kızlar altı limit 85 liramı oldu...
bide yeni çıkan simply because nasıl güzelmi kalıcımı alan varsa paylaşabilirmi sipariş vercem..bikaç tane fazla alcam güzelse...
Arkadaşlar Anew'in sıkıştırılmış pudrası, fondöteni ve kapatıcısı nasıl??
Cildim kuru ve pudrayı tek olarak kullanamıyorum ve Avon'dan sadece Calming Effects fondötenden memnun kaldım.
Fakat Anew fondöten ve pudra alanlar memnun kaldıklarını söylediler bir de buradan sorayım dedim.
Aranızda cildi kuru olup Anew sersinin fondöten ve pudrasından memnun kalanınız var mı??
Veya alan müşterilerinizden cildi kuru olup memnun kalan var mı??
kızlar karma bi cildim var çok yağlı değil ve eskisi kadar olmasa da sorunlu..bu avonun yeni çıkan tüpteki mineralli fondoteni nasıl kullanan var mı kapatıcılığı iyi mi çok iyi olması lazım benim için ama mineralli ya daha az zarar verir cildime diye düşünüyorum zaten her zaman kullanmıycam özel günlerde..
cildin kuruysa pudra kesinlikle kullanma cildini daha çok kurutur,bozarsın senin nemlendiricili ürünler kullanman gerek likit fond.tercih et cnm
Cildim kuru ve pudrayı tek olarak kullanamıyorum ve Avon'dan sadece Calming Effects fondötenden memnun kaldım.
Fakat Anew fondöten ve pudra alanlar memnun kaldıklarını söylediler bir de buradan sorayım dedim.
Aranızda cildi kuru olup Anew sersinin fondöten ve pudrasından memnun kalanınız var mı??
evet canım maalesef...kızlar altı limit 85 liramı oldu...
bide yeni çıkan simply because nasıl güzelmi kalıcımı alan varsa paylaşabilirmi sipariş vercem..bikaç tane fazla alcam güzelse...
günaydın cnm bugün biraz zor geldi ama sen bilirsin 4e kadar verirsen pzt gelme ihtimali yüksek ama.gunaydın bayanlarrrr ben hafta sonu yokum bugun sıparıs versem sansa cumartesı pazar gelebılır dımı kargom pazartesıyı beklıyım garantı olsun ama cok sabırsızlanıyorum
ay ben de onu merak ediyorum ama fondötenim de var, olmasa denerdimkızlar karma bi cildim var çok yağlı değil ve eskisi kadar olmasa da sorunlu..bu avonun yeni çıkan tüpteki mineralli fondoteni nasıl kullanan var mı kapatıcılığı iyi mi çok iyi olması lazım benim için ama mineralli ya daha az zarar verir cildime diye düşünüyorum zaten her zaman kullanmıycam özel günlerde..
ay o kadar iyi yani? ya bende bi pudra var ama avondan deil, nerden aldım hatırlamıyorum bile:)canım ben anewin pudrasını kullanıyorum mükemmel bişi.Hiç fond.kullanmaya gerek kalmıyo bebek gibi yapıyo cildimi.Benim cildim karma.Altına krem sürüp kullanabilirsin bence.Kapatıcıya gelince çok güzel olduğunu duydum.Hatta hani göz altında minik minik yağ bezeleri olur ya.Onları geçiriyormuş.Geçen ay alamadım gene indirimde bu ay alıcam.
cnaım eğer ruj veya parfüm ise onların numunelerine bakabiliyosun ayrıca fondöten ve kremlerin saç şampuanlarının da numuneleri var onları deneyip alabilirsin yine de beğenmez isen iade edebilirsin cnm paranı da geri alırsın yani sevmediğin şeye para verip kullanmak zorunda değilsin! son zamanlarda katalogları daha başarılı. daha gerçekçi basıyorlar.avonun bazı şeylerinin kullandım çok güzeldi ancak tek kusuru bnce sipariş verilen şeylerin katalogda veya geldiğinde farklı bişey çıkması
kızlar ben k14 de kayıt oldum kendı ıhtıyaclarımı almak ıcın uye olmustumama son bırkacaydır kazancım olmaya basladı ışı cok sıkı tutmadıgım halde sıkı tutsak demekkı ıyı kazanclar elde edılır ben bısey sorucam takım oncusu olmak mı ıyı yoksa aynı kısılere kendın satmakmı takım oncusu olunca nasıl hesaplanıyorkı prım
tesekkur ederım canım :)))bılgı edınıyım belkı bırkac ay sonra dusunurum cunkuevet canım maalesef...
canım ben aldım o parfümü, herkes de çok beğeniyor ben de sevdim hatta bi daha siparişim var bu ay bi daha alıcam:)
kokusu hafif ama pek kalıcı olduğunu söyleyemem zaten edt, bi koku kalıcı mı die merak ediyosanız edt mi edp mi ona bakın derim edpler daha kalıcı her zaman. edt ler daha çabuk bitiyo
günaydın cnm bugün biraz zor geldi ama sen bilirsin 4e kadar verirsen pzt gelme ihtimali yüksek ama.
ay ben de onu merak ediyorum ama fondötenim de var, olmasa denerdim
ay o kadar iyi yani? ya bende bi pudra var ama avondan deil, nerden aldım hatırlamıyorum bile:)
ama allık istiyorum ışıltılı pembe allıktan aldıydım ama istediğim gibi çıkmadı hatta baya bi beyaz gibiydi rengi pembelik kırmızılık yoktu allık da alabilsem tam süper olcak öyle hafif pembelik veren ama çok allık gibi de durmayan bi allığı var mı avonun kızlar?
cnaım eğer ruj veya parfüm ise onların numunelerine bakabiliyosun ayrıca fondöten ve kremlerin saç şampuanlarının da numuneleri var onları deneyip alabilirsin yine de beğenmez isen iade edebilirsin cnm paranı da geri alırsın yani sevmediğin şeye para verip kullanmak zorunda değilsin! son zamanlarda katalogları daha başarılı. daha gerçekçi basıyorlar.
cnm ben bu konuda bişey bilmiyorum ama altına üye yaptıklarının her ay belli bi primi tutturman gerektiğini biliyorum ben kendi adıma zor bulurdum tölüğü, kendim satar geçerdim her ay uğraşmak aramak zor gelirdi ama sen bilirsin bi de bu konuda en sağlıklı cevabı t.ö olan arkadaşlar verebilir :)
ay canım hıc bılmıyorumkı panorama da dahıl olması lazım bencekızlar bişi daha sormam lazım ama kimse cevap vermiyo neyse ben gene de sorayım :)
(ahanda ne kadar yüzsüzüm:)))
ben gene sipariş girdim toplamda 256 liralık daha girersem o tabakla r gelcekti ben de 270lik girdim ama panoramadan da var gene de gelir mi tabaklar? bi sorun olur mu acaba? ya bilen biri yazıversin ben pazartesi netleştiririm siparişleri bugün bilmiyorum acaba daha sipariş gelirmi bilmiyorum bi de gün hediyesi verilirmi onu da bilmiyorum ay çok karışık kafam!
ay canım hıc bılmıyorumkı panorama da dahıl olması lazım bencekızlar bişi daha sormam lazım ama kimse cevap vermiyo neyse ben gene de sorayım :)
(ahanda ne kadar yüzsüzüm:)))
ben gene sipariş girdim toplamda 256 liralık daha girersem o tabakla r gelcekti ben de 270lik girdim ama panoramadan da var gene de gelir mi tabaklar? bi sorun olur mu acaba? ya bilen biri yazıversin ben pazartesi netleştiririm siparişleri bugün bilmiyorum acaba daha sipariş gelirmi bilmiyorum bi de gün hediyesi verilirmi onu da bilmiyorum ay çok karışık kafam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?