AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Evet canım zaten yazdım diğer konuda takıcamı. Tüy dökücü kremi kullandıkça yorumumu sana da bildiririm özellikle. Bak hemen aşağıda onla ilgili başka bi yorum var canım belki bi fikir edinirsin katre83 ün sayesinde.

Tüy dökücü kullanmaktan hoşlanmıyorum canım onun yerine kökten temizleyen yöntemler tercih ediyorum ama yorumun için teşekkürler. Ben emin ol düzenli olarak kullnıcam başım dertte bu tüylerle İnş. bende de işe yarar yarabbim

kızlar farkettiniz mi az önce dikkatimi çekti azranın yeni operatör reklamında yanında kız kardeşi var ve son sahnede kız kardeşinin boynunda avonda azranın tanıttığı uzun kolye var

zaten sormak istediğimde nasıl yapılıyor ne gerekiyor?

bunu yapabilmen için seninle ilgili bir takım öncün olması gerek sonra en az 5 ayıt bulacaksın ve her ay o kişileri aktif tutacaksın ki geri temsilciğe düşüp sonrada o alt üyelerin senin bağlı oldugun takım öncüsüne geçmesin ..

kızlar farkettiniz mi az önce dikkatimi çekti azranın yeni operatör reklamında yanında kız kardeşi var ve son sahnede kız kardeşinin boynunda avonda azranın tanıttığı uzun kolye var

evet ama hiç dikkat çekmiyor .. üzerindeki kötü bir tercih kolyenin güzelliği örtmüş

Yeni çıkan rujlardan red kiss inanılmaz güzel bi renk tam şarap rengi süper ayrıca acayip kalıcı

Hadi canım! Hemen netten tekrar izliyorum reklamı
Evet şuanda dudağımda var :)Bayıldım açıkcası

Hahaha benim de dudağımda

Kızlar merhaba

bişey sormak istiyorum size

dün akşam sipariş girdim bende, 350 tl yi geçtim yani pasta tabaklarını alabiliyorum ama sanırım bir hata yaptım.

10 lu katalog siparişi girdim ama sonradan farkettim ki K4 kataloğundan 10 tane girmişim!!!

farkediyor mu bu katalog farkı yani illa K3 mü girmem gerekiyordu ((

hayır cnm farketmiyor hediye limitini yakaladıysan yollarlar cnm pasta tabaklarını:)

kızlar pasta tabaklarında defo var sizinkilerdede varmı

Çook saol cnm .) ben acemiyim bu konudada o yüzden .

Teşekkür ederim canım ilgine içimi ferahlattın valla, çok sağol

Aklıma geldi birden bir bilgi de bulamadım sinir olmuştum...

Şimdi de gecikmiş borçlarımı ödemeye çalışıyorum ama her zamanki gibi sitede bir sorun var ödeme butonu çıkmıyor

canım saat 5tne sonra otomatk ödeme yapılmıyor gün içinde saat 10:00 ile 17:00 arası
aa . çok mu belli oluyo?? benimkiler daha gelmedi inşallah bişi çıkmaz. çok üzüldüm canım .s

valla başka bir arkadşında defoluymuş

bu ay hiç şansım yok galiba tabaklar için uğraştım o defolu havlular için uğraştım onlarda çok kötü napcm bn yaaa :84:

kızlar nasılsınız net yoktu bugun giremedim ben 2 tane almıştım christina lineardan ablama ve bana çok begendik damla şeklinde takı setlerinide ikimize aldı ama spirals takı setini begenmedik iade etmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…