AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben siparişleri verdim geldi tabaklarım. birde bişi sormak istiyorum ikinciye 80 veya 85 tl'lik sipariş verincede geliyor mu şekerlik peçetelik felan ??

Meadow Dew adı üstünde Çayır çimen, çiçek falan kokuyor =) hoş bi koku eğer seviyorsan o türleri. =))

Warm Sunshine evet trunçgil kokuyor, akdeniz havası var.. Ağır değil ama birazdaha baharatlı gibi

ben siparişleri verdim geldi tabaklarım. birde bişi sormak istiyorum ikinciye 80 veya 85 tl'lik sipariş verincede geliyor mu şekerlik peçetelik felan ??

Eğer sipariş limitlerinin 590 TL olursa hepsi. hiç önemli değil ayrı faturada yer alsada olur canım.

Hmm sağol canım limit doldurmak için belki alabilirim.

pek onemsemedıler bugune kadar sankı maıllerı ama toplu maıl atalım dersenız uyarım
evet denedik zaten daha önce de sanki bizi kaale alan var daaaa
hayırlısı olsun canım inşallah işlerin yolunda gider
ya ben bu parfümlere çok sinir oldum ne uzun isimleri var :) nasıl okuycaz nasıl satıcaz avon bunu da düşünsün yahu ben de laughu daha çok beğendim
nasıl üye olunuyor kızlar, bilgi alabilirmiyim?

avon internet sitesinde temsilci olmak istiyorum u tıklıyorsun sonra sana en yakın takım öncüsü ulaşıyor olay bu gereknleri açıklıyor

kızlar önce ayrı bir yerde sadece katalok yayınlanıyordu yoruma kapalı.
hem de resimler daha net çıkıyordu.
hatta ilkşah yayınlıyordu.şu an rahatsız olduğu için k4 elinde olan başka arkadaşımız yükleyebilirmi acaba bazı ürünler gözükmüyor çünkü diğer çekimde :97:

kızlar ne çabuk yazıp cvp veriyorsunuz arka sayfaları bile okuyamadım
sen bi de burayı kalabalıkken gör:)
canım bende var ama yükleyemiyorum foto çekip yüklemem imkansız

kızlar bu ara hastaym pcde fazla duramıorum yüklemeyi unuttum şimdi birazını yüklüorum eşim eve gelene kadr okiş sonra devam ederim

yüklenio kızlar fotoğrflar hazırda şimdilk panaromayı yüklüorum eşim gelene kadr kataloğu yükleyebildiğimi yükleyeceğim sonrada tamamını

Öyle mi diyosn :44:

Evet, tö yollamak zorunda değil. ama benim lanet töm de bana aynı şeyi yapmıştı çok sinir olmuştum öğrendiğimde

Bi de bana sipariş topla diye araya araya bir hal olmuştu en sonunda dedim benim kendime alıcam bi kaç şey var başka da bi şey yok ya 2 günde ne siparişi toplim ben dedim( kampanyanın son 2 günü kala falan kayıt olmuştum da) Oohh iyi oldu bana da gelişinden vermek zorunda kaldı benden de asıl karı almayı planlamıştı belli ki

ya ben bu parfümlere çok sinir oldum ne uzun isimleri var :) nasıl okuycaz nasıl satıcaz avon bunu da düşünsün yahu ben de laughu daha çok beğendim

Aynen öyle canım baksana beğendiğim parfümü anlatmaya çalıştım her şeyi birbirine kattım Yok turunçgilmiş yok livemiş de laughmış da bi de sonu love olanı çıkarıyolar bi sonraki katalogda daha beter karıştıralım diye

Son düzenleme:

Valla bütün yazdıklarına katılıyorum canım doğru söze ne hacet. dediğim gibi eğer vanilyalı kokuları çok seviyorsan ki bende çok seviyorum panaromadaki parfümlerden mesela 3 tane alsan 45 ml yapıyo 13,5 yapıyo uygun sayılır bence bende k3 ten little black dress aldım çok güzell

yüklenio kızlar fotoğrflar hazırda şimdilk panaromayı yüklüorum eşim gelene kadr kataloğu yükleyebildiğimi yükleyeceğim sonrada tamamını

ilkşah yine sanamı kaldı ben onun için söylememiştim bak mahçup oldum şimdi hasta hasta uğraşma sen cnm yaaa:/

Öncelikle çok memnun kaldığım bir ürünü söylim size unutmadan. Şu bi ürün alana 2 liraya gelen naturalsın serumundan ve naturalsın saç balsamından saç balsamı olarak kuru saçlar için olanını aldım ben. Serum zaten hepsin de ortaktı. Neyse dün kullandım bugün sabah apar topar evden çıkmak zorunda kaldım. Ama bi tuhaflık hissediyorum yürürken bi hareketlilik var:44:

Sonra bi farkettim ki saçlarım ahenkle dans ediyormuş meğer

Abartmim neyse Ama cidden çok iyi geldi ikisini bir kullandım hangisi daha etkili oldu bilmiyorum ama saçlarım çok hacimli ve güzel oldu ya ayrıca güzel ve saçta kalan bi kokusu da var serumun. Paylaşmak istedim

O parfümde vanilya ve misk vardı di mi canım nerde vanilya ben orada Ya onu ben de merak ediyorum bayağıdır hatta almayı da düşündüm. Nası bi kokusu var sence???

O parfümde vanilya ve misk vardı di mi canım nerde vanilya ben orada Ya onu ben de merak ediyorum bayağıdır hatta almayı da düşündüm. Nası bi kokusu var sence???

bende uzun zamandır düşünüyodum k3 te kampanyalı olunca aldım hemen iyikide almışım çok memnunum kokusuda çok kalıcı tavsiye ederim yani eğer çok tereddütte kalırsan numunesini al bir dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…