Eki Görüntüle 149511 Eki Görüntüle 149514 Eki Görüntüle 149515 Eki Görüntüle 149510 Eki Görüntüle 149513
ekledim canım ama inş olmuşturrr
kızlar indirim broşüründeki tekli göz farı bubbly blue açık mavi renkli olan alan varmı bundan nasıl rengini tam veriyormu?
kızlar k4 ü kimse cekip koymayacak mı
kızlar k4 ü kimse cekip koymayacak mı
güle güle kullan canım :) çok guzeller
slm kızlar sıze bıse soracaktım ben bı tane uye buldum sadce bı tane ama onu uye yapabılır mıyım takım oncusu yapacak kadar uyem yok o duser mı ben den ya da sad)ece bı tane altımda uye olabılır mıaccccccıl yardım beklıyorum:)
slm kızlar sıze bıse soracaktım ben bı tane uye buldum sadce bı tane ama onu uye yapabılır mıyım takım oncusu yapacak kadar uyem yok o duser mı ben den ya da sad)ece bı tane altımda uye olabılır mıaccccccıl yardım beklıyorum:)
canım bldgm kadaryla onun sana bi yararı olmayacak 5 üyeye tamamlarsan onlar üzernden pirim kazanıyosun. sanırım ilk 3ay müddetin mi ne var 5üye bulmk içn. eger bulamazsan o senin takım öncünün üzerine geçiyor. yanı doğal olrkta pirimlerden o yararlanıyor.
kızlar bende size birşey sorucam . altına üye nasıl yapılıyor?? ben tö ye sordum öle bişi yok felan dedi bana
takım öncülüğünden bahsediyosun sanırım canım. Senin altında üyelerin oluyor. az önce bahsettiğimiz olay işte.
ben temsilciyim kendi altımada birini üye yapmak istiyodum ama nasıl olacağını bilmiyordum takım öncüsünü aradım ya kendisi üye olur dedi yada siparişlerinini sana verir dedi oda kendi adına bişiler olsun diyo yani nasıl yapılıyor onu anlamadım
bence takım öncün hiçbişey bilmio cnm o seni nasıl altına üye yapmışaynı şey sende yapabilrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?