Aman balım senin 80 TL eksign vrmş ay sonuna kadr toplrsn elbett. İNŞALLAH çıkarrrrda tam takım yaprsın bnm daha 250 -280 var yanıtam takım olmaya evet ölede düşndm tabklarla kaşık çatal takm olr şekerlkde uydrrz dışardan :)
katalog nerde kızlarrr varmııı
Arkadaşlar Avon'un sitesinde fırsat köşesinde yer alan Simple Elements sersinin Meadow Dew ve Warm Sunshine parfümleri var.
Fiyatları çok uygun kokuları nasıl yani kullanmış olanınız veya kokularını bileniniz var mı?
İnternette bakındım biri turunçgilmiş diğeri çiçek kokusuymuş...
ben siparişleri verdim geldi tabaklarım. birde bişi sormak istiyorum ikinciye 80 veya 85 tl'lik sipariş verincede geliyor mu şekerlik peçetelik felan ??
Meadow Dew adı üstünde Çayır çimen, çiçek falan kokuyor =) hoş bi koku eğer seviyorsan o türleri. =))
Warm Sunshine evet trunçgil kokuyor, akdeniz havası var.. Ağır değil ama birazdaha baharatlı gibi
Eğer sipariş limitlerinin 590 TL olursa hepsi. hiç önemli değil ayrı faturada yer alsada olur canım.
evet denedik zaten daha önce de sanki bizi kaale alan var daaaapek onemsemedıler bugune kadar sankı maıllerı ama toplu maıl atalım dersenız uyarım
hayırlısı olsun canım inşallah işlerin yolunda giderArkadaşlar bali bliss pırıltılı vücut spreyi 2 tane sipariş etmiştim gelen faturada ürün satıştan kaldırılmıştır diyor
eline bu üründen gelen var mı?
ayrıca satıştan kaldıracaksın neden katoloğa koyuyorsun ürünü çok ilginç valla
bu arada takım öncüsü olmak için ilk adımı attım hayırlısı bakalım
ya ben bu parfümlere çok sinir oldum ne uzun isimleri var :) nasıl okuycaz nasıl satıcaz avon bunu da düşünsün yahuLive without regrest by Reese Witherspoon(pembe) ' daha hafif ama bence bu daha güzel. Laugh often by Reese Witherspoon(sarı) ' daha çok turunçgil kokuyo zaten öle belirtilmiş . ikiside hafif hoş kokular ama ben Live without regrest(pembe) 'i daha çok beyendim.
nasıl üye olunuyor kızlar, bilgi alabilirmiyim?
sen bi de burayı kalabalıkken gör:)kızlar ne çabuk yazıp cvp veriyorsunuz arka sayfaları bile okuyamadım
canım bende var ama yükleyemiyorum foto çekip yüklemem imkansızkızlar önce ayrı bir yerde sadece katalok yayınlanıyordu yoruma kapalı.
hem de resimler daha net çıkıyordu.
hatta ilkşah yayınlıyordu.şu an rahatsız olduğu için k4 elinde olan başka arkadaşımız yükleyebilirmi acaba bazı ürünler gözükmüyor çünkü diğer çekimde :97:
Öyle mi diyosn :44:birkaç tane al
bekleme listesine alınıyosun gibi birşey sonra senin bağlı olduğun bölge satış sorumlusu seninle irtibata geçiyor sonra temsilci numaran felan veriliyor ilk kataloğunu , fiyat listeni felan gönderiyorlar . ilk siparişini onlar veriyor. her ay 85 tllik yapmazsan kargo parası yani 8,5 tl ödüyorsun arka arkaya 3 ay sipariş vermezsen üyeliğin iptal ediliyor. biz sipariş etmeden ürün gönderiyolarmı derken ??
ya ben bu parfümlere çok sinir oldum ne uzun isimleri var :) nasıl okuycaz nasıl satıcaz avon bunu da düşünsün yahuben de laughu daha çok beğendim
Öyle mi diyosn :44:
Evet, tö yollamak zorunda değil. ama benim lanet töm de bana aynı şeyi yapmıştı çok sinir olmuştum öğrendiğimde
Bi de bana sipariş topla diye araya araya bir hal olmuştu en sonunda dedim benim kendime alıcam bi kaç şey var başka da bi şey yok ya 2 günde ne siparişi toplim ben dedim( kampanyanın son 2 günü kala falan kayıt olmuştum da) Oohh iyi oldu bana da gelişinden vermek zorunda kaldı benden de asıl karı almayı planlamıştı belli ki
Aynen öyle canım baksana beğendiğim parfümü anlatmaya çalıştım her şeyi birbirine kattımYok turunçgilmiş yok livemiş de laughmış da bi de sonu love olanı çıkarıyolar bi sonraki katalogda daha beter karıştıralım diye
yüklenio kızlar fotoğrflar hazırda şimdilk panaromayı yüklüorum eşim gelene kadr kataloğu yükleyebildiğimi yükleyeceğim sonrada tamamını
Valla bütün yazdıklarına katılıyorum canım doğru söze ne hacet. dediğim gibi eğer vanilyalı kokuları çok seviyorsan ki bende çok seviyorum panaromadaki parfümlerden mesela 3 tane alsan 45 ml yapıyo 13,5 yapıyo uygun sayılır bence bende k3 ten little black dress aldım çok güzell
O parfümde vanilya ve misk vardı di mi canımnerde vanilya ben orada Ya onu ben de merak ediyorum bayağıdır hatta almayı da düşündüm. Nası bi kokusu var sence???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?