katreciğim merhaba
istanbul buluşmasına bu cumartesi gelenler arasında sende varsın yanılmıyorsam
gelirken kolyeyide tak göreyim bende almayı düşünüyorumda
bende tüy dökücü kremi almayı düşünüyorum
Katre'cim ben kaç senedir Avon'un tüy azaltmaya yardımcı losyonunu kullanıyorum öyle düzenli kulanmadığım halde gözle görülür bir şekilde tüylerimde azalma oldu eğer her gün kullanırsan eminim daha çabuk sonuç alacaksındır.
Ayrıca bikini bölgesi için tüy dökücü kremi aldıydım geçen indirime girdiğinde memnun kaldım tavsiye ederim bu ay 3 tane ondan siparişim vardı.
zaten sormak istediğimde nasıl yapılıyor ne gerekiyor?
kızlar farkettiniz mi az önce dikkatimi çekti azranın yeni operatör reklamında yanında kız kardeşi var ve son sahnede kız kardeşinin boynunda avonda azranın tanıttığı uzun kolye var
Yeni çıkan rujlardan red kiss inanılmaz güzel bi renk tam şarap rengi süper ayrıca acayip kalıcı
kızlar farkettiniz mi az önce dikkatimi çekti azranın yeni operatör reklamında yanında kız kardeşi var ve son sahnede kız kardeşinin boynunda avonda azranın tanıttığı uzun kolye var
Evet şuanda dudağımda var :)Bayıldım açıkcası
evet ama hiç dikkat çekmiyor .. üzerindeki kötü bir tercih kolyenin güzelliği örtmüş
kızlar merhaba
bişey sormak istiyorum size
dün akşam sipariş girdim bende, 350 tl yi geçtim yani pasta tabaklarını alabiliyorum ama sanırım bir hata yaptım.
10 lu katalog siparişi girdim ama sonradan farkettim ki k4 kataloğundan 10 tane girmişim!!!
Farkediyor mu bu katalog farkı yani illa k3 mü girmem gerekiyordu((
kızlar pasta tabaklarında defo var sizinkilerdede varmı
bunu yapabilmen için seninle ilgili bir takım öncün olması gerek sonra en az 5 ayıt bulacaksın ve her ay o kişileri aktif tutacaksın ki geri temsilciğe düşüp sonrada o alt üyelerin senin bağlı oldugun takım öncüsüne geçmesin ..
kızlar pasta tabaklarında defo var sizinkilerdede varmı
Teşekkür ederim canım ilgine içimi ferahlattın valla, çok sağol
Aklıma geldi birden bir bilgi de bulamadım sinir olmuştum...
Şimdi de gecikmiş borçlarımı ödemeye çalışıyorum ama her zamanki gibi sitede bir sorun var ödeme butonu çıkmıyor
aa . çok mu belli oluyo?? benimkiler daha gelmedi inşallah bişi çıkmaz. çok üzüldüm canım .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?