aaaaaa geçmiş olsun cnm ya hastaymışsn bak haberim bile olmadı kusura bakma biraz geç öğrendim.
ilkşah geçmiş olsun:2:
canım ben telefonla konuştum kızla sormak istediğin varmı dedim şimdilk yok olunca ararım dedi bende birdaha aramadım bir problem olursa arasın canım benim
Gördüm canım ama onlar da 15 ml yahuOnlar benim dişimi kovuğuna gitmez Büyük boy olsalar havada kapardım
ayy canım sorma.siparişi cuma günü girdik.cumartesi gelmiş kargosu bunun.annesigile gidecekti kargo.ben gelmez herhalde int takip et dedim.annesigil evden çıkmış.kargo kapıdan dönmüş.ne deseniz tutmuyor diyor.biz işyerinin adresini hiç vermedik.işyerinden nasıl buldu avon oda bende hala anlayamadık.işyerine katolog geldi.bide ben elimdeki şubat katologunu mart katologunuda buna verdim kendim katologsuz kaldım.hala katolog diye ağlıyor.insanları memnun etmesi ne zormuş.aracı olduguma çok pişmanım bide benim peşimde dolandı bir hafta beni üye yap diye
nasıl üye olunuyor kızlar, bilgi alabilirmiyim?
A V O N - Yarına Merhaba
linke tıkla canım sağdaki kutucuklardanda başvurunu yapabilirsin.)
ben dedim ona özellikle cumartesi gelecek kargon dedim bildiği halde nie öyle bişey yapmışş ayyh böyle hiçbişeyden memnun olmayan insanlara deli oluorum kusura bakma cnm benm ama öyle aradım konuştm kızla her aradığımda müsait değilm sonra ara dedi ben her dakika müsait olmuorum ki
Çok teşekkürler, peki direkt üye oluyomuyuz yoksa bekleme listesin gibi bişeye mi alıyolar? Bi sorum daha var, aylık belli bir satış sayımız olması gerekiyor mu? Eğer herhangi bir sipariş vermezsek biz sipariş etmeden ürün gönderiyorlar mı?
kızlar ilk önce tö vermiyor ben oldum bana temslci numaram geldi ertesi gün ben kendim verdim siparişlerimi öncedendi tö verme siparişleri
benimde sadece pasta tabaklarını alabildim daha gelmediler 590 tllik olanlar çok hoşuma gitmişti ama siparişim yok
Bnmde olmaz gibi geliyor canım. herkes yeni katalok istiyor. azranın katalogunu gösterme artık diyolar Yaaa:95:
bende tam takım istedim ama 80 tl'lik sipariş yetmedieğer yetmiyorsa zorlamayın birdahaki aya çatal kaşık setiyle takım yaparsınınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?