AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evett kızlarrrr yeni kırmızı ruja hasta oldummm şimdi ikinci k3 siparişimde o rujların numune kartları var ya onlardan alıciimmm :) hem reklam olur hem de kullanırım belki bilemiyorum ama sürüşü çok güzel baya da kalıcı zor çıkardım dudağımdan:)

tüh ya ben hiç kasmayayım pasta tabakları için... nasip artık heralde ben avondan hiç hediye kazanamayacağım bu gidişle bari bi gün hediyesi koydsalar da denk gelse en çok bu ay siparişim oldu keyfini çıkarmak istiyorum ya

bende gelen tabaklarla çatal bıçak takımını takım yapmayı düşünüyorum bali işe yarasın ben halaa kargomu bekliyorum pff getirsinler artık yaa yarında getirmezseler çok kötü şeyler olcak valla

kızlar ben Kampanya 3 ten sipariş vereceğim hafta sonu.satış temsilciliğine yeni başladım.birkaç soru sormak istiyorum.

geçen ay sipariş verdim.iki ürünüm stokta kalmadığı için gelmedi.onlar bir sonraki siparişinde gelecek dediler ama müşterilerimden biri almaktan vazgeçti.iki üründen birini iptal etmek istiyorum.nasıl yapacağım?

şimdi korkuyorum.bu ayki siparişlerimden de stokta kalmayan olur mu acaba.gelmeyince dert anlatıyoruz,mahçup oluyorum.sipariş vermeden önce ürünleri sepete koyuyoruz ya haniürünlerimi sipariş etmeden önce sepete atsam,o ürünün bana gelmesi garanti olur mu acaba? yani çok satılan bir ürün hemen tüketiliyor ama ürün benim sepetimdeyse o bekletilir mi?

bir de şu 1 alana 1 bedava gliserinli el kremi var ya.şimdi o üründen bana 2 adet gelecek ama ben sipariş edip kodunu girdiğimde ürün adeti kısmına 1 yazacağım değil mi? 2 yazarsam 4 tane mi gelir?

çok soru sordum kabul ama dediğim gibi yeniyim.yardımcı olursanız çok sevineceğim kızlar

Ben de hiç kazanamıcam galiba ahaha bendensin canım daha yeniyim gerçi ama

bir de k3 te yer alan puantiyeli seyahat çantası var tia weekender çanta o k4 te de var mı,varsa ne kadar???

yok canım k4 te o çanta.

k4 te ın bloom edp ve today edp ne kadar acaba???

today 53,60 bloom u göremedm canım şu an.

k4 te ın bloom edp ve today edp ,bir de k3 te yer alan puantiyeli seyahat çantası var tia weekender çanta o k4 te de var mı,varsa ne kadar??? bu yeni çıkan mineralli likit fondoten k4tte ne kadar
çok soru sordum ama soranlar var lütfen yardımcı olun
:18:

canım öncelikle aramıza hoşgeldin bildiğimi cevaplıyorum:)

ben iade yaptım şöyle oluyor sana gelen faturalardan birine ürün iadesini işaretliyorsun iade kısmına da kod yazıyorsun faturanın altında kodların anlamı yazıyor sonra da mutlaka imzalıyorsun he bi de kaç adet olduğunu yazıyosun ürünler birlikte glen panorama ve katalogun yanında iade nasıl yapılır die bi sf var onu da okuyup yaapbilirsin ben ordan yapmıştım sonra ürünü güzelce paketliyorsun ben avon kolisine koymuştum kırılcak bişi deildi içine de o işaretlediğin faturayı koyuyorsun kargocu sana kolini getirdiğinde benim iadem var diyosun sonrasını kargocu hallediyo zaten bi de ambar tesellüm fişi vermesi lazım benimki vermedi ama sorun yok iadem ulaştı ve faturamdan da düştü:) zaten kargocular bu duruma alışık:)

canım ben sipariş alırken geleceği zamanı direk söylemiyorum ve kesin gelir demiyorum stokta varsa gelir diyorum böyle konuşmak daha mantıklı en azından sonra açıklaması kolay oluyor ama şimdi yoksa da mutlaka gelir stoğa alınınca diyebilirsin biraz da şans bana stoksuzluktan dolayı hiç ürün gecikmesi olmadı bir yıldır avon satıyorum her ay da sipariş verdim. fazlaca talep eidlen ürünlerde kampanyanın ilk günü saaat 16da sipariş girmen lazım, yoksa tükeniveriyor ama kampanyanın sonlarına doğru girersen de iadeler filan olduğundan gene pek sorun yaşanmıyor
sepete atmanın tek mantığı, aklına geldikçe veya sipariş aldıkça oraya not alıyosun sonra gönder deyince stokta varsa gönderiliyo orda işaretlesen bile gönder demediğin süreceavon için bi anlamı olmuyor canım maalesef.
krem için de benim de siparişim var ama henüz girmedim bu tarz ürünlerde bir adet giriyosun diğeri zaten hediye ya kendiliğinden ekleniyo sipariş girdikten sonrafatura tahmini tutarına bak ordan anlarsın kaç ürün girmişsin ne kadar tutmuş ben ona bakmadan gönder demiyorum
umarım yardımcı olabilmişimdir
tabii ki çok soracaksoın hem bu ortam sormaya çok açık hem de ben de bildiğim her şeyi burayı okuyarak öğrendim :)

Canım yazmıştım ama tekrarlim mineral içeren likit fondöten 29.80, today 53.60, in bloom 67.00, O çanta ise k4 te yok canım benim.

siyah noktalar için tavsiye almak istiyen arkadaş özel mesaj yolladım

kızlar yeni cıkan erkek parfumu nasıl k3 deki siprs veren oldumu ??

simpley becouse mı kastettiğin gri siyah rengi olan ben ondan siapriş ettim eşim bayıldı ben de bayanını aldım sipariş de aldım bence çok satar secretlerden daha iyi bi koku die düşünüyorum stok yapılabilir.

ya bu secret fantasy nası bi koku sayfasındaki kıza ve şişeye bayıldım allahım ne kadar güzel bi kız o ama koku nasıl acaba :26:

secret şekerli bir geçn kız kokusu canım bilmem ne kadar tarzın ben tereddüte düştüğümde bi numune istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…