secret fantasy çilekli lolipop gibi kokuyor yada şekerli sakız gibigenç kızlar çok seviyor =))
ya ben de genç kızım ama öyle pek genç kıza benzemiyorum aslında
Yani daha büyük gösteriyorum yaş olarak o bana gitmez demek ki :44:
Eee yok mu önerebileceğiniz güzel bi parfüm ???
ya ben de genç kızım ama öyle pek genç kıza benzemiyorum aslında
Merak etme bende genç kız sayılırım ve eskiden beri öyle kokuları sevmemyanlız değilsin yani
Wish of love güzel bi koku, gerçi artık herkes kullanıyor onu. Ben fergie nin out spoken'ını Ungaronun ilk parfümünü, 50's glams onları beğeniyorum. TAvsiyede ederim =))Şimdilik onlar geliyor aklıma. Gerçi şu an onlar indirimdemi hatırlamıyorum ama
wish of love , simply because, little black dress, pur blanca, little white dress bunlar hafif kokular ben seviyorum bunları
Wish of love var ama öyle pek hoşuma gitmiyo açıkçası. Diğerlerini ben de merak ediyorum ama maalesef indirim yok onlarda şu an
little black dress vanilya içeriyodu galiba onu merak ediyorum çünkü vanilyalı şeylere bayılrıım
varsa bildiğiniz vanilyalı kokular kesinlikle deneyebilirm :87:
kızlar nasılsınız net yoktu bugun giremedim ben 2 tane almıştım christina lineardan ablama ve bana çok begendik damla şeklinde takı setlerinide ikimize aldı ama spirals takı setini begenmedik iade etmeyi düşünüyorum
selam kızlar baş belanız geldisorularım sizi sıkıyorsa söyleyin ya çekinerek soruyorum ama sormak zorunndayım sizinle çok bilgileniyorum valla
iade yaparken faturanın hepsini mi göndercez? sadece iade sayfasını mı? bide yurtiçi kargo bugun bana katalog getırecek gelen kargocudan yollasam olurmu iade katalogları
canım sadece iade kısmını gönderiyosun ama asıl kısmını mı suret kısmını mı hatırlamıyorumbugün gelecek kargodan yollayabilirsin sanırım
Kızlar çooooooooooooooookk mutluyum kargom geldi sonunda . havlularım çok güzel tabaklardada defo yok ayyy çokk mutluyumilk defa eksikte yok
valla ben hafif ve genç kız kokusu tarzında windscape ve yeni parfümü simple because ı beğeniyorum çok tuttum bu kokuları:) ama zevkler farklıdırya ben de genç kızım ama öyle pek genç kıza benzemiyorum aslında
vanilyalı derseniz k4 panoramada tanıtılan vanilya tabanlı kokular var onlara bakın derim benWish of love var ama öyle pek hoşuma gitmiyo açıkçası. Diğerlerini ben de merak ediyorum ama maalesef indirim yok onlarda şu an
little black dress vanilya içeriyodu galiba onu merak ediyorum çünkü vanilyalı şeylere bayılrıım
varsa bildiğiniz vanilyalı kokular kesinlikle deneyebilirm :87:
canm ben asıl faturayı göndemriştim nolur nolmaz die ama sanırım sureti de oluyoselam kızlar baş belanız geldisorularım sizi sıkıyorsa söyleyin ya çekinerek soruyorum ama sormak zorunndayım sizinle çok bilgileniyorum valla
iade yaparken faturanın hepsini mi göndercez? sadece iade sayfasını mı? bide yurtiçi kargo bugun bana katalog getırecek gelen kargocudan yollasam olurmu iade katalogları
cnm ben bu sayfayı sık kullanılanlara ekledim tıklıyorum şak die açılıyo:))))yeni konuda demişsin canım kataloğu nerde acaba ben bulamadım da yeni kaydoldum buraya tam bilmiyorum önceden google yazdın mı çıkıyordu şimdi çooook karışık tarif edebilir misin bide şu panaromada ki çanta yarım çıkmış ne çanta ne fiyat gözüküyor tekrar koyabilir misin onu
ay cnaım hadi gözünaydın güle güle kullannnnnKızlar çooooooooooooooookk mutluyum kargom geldi sonunda . havlularım çok güzel tabaklardada defo yok ayyy çokk mutluyumilk defa eksikte yok
canım öncelikle aramıza hoşgeldin bildiğimi cevaplıyorum:)
ben iade yaptım şöyle oluyor sana gelen faturalardan birine ürün iadesini işaretliyorsun iade kısmına da kod yazıyorsun faturanın altında kodların anlamı yazıyor sonra da mutlaka imzalıyorsun he bi de kaç adet olduğunu yazıyosun ürünler birlikte glen panorama ve katalogun yanında iade nasıl yapılır die bi sf var onu da okuyup yaapbilirsin ben ordan yapmıştım sonra ürünü güzelce paketliyorsun ben avon kolisine koymuştum kırılcak bişi deildi içine de o işaretlediğin faturayı koyuyorsun kargocu sana kolini getirdiğinde benim iadem var diyosun sonrasını kargocu hallediyo zaten bi de ambar tesellüm fişi vermesi lazım benimki vermedi ama sorun yok iadem ulaştı ve faturamdan da düştü:) zaten kargocular bu duruma alışık:)
canım ben sipariş alırken geleceği zamanı direk söylemiyorum ve kesin gelir demiyorum stokta varsa gelir diyorum böyle konuşmak daha mantıklı en azından sonra açıklaması kolay oluyor ama şimdi yoksa da mutlaka gelir stoğa alınınca diyebilirsin biraz da şans bana stoksuzluktan dolayı hiç ürün gecikmesi olmadı bir yıldır avon satıyorum her ay da sipariş verdim. fazlaca talep eidlen ürünlerde kampanyanın ilk günü saaat 16da sipariş girmen lazım, yoksa tükeniveriyor ama kampanyanın sonlarına doğru girersen de iadeler filan olduğundan gene pek sorun yaşanmıyor
sepete atmanın tek mantığı, aklına geldikçe veya sipariş aldıkça oraya not alıyosun sonra gönder deyince stokta varsa gönderiliyo orda işaretlesen bile gönder demediğin süreceavon için bi anlamı olmuyor canım maalesef.
krem için de benim de siparişim var ama henüz girmedim bu tarz ürünlerde bir adet giriyosun diğeri zaten hediye ya kendiliğinden ekleniyo sipariş girdikten sonrafatura tahmini tutarına bak ordan anlarsın kaç ürün girmişsin ne kadar tutmuş ben ona bakmadan gönder demiyorum
umarım yardımcı olabilmişimdir
tabii ki çok soracaksoın hem bu ortam sormaya çok açık hem de ben de bildiğim her şeyi burayı okuyarak öğrendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?