AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

secret fantasy çilekli lolipop gibi kokuyor yada şekerli sakız gibi genç kızlar çok seviyor =))

secret fantasy çilekli lolipop gibi kokuyor yada şekerli sakız gibi genç kızlar çok seviyor =))

ya ben de genç kızım ama öyle pek genç kıza benzemiyorum aslında
Yani daha büyük gösteriyorum yaş olarak o bana gitmez demek ki :44:

Eee yok mu önerebileceğiniz güzel bi parfüm ???

Merak etme bende genç kız sayılırım ve eskiden beri öyle kokuları sevmem yanlız değilsin yani

Wish of love güzel bi koku, gerçi artık herkes kullanıyor onu. Ben fergie nin out spoken'ını Ungaronun ilk parfümünü, 50's glams onları beğeniyorum. TAvsiyede ederim =))Şimdilik onlar geliyor aklıma. Gerçi şu an onlar indirimdemi hatırlamıyorum ama

wish of love , simply because, little black dress, pur blanca, little white dress bunlar hafif kokular ben seviyorum bunları

Wish of love var ama öyle pek hoşuma gitmiyo açıkçası. Diğerlerini ben de merak ediyorum ama maalesef indirim yok onlarda şu an

wish of love , simply because, little black dress, pur blanca, little white dress bunlar hafif kokular ben seviyorum bunları

little black dress vanilya içeriyodu galiba onu merak ediyorum çünkü vanilyalı şeylere bayılrıım
varsa bildiğiniz vanilyalı kokular kesinlikle deneyebilirm :87:

benimde bildiğim little black dress var bide şimdi kataloğu incelerken gördüm Ice Sheers Reffreshing te vanilya kokuları içeriyo ama onun kokusunu hiç bilmiyorum k3 te 37.sayfada vardı

yaaa lütfen yazmayın artık chritina linearlar çok güzel diye içim gidiyo yaaa çok istemiştim yetişemedim hiç kalmamış:84:

selam kızlar baş belanız geldi sorularım sizi sıkıyorsa söyleyin ya çekinerek soruyorum ama sormak zorunndayım sizinle çok bilgileniyorum valla

iade yaparken faturanın hepsini mi göndercez? sadece iade sayfasını mı? bide yurtiçi kargo bugun bana katalog getırecek gelen kargocudan yollasam olurmu iade katalogları

canım sadece iade kısmını gönderiyosun ama asıl kısmını mı suret kısmını mı hatırlamıyorumbugün gelecek kargodan yollayabilirsin sanırım

yeni konuda demişsin canım kataloğu nerde acaba ben bulamadım da yeni kaydoldum buraya tam bilmiyorum önceden google yazdın mı çıkıyordu şimdi çooook karışık tarif edebilir misin bide şu panaromada ki çanta yarım çıkmış ne çanta ne fiyat gözüküyor tekrar koyabilir misin onu

Kızlar çooooooooooooooookk mutluyum kargom geldi sonunda . havlularım çok güzel tabaklardada defo yok ayyy çokk mutluyum ilk defa eksikte yok

valla ben hafif ve genç kız kokusu tarzında windscape ve yeni parfümü simple because ı beğeniyorum çok tuttum bu kokuları:) ama zevkler farklıdır
vanilyalı derseniz k4 panoramada tanıtılan vanilya tabanlı kokular var onlara bakın derim ben
canm ben asıl faturayı göndemriştim nolur nolmaz die ama sanırım sureti de oluyo
gelen kargocuya verebilirsin ama kargon gelmeden önce iadeni koyacağın kutuyu ayarla veya kargocudan ücretsiz poşet temin edilebiliyomuş
cnm sorcaksın tabii yoksa ne işimiz var burda alla allaaaaaaaa
cnm ben bu sayfayı sık kullanılanlara ekledim tıklıyorum şak die açılıyo:))))
Kızlar çooooooooooooooookk mutluyum kargom geldi sonunda . havlularım çok güzel tabaklardada defo yok ayyy çokk mutluyum ilk defa eksikte yok
ay cnaım hadi gözünaydın güle güle kullannnnn

kızlar k4 panoramada sf 32 de sassy swirls sprey şeklinde çanta boyu kokular var hepsnin ortak noktası vanilya kokusu imiş odunsu vanilya, yaban çileği vanilya, çiçeksi vanilya olaRAK üç adet var yeni koku bunlar ben daha önce görmedim vanilya seven arkadaş deneyebilir:)

bi de ben panoramadaki beau çapraz aslan çanta var ya püsküllü sf 34 te ona bayıldım alsam mı diyorum:)

ve yine favorim olan ultra colour rich moisture seduction rujlar yani nemlendiricili seriye bittim kesin alıcam ama on tane satmam imkansız görünüyor keşke satabilsemmm

ben tam göremedim işte o çantayı sadece o sayfayı koyma ihmalin var mı vrsa lütfennn koyar mısın ve fiyatı ne kadar ebatları falan resmide bi olsa keşke

Son düzenleme:

gayet açıklayıcı olmuş canım çook teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…