canım sen siparislerini topla ilk siparisini temsilcin verecek ürünler senin adresine gelecek ve icinden cıkan faturada senin temsilci numaran olacak o numara ile kendine sifre alıp bundan sonra ki siparisleri kendin vereceksin. 4 aylık acemi bir kampanyacı olarak bunları biliyorum. Satışınız bol olsun
benım ılk sıparısımı takım oncume vermıstım ama ogle olması gerekmıyormus sanırm avon musterı hızmetlerını ara ınternet sıfresı hakkında yardım ıste sıfrenı al netten kendın ver sıparısını canım
hayırlı olsun cnm .
iyi akşamlar kızlar bişey sorabilirmiyim k3 te serum varya en arkada yanında güzellik sti veriyor parlatıcı parfüm falan alan varmı benim iki tane siparişim var serumdan hediyeleri nasıl acep
Daha öncede sormuştum ama cevaplıyan olmadı. K4 elinde olan arkadaşlar acaba reese witherspoon'un yeni iki parfümü nasıl acaba, hafif mi kokuyor?
Daha öncede sormuştum ama cevaplıyan olmadı. K4 elinde olan arkadaşlar acaba reese witherspoon'un yeni iki parfümü nasıl acaba, hafif mi kokuyor?
Canım benim pek hoşuma gitmedi ya yanlış hatırlamıyorsam laugh olan daha iyiydi. Bana kalırsa tabi ikisi de kötü söylediğim sadece kötünün iyisi :44:
Live without regrest by Reese Witherspoon(pembe) ' daha hafif ama bence bu daha güzel. Laugh often by Reese Witherspoon(sarı) ' daha çok turunçgil kokuyo zaten öle belirtilmiş . ikiside hafif hoş kokular ama ben Live without regrest(pembe) 'i daha çok beyendim.
Turunçgil fena olmayabilir, ilk parfümüde hafif portakal çiçeği kokuyordu ve güzeldi, hafifse beğenme ihtimalim yüksek. Yeterki tatlı, vanilyalı ve odunsu olmasınTeşekkür ederim
Turunçgil fena olmayabilir, ilk parfümüde hafif portakal çiçeği kokuyordu ve güzeldi, hafifse beğenme ihtimalim yüksek. Yeterki tatlı, vanilyalı ve odunsu olmasınTeşekkür ederim
k3 siparişini verdiğinde numuneleri geliyor zaten bakarsın kafana göre
Canım benim fresh seviyosan tam sana göre. Ben senin tam tersine fresh kokuları sevmiyorum vanilyaya da aşığım
Ben o yüzden pek sevmedim ama senin seveceğine eminim o zaman :87:
Bu arada eğer turunçgil laugh ise live de vanilya varsa ben live i beğendim. Şaşırdım ben isimlerini sen turunçgil olanı seversin remine. Çünkü ben her zamanki gibi içinde vanilya olanı beğenmiştim
selam kızlar.nasılsınız?bol satışlar.benimde kargom sonunda yola çıkmış
naber canım görüşemiyoruz :)
iyiyim canım sen nasılsın?iyileştinmi?
bu işyerinde msn yasak kk yada gelemiyorumancak böyle akşamları azıcık işte oda
daha kötüyüm kıızz bir üşütmüşüm ki ölüyorum vallahi :) çıkmş faturan demiştim 50 tl altı borçta çıkar :)
Katre_g panaromadaki vanilyalı çanta boyu EDT leri gördün mü vanilyalı felan tam sana göre :79:
daha kötüyüm kıızz bir üşütmüşüm ki ölüyorum vallahi :) çıkmş faturan demiştim 50 tl altı borçta çıkar :)
canım bu sene hastalık böyle malesef.keçi gibi inatçı demiyorlar boşuna.çevremde bir kaç kişi hastalandı atlatamadı uzun süre.umarım sende öyle olmaz çabuk toparlarsın
evet canım sen demiştinde ben kaç tl nin altına çıkar demiştin ben onu hatırlayamadım
bide şu yeni üye var ya ona ne desem tersi işliyor kızda.akşama kadar tüketyor benibu işi iyi yapıyorsunuz valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?