AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Daha öncede sormuştum ama cevaplıyan olmadı. K4 elinde olan arkadaşlar acaba reese witherspoon'un yeni iki parfümü nasıl acaba, hafif mi kokuyor?​

yardımlarınız için tşklerrrrrr:81:

iyi akşamlar kızlar bişey sorabilirmiyim k3 te serum varya en arkada yanında güzellik sti veriyor parlatıcı parfüm falan alan varmı benim iki tane siparişim var serumdan hediyeleri nasıl acep

Parfüm 30 luk zaten küçük bir şey parlatıcı güzel. Dğer kremleri genellkle annem kullanıyo ama ben bi de clinical olandan sürdm o da hoş canım. Kısacası hoşlar bence :)

Daha öncede sormuştum ama cevaplıyan olmadı. K4 elinde olan arkadaşlar acaba reese witherspoon'un yeni iki parfümü nasıl acaba, hafif mi kokuyor?​

Canım benim pek hoşuma gitmedi ya yanlış hatırlamıyorsam laugh olan daha iyiydi. Bana kalırsa tabi ikisi de kötü söylediğim sadece kötünün iyisi :44:

Live without regrest by Reese Witherspoon(pembe) ' daha hafif ama bence bu daha güzel. Laugh often by Reese Witherspoon(sarı) ' daha çok turunçgil kokuyo zaten öle belirtilmiş . ikiside hafif hoş kokular ama ben Live without regrest(pembe) 'i daha çok beyendim.

Canım benim pek hoşuma gitmedi ya yanlış hatırlamıyorsam laugh olan daha iyiydi. Bana kalırsa tabi ikisi de kötü söylediğim sadece kötünün iyisi :44:

Teşekkür ederim =)) Ben hafif fresh kokuları seviyorum, çiçekside olabilir ama tatlı olmayan o yüzden biraz zor buluyorum o tür kokuları.

Turunçgil fena olmayabilir, ilk parfümüde hafif portakal çiçeği kokuyordu ve güzeldi, hafifse beğenme ihtimalim yüksek. Yeterki tatlı, vanilyalı ve odunsu olmasın Teşekkür ederim

Turunçgil fena olmayabilir, ilk parfümüde hafif portakal çiçeği kokuyordu ve güzeldi, hafifse beğenme ihtimalim yüksek. Yeterki tatlı, vanilyalı ve odunsu olmasın Teşekkür ederim

k3 siparişini verdiğinde numuneleri geliyor zaten bakarsın kafana göre

Canım benim fresh seviyosan tam sana göre. Ben senin tam tersine fresh kokuları sevmiyorum vanilyaya da aşığım

Ben o yüzden pek sevmedim ama senin seveceğine eminim o zaman :87:

Bu arada eğer turunçgil laugh ise live de vanilya varsa ben live i beğendim. Şaşırdım ben isimlerini sen turunçgil olanı seversin remine. Çünkü ben her zamanki gibi içinde vanilya olanı beğenmiştim

Katre_g panaromadaki vanilyalı çanta boyu EDT leri gördün mü vanilyalı felan tam sana göre :79:

k3 siparişini verdiğinde numuneleri geliyor zaten bakarsın kafana göre

daha vermedim ben ama merak ettim biraz koku hastalığım varda

Canım benim fresh seviyosan tam sana göre. Ben senin tam tersine fresh kokuları sevmiyorum vanilyaya da aşığım

Ben o yüzden pek sevmedim ama senin seveceğine eminim o zaman :87:

Anladım tamam ozaman, sevindim buna

Bu arada eğer turunçgil laugh ise live de vanilya varsa ben live i beğendim. Şaşırdım ben isimlerini sen turunçgil olanı seversin remine. Çünkü ben her zamanki gibi içinde vanilya olanı beğenmiştim

Önemli değil anladım ben =)) Teşekkür ederim tekrar epey zahmet vedim Merkala bekliyorum

iyiyim canım sen nasılsın?iyileştinmi?

bu işyerinde msn yasak kk yada gelemiyorum ancak böyle akşamları azıcık işte oda

daha kötüyüm kıızz bir üşütmüşüm ki ölüyorum vallahi :) çıkmş faturan demiştim 50 tl altı borçta çıkar :)

daha kötüyüm kıızz bir üşütmüşüm ki ölüyorum vallahi :) çıkmş faturan demiştim 50 tl altı borçta çıkar :)

canım bu sene hastalık böyle malesef.keçi gibi inatçı demiyorlar boşuna.çevremde bir kaç kişi hastalandı atlatamadı uzun süre.umarım sende öyle olmaz çabuk toparlarsın

evet canım sen demiştinde ben kaç tl nin altına çıkar demiştin ben onu hatırlayamadım

bide şu yeni üye var ya ona ne desem tersi işliyor kızda.akşama kadar tüketyor benibu işi iyi yapıyorsunuz valla..

aaaaaa geçmiş olsun cnm ya hastaymışsn bak haberim bile olmadı kusura bakma biraz geç öğrendim.

canım ben telefonla konuştum kızla sormak istediğin varmı dedim şimdilk yok olunca ararım dedi bende birdaha aramadım bir problem olursa arasın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…