AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

beni avondan aradılar.yatırdıgınız para ile bakiyeniz tutmuyor.yanlışlamaya mı gönderdiğiniz bakiyenizden düşelim mi diye bende düşün düşün iadem var ondan dedim çocuk haaa dedi kapttı

aaaaaa geçmiş olsun cnm ya hastaymışsn bak haberim bile olmadı kusura bakma biraz geç öğrendim.

saol cnım benm geçen hafta karnım ağrıodu sürekli regl ağrıları hafta sonuda fuara motorla gittik motor fuarı nede olsa ve fena üşüttüm çok kötüyüm

canım ben telefonla konuştum kızla sormak istediğin varmı dedim şimdilk yok olunca ararım dedi bende birdaha aramadım bir problem olursa arasın canım benim

ayy canım sorma.siparişi cuma günü girdik.cumartesi gelmiş kargosu bunun.annesigile gidecekti kargo.ben gelmez herhalde int takip et dedim.annesigil evden çıkmış.kargo kapıdan dönmüş.ne deseniz tutmuyor diyor.biz işyerinin adresini hiç vermedik.işyerinden nasıl buldu avon oda bende hala anlayamadık.işyerine katolog geldi.bide ben elimdeki şubat katologunu mart katologunuda buna verdim kendim katologsuz kaldım.hala katolog diye ağlıyor.insanları memnun etmesi ne zormuş.aracı olduguma çok pişmanım bide benim peşimde dolandı bir hafta beni üye yap diye

ben dedim ona özellikle cumartesi gelecek kargon dedim bildiği halde nie öyle bişey yapmışş ayyh böyle hiçbişeyden memnun olmayan insanlara deli oluorum kusura bakma cnm benm ama öyle aradım konuştm kızla her aradığımda müsait değilm sonra ara dedi ben her dakika müsait olmuorum ki

A V O N - Yarına Merhaba
linke tıkla canım sağdaki kutucuklardanda başvurunu yapabilirsin.)

Çok teşekkürler, peki direkt üye oluyomuyuz yoksa bekleme listesin gibi bişeye mi alıyolar? Bi sorum daha var, aylık belli bir satış sayımız olması gerekiyor mu? Eğer herhangi bir sipariş vermezsek biz sipariş etmeden ürün gönderiyorlar mı?

canım sen demişsin banda sordu.bizim kargolar gecikiyor ya ne bileyim onunda öle olur sandım.kampanya değişimi bide cuma günü saat 13,00 de falan girdik.oo dedim faturalanacak verilecek pazartesine kalır dedim kendimce.benim yarın 4. gün olacak.ama yinede açık kapı bıraktım gelmeyebilir ama sen yine de internetten takip et diye.canım bu müşteri temsilcisi akşama kadar sadece yemek yemek için telefonla konusmaya ara veriyor.tüm gün telde ondan konusmamışsındır gündüz aramışsan.ee akşamda sonuçta evlisin dediğin gibi hep onu düşünecek arayacak halin yok ya.burda sana yazma sebebimde dedikodusunu yapmak değil hem mahcubum ondan dolayı hemde arayıpda asabını bozmaya kalkarsa takma diye

bekleme listesine alınıyosun gibi birşey sonra senin bağlı olduğun bölge satış sorumlusu seninle irtibata geçiyor sonra temsilci numaran felan veriliyor ilk kataloğunu , fiyat listeni felan gönderiyorlar . ilk siparişini onlar veriyor. her ay 85 tllik yapmazsan kargo parası yani 8,5 tl ödüyorsun arka arkaya 3 ay sipariş vermezsen üyeliğin iptal ediliyor. biz sipariş etmeden ürün gönderiyolarmı derken ??

kızlar ilk önce tö vermiyor ben oldum bana temslci numaram geldi ertesi gün ben kendim verdim siparişlerimi öncedendi tö verme siparişleri

kızlar benim sadece pasta tabaklarına limitim yetiyor diğerlerini alamıyorum. sizce Alayım mı katalok siparişi vereyim mi değermi 8 TL katalok parası ödemeye. çok kararsız kaldım takım olmıcak die.:26:

benimde sadece pasta tabaklarını alabildim daha gelmediler 590 tllik olanlar çok hoşuma gitmişti ama siparişim yok

Arkadaşlar Avon'un sitesinde fırsat köşesinde yer alan Simple Elements sersinin Meadow Dew ve Warm Sunshine parfümleri var.
Fiyatları çok uygun kokuları nasıl yani kullanmış olanınız veya kokularını bileniniz var mı?
İnternette bakındım biri turunçgilmiş diğeri çiçek kokusuymuş...

Bnmde olmaz gibi geliyor canım. herkes yeni katalok istiyor. azranın katalogunu gösterme artık diyolar Yaaa:95:

bende tam takım istedim ama 80 tl'lik sipariş yetmedi eğer yetmiyorsa zorlamayın birdahaki aya çatal kaşık setiyle takım yaparsınınz

bende tam takım istedim ama 80 tl'lik sipariş yetmedi eğer yetmiyorsa zorlamayın birdahaki aya çatal kaşık setiyle takım yaparsınınz

Aman balım senin 80 TL eksign vrmş ay sonuna kadr toplrsn elbett. İNŞALLAH çıkarrrrda tam takım yaprsın bnm daha 250 -280 var yanı tam takım olmaya evet ölede düşndm tabklarla kaşık çatal takm olr şekerlkde uydrrz dışardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…