onlar mecburen iade edicekler .) bakalım ben kremleri ne yapıcam
Kızlar merahaba, Aranızda ayak tabanı koruyucusu alıp kullanan var mı ? İşe yarıyormu ? :26: memnun kaldıysanız bu ay sipariş etcemde , topuklu ayakkabılarımı rahat rahat gıymek ıstıyorum
Kızlar yokmu yorum yapacak olan ?
canım ben onu 3 müşterime felan sattım çok memnunlar...yazın kendimede alcam işn bende topuklu ayakkabılarımla kullancam
Kızlar merahaba, Aranızda ayak tabanı koruyucusu alıp kullanan var mı ? İşe yarıyormu ? :26: memnun kaldıysanız bu ay sipariş etcemde , topuklu ayakkabılarımı rahat rahat gıymek ıstıyorum
güle güle kullan canım hayırlıs olsunnnn
ay cnaım hadi gözünaydın güle güle kullannnnn
canım sen de satamazsan bir dahaki kolinle iade edersin 3 kampanya sonuna kadar iade hakkın var nasılsa
:13: ben yıllardır biliyoruk kk yı, ama bu topik kadar devamlı baktığım bir yer daha önce olmamıştı. hatta bazen günde sık sık bakıyorum acaba bişeyler yazan olmuş mudur diye. ve her gün diyorum ki iyi ki keşfetmişim burayı....gayet açıklayıcı olmuş canım çook teşekkür ederim.
ayy benim saçlarım daha fena düz-ince telli- çabuk yağlanan tip. yani en kötü saç tipiii bi de önlerden yeni saç çıkıyo heralde anten gibi onlar kabarıyo o kadar mutsuzum ki saçıma şekil veremiyorum sürekli topluyorum ama anca atkuyruğu yapıyorum çünkü topuz da tutmuyo doğru dürüst tutan bi toka da yok tokalar kayıp gidiyo saçımdan nefret ediyorumkızlar benim saçım düz yani heralde bundan daha düz bi saç olamaz.kıvırtan bişi yok mu ya bu avonda saçlarımı
evet evet gün hediyesi kazanabileceğim tek ayyyyy nolurrrrrr gün hediyesi olsunnnnnnneeey avonnn gün hediyesi istiyorummmm duy sesimiii
destekliyorummmm avona mail mi atsak ne yapsak?y a gun hedıyesı bende ıstıyorum kac aydır ses seda yokk
kızlar merhaba ben bi arkadaşa kimlik fotokopimi verdim üyeliğim bu gün başladı sipariş topla dedi ama ben topladıgım şiparişleri nasıl kime vericem avon müşteri temsilcisi arkadaşlardan yardımlar bekliyorum umarım herşey güzel olur
iyi akşamlar kızlar bişey sorabilirmiyim k3 te serum varya en arkada yanında güzellik sti veriyor parlatıcı parfüm falan alan varmı benim iki tane siparişim var serumdan hediyeleri nasıl acep
bu arada takım öncüsü olmak için ilk adımı attım hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?