bir arkadaşım almıştı fena değil kayışı bana biraz basit geldi ama o üzerindeki materyaller hoş duruyor.
Bir arkadaşım indirim broşüründen color trendin far paletinden istemişti minnacık birşey geldi bu kadar küçüğünü beklemiyordum şaşırdım.:26:
Eki Görüntüle 149511 Eki Görüntüle 149514 Eki Görüntüle 149515 Eki Görüntüle 149510 Eki Görüntüle 149513
ekledim canım ama inş olmuşturrr
ay benim de gözüm o pasta ıvır zıvırlarında ama bilmiyorum daha siparişe ihtiyacım varrr
aynen canım ya bu ay takı ayım oldu avondannnn
idina takı setini arkadşaım pembe sanmış bana da özellikle bu renkse diyodu ben de mor istiyo sanıyodum zaten broşürde de rengi netti niye öyle dedi anlayamadım ama beğendi aldı şükür:)
ay güle güle kullan canım havlu için de üzüldüm
al benden de o kadar takı manyağı oldum allahtan eşim bişey demiyo ama önümüzdeki ay o nemlendiricili rujlardan alıcam yeni çıkaracağı çünkü bi numune göndermişler kırmızısını sürdüm dün de acayip güzel sürüşü yumuşacık renk de süperdi offf bikaç tane almam lazım
ovvvvv nasıl olmuş o yanlışlık yaaaa hemen itiraz etseydin arayıp müşteri hizmetlerini
valla bence o setle çatal bıçak takımı bir örnek gibi bütünlenebilir çok da şık durur genelde o seti beğenmiş kızlar:)
ben o damla seti geçen ay almıştım linear da süper ama ben broş almamıştım alsam mı diyodum ama çokaldım die vazgeçmiştim aslında hiç broşum yok şalla güzel olur diye düşünüyodum
o saati de çok tereddütle karşıladım ama kayışını beğenemedim maalesef
aslında önümüzdeki ay o rujlardan on tane alana altın rengi saat hediye imiş saat düşünüyosanız bence on ruj satmaya çalışın derimmmm ben öyle yapmaya çalışacağım becerebilirsem tabiiiiii
Arkadaşlar katalogta Azra'nın taktığı Ella Longline kolyeden almış olanını var mı nasıl güzel mi??
Benim de kargom geldi
O ella longline kolyeden ben aldım canım gayet hoş duruyo. Ben katalogda gördüğümde de bayılmıştım zaten yakından görünce aşık oldum
Bi dahakine o madalyon kolyeyi alıcam ona da aşık oldum vallahi
Naturals in spreyi ile saç balsamını aldım henüz kullanmadım ama kullanınca dize hemen bildiricem.
Bir de son olarak skin so soft un tüy azaltmaya yardımcı losyonunu aldım. ayıptır sölemesi biraz şeyim ben (kıllı):78:
Onu da kullanayım bildiricem size hemen yorumlarımı:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?