AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Katre'cim ben kaç senedir Avon'un tüy azaltmaya yardımcı losyonunu kullanıyorum öyle düzenli kulanmadığım halde gözle görülür bir şekilde tüylerimde azalma oldu eğer her gün kullanırsan eminim daha çabuk sonuç alacaksındır.

Ayrıca bikini bölgesi için tüy dökücü kremi aldıydım geçen indirime girdiğinde memnun kaldım tavsiye ederim bu ay 3 tane ondan siparişim vardı.

Arkadaşlar cildim çok kuru ama burnumun üzerinde siyah noktalar fazlaca var Avon'da kuru ciltlere göre peeling vardı kaldırıldı.
Fakat Clearskin'de iki tane peeling var sizce hangisini kullansam işe yarar.
Clearskin Professional arındırıcı peeling mi? yoksa Clearskin canlandırıcı, arındırıcı scrub mı??

kızlar k4 ü kimse cekip koymayacak mı

slm kızlar sıze bıse soracaktım ben bı tane uye buldum sadce bı tane ama onu uye yapabılır mıyım takım oncusu yapacak kadar uyem yok o duser mı ben den ya da sad)ece bı tane altımda uye olabılır mıaccccccıl yardım beklıyorum:)

güle güle kullan canım :) çok guzeller

slm kızlar sıze bıse soracaktım ben bı tane uye buldum sadce bı tane ama onu uye yapabılır mıyım takım oncusu yapacak kadar uyem yok o duser mı ben den ya da sad)ece bı tane altımda uye olabılır mıaccccccıl yardım beklıyorum:)

lutfennnn kızlar cevap beklıyorum

benim bu konuda pek bir bilgim yok galiba arkadaşlarında yok

canım bldgm kadaryla onun sana bi yararı olmayacak 5 üyeye tamamlarsan onlar üzernden pirim kazanıyosun. sanırım ilk 3ay müddetin mi ne var 5üye bulmk içn. eger bulamazsan o senin takım öncünün üzerine geçiyor. yanı doğal olrkta pirimlerden o yararlanıyor.

tesekkurler ama sure olarak uc mu ben bır dıe bılıyordum da

kızlar bende size birşey sorucam . altına üye nasıl yapılıyor?? ben tö ye sordum öle bişi yok felan dedi bana

kızlar bende size birşey sorucam . altına üye nasıl yapılıyor?? ben tö ye sordum öle bişi yok felan dedi bana

takım öncülüğünden bahsediyosun sanırım canım. Senin altında üyelerin oluyor. az önce bahsettiğimiz olay işte.

takım öncülüğünden bahsediyosun sanırım canım. Senin altında üyelerin oluyor. az önce bahsettiğimiz olay işte.

ben temsilciyim kendi altımada birini üye yapmak istiyodum ama nasıl olacağını bilmiyordum takım öncüsünü aradım ya kendisi üye olur dedi yada siparişlerinini sana verir dedi oda kendi adına bişiler olsun diyo yani nasıl yapılıyor onu anlamadım

bence takım öncün hiçbişey bilmio cnm o seni nasıl altına üye yapmış aynı şey sende yapabilrsn

katalog yüklüyorum kızlar yeni konuda okişşş

iyiakşamlar kızlar,benim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor,ama kargo takibinde bugün kargolanacak yazıyo bakalım.size örnek ürünlerden Avon 24K Gold 4lü Göz Farı - Golden Splendour
ile Senses Waterfall Sıvı Sabun - 300ml
u soracaktım isteten varsa ve eline geçtiyse yorum yapabilirmisiniz.
ve eskiden pout adında bir ruj vardı şu an fırsat köşesinde bu ruj hakkında yorum yapabilecek biri varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…