AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

siparişimi verdim rahatladım.tabak da kazandım K4 nasıl kızlar? iyi satış yaparız inş:26:

canım takım öncüsü olabilen için en az 5 kişiyi alt grubuma dahil edecksin ve aher ay onları aktif tutmalı yani sipariş girmelisin yoksa tölükten düşersün .. alt grubunun satışları üzerinden prim alıyorsun ..

kızlar ya bethany kolye ve küpeden almıştı müşterim kırmızı diye gele gele siyaha yakın geldi kırmızı değil ve çok kötü duruyor almam dedi müşterim iademi yapcam şimdi iade edersem tabaklarda gidecek

kızlar altı limit 85 liramı oldu...
bide yeni çıkan simply because nasıl güzelmi kalıcımı alan varsa paylaşabilirmi sipariş vercem..bikaç tane fazla alcam güzelse...

ben k2 panaromadan almıştım..çok beğendim..erkeğide çok iyi..

bi sipariş girmezlerse haman düşüyo mu mesala 6 üyem var dıyelim biri vermedi sipariş düşüyo mu ayrıca tö aktif olması için başka ne gerekli yardımcı olursanız çok memnun olurum:)

kızlar yardım müşterimin biri color trendin vişne çürüğü ve pembe tonblarında ruj isiitedi hangileri acaba bilen varmı

kızlar sorularıma cevap birde avonda açacak vardı hani k3 te sayfa 5 te 2 li göz kalemlerini açmak için müşterim soruyor kaldırıldımı satıştan açacak

kızlar yardım müşterimin biri color trendin vişne çürüğü ve pembe tonblarında ruj isiitedi hangileri acaba bilen varmı

açık pembe isteyenlere iced champink,koyu pembe isteyenlere amethyst sattım ben canım.bir arkadaşım vişne çürüğü istedi benden de.K3 syf 83 te color trend'in iki ruju yanyana duruyor ya.pembe diğeri vişne çürüğü ama ürünlerden hiçbiri o vişne çürüğü gibi değil.vişne çürüğü isteyen arkadaşım vino disco aldı hatta ama vişne çürüğü değil yani o. sinir oldum ben de, neden resimdeki gibi değil ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…