- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
18 yaşındayım canım ya anew bana ağır gelir
köpük kullan cnmayy benim saçlarım daha fena düz-ince telli- çabuk yağlanan tip. yani en kötü saç tipiii bi de önlerden yeni saç çıkıyo heralde anten gibi onlar kabarıyo o kadar mutsuzum ki saçıma şekil veremiyorum sürekli topluyorum ama anca atkuyruğu yapıyorum çünkü topuz da tutmuyo doğru dürüst tutan bi toka da yok tokalar kayıp gidiyo saçımdan nefret ediyorumhakkatten var mı öyle sihirli bi ürün? saçım çirkinken mutsuz oluyorum bi bakıyorum anaaaa tırnaklarımı da yemişim sonra bakıyorum ne fena görünüyo daha da mutsuz oluyorum: kızlar bi çare yahu....
ay derdim de büyükmüş haaa başlayınca susmadım
arkadaşlar bu soruyu dün sormuştum ama arada kaynamış:)
bilen varsa cevaplayabilir mi acaba
bi de gün hediyelerinden haber var mı? koyacaklar mı bu ay?
ya bu genital bölge temizleme jelini kullananınız var mı? İyi mi sizce? Hani o bölge koku yapmaya çok müsaittir ya onu da önlüyo mu acaba? Soruyu şöyle bi okuyunca bi iğrenç geldi ama idare edin başka türlü soramadm:78:
canım agda sonrası geri çıkmaya başlayınca acayip kaşıntı oluyor ona çok ii geliyor .. senin dediğin gibi bi sıkıntı yaşamadım ben ama çevremde bi kaç kişide o sıkıntıdada işe yaradıgıı duymuştum..
ay cnaım inşallah bi hediye alayım şu avondan artıkkkk:)canım panoroma dahil oluyor ben bazen öyle yapıyorum gelir tabakların
inşallah canım güle güle kullanBenimde 2.mart siparişim geliyor ve tabaklarımda geliyor yoldaymış inşallah 590 tlliğide geçerim lkazanırım
evet canım ben hemen her defasında bikaç numune alıyorum :) ne kadar çok numune o kadar çok müşteri demek ne de olsa...Bişey sorucam bu avon numulerini istediğimz kadar sipariş verebiliyomuyuz ?
2 yol var canımkızlar ya bethany kolye ve küpeden almıştı müşterim kırmızı diye gele gele siyaha yakın geldi kırmızı değil ve çok kötü duruyor almam dedi müşterim iademi yapcam şimdi iade edersem tabaklarda gidecek
canım saol bi alayım bakalım köpük.köpük kullan cnm
tara, topla, köpük sür önlere, pürüzsüzleştir saçını hafif spreyle
sonra istersen bi saat sonra falan aç atkuyruğunu çok hafif fırçala ve dağıt saçlarını
sonuçtan memnun kalacaksınn :82:
canım ben o tür şeyleri kullanmayı doktorların pek önermediğini duymuştum kullanmıyorum bence önce bi doktora danış veya araştır çünkü o bölgeye süreceğin her şey çok önemli. herhangi bi sorun yaşayabilirsin.ya bu genital bölge temizleme jelini kullananınız var mı? İyi mi sizce? Hani o bölge koku yapmaya çok müsaittir ya onu da önlüyo mu acaba? Soruyu şöyle bi okuyunca bi iğrenç geldi ama idare edin başka türlü soramadm:78:
Ayy evet o tüyler çıkarken işkence gibi oluyo yaa çıldırıyorum deliler gibi kaşınmak istiyorum. Ya bende de öyle pek sık olmaz ama hiç olmadı değil yani, daha çok regl dönemi açısından da sordum. Malum o zaman ayrı bi temizlemek gerekiyo ya. Yani hazır kampanyadayken alayım diye düşündüm de. Nette de çok olumsuz şey okudum olumluları kadar. Gerçi avon un ürünlerine bunu hep yapıyolar. Ben kullandıklarımdan henüz bi zarar görmedim ama çok okuyorum artık aldırmamaya da başladım galiba dışardaki yorumlara. Burdakini dinlemek daha iyi sanırım, burası daha gerçekçi bence.
canım ben anewin pudrasını kullanıyorum mükemmel bişi.Hiç fond.kullanmaya gerek kalmıyo bebek gibi yapıyo cildimi.Benim cildim karma.Altına krem sürüp kullanabilirsin bence.Kapatıcıya gelince çok güzel olduğunu duydum.Hatta hani göz altında minik minik yağ bezeleri olur ya.Onları geçiriyormuş.Geçen ay alamadım gene indirimde bu ay alıcam.
saol cnm ama vişne çürüğü ruj yokmu
canım ben de sana katılıyorum dışarıda nedense avonla ilgili birçok olumsuz yargı oluşturulmuş bunun neden yapıldığını bilmiyorum sırf rekabet olmasa gerek!!
neyse bence sen doktora sor cnm herkesin cildi farklıdır ayrıca o bölgenin o tarz temizleyicilerle temizlenmemesi de lazım doktor sitelerine bak ya da netten genital bölge temizleyici diye yazıp araştır ama ben doğru olmadığını biliyorum sadece su kullanılacak.
canım sen bilirsin...Ya kimileri diyo ki doktorum özel bi temizleyici kullanmamı öneriyo. Kimisi de diyo ki oraya sadece su kullanılcak kendi kendini temizliyo falan :44: Ben de bu bölge için özel malzemeler kullanılması gerektiğini biliyorum. Hatta doktora gittimde çoğu kez özel temizleyici verdiği oldu. Bi düşüneyim ben en iyisi alır kullanırsam da sizi mutlaka bilgilendiririm.
Ya canım sorma gitsin benim annem duymuşsunuzdur şu pahalı dermologica markasını kullanıyodu. Kaç yüz lira veriyodu minicik kremlere. Şimdi ben avona geçince anneme tüm ultimate sersini aldım annem o kadar memnun ki anlatamam. Herkes anneme yüzünde bi şey mi var falan diye soruyo. Annemse bayıldı yani ki annemin cildi çok çok kurudur.
Yani öyle bi önyargı var ki neyini araştırmaya kalksam kötü yorum okuyorum. Ben de dışarıdan yorum almıyorum artık. Kullandığım ürünlerinde de henüz hiç bi yan etki görmedim. Gayet memnunum yani. Artık sadece burayı dikkate alıyorum. Çünkü burdakiler çok gerçekçi, Hepimiz satış yapıyoruz ama bi şeyi kötüyse "Ayy çoook iğrenç kesinlikle almayın!" demeyi de biliyoruz, "Şahane bi şey mutlala alın kızlar" demeyi de biliyoruz. Ben sırf dışardaki yorumlar nedeniyle bu zamana kadar hiç avon kullanmıyodum. Bi başlim almaya derken temsilci oldum gayet de memnunum yani.
kızlar birkaç sorum var sizlere ben k3 siparişini haftaya vericem indirim katoloğunda birkaç takı beğenmiştim sizce kalmışmıdır özellikle istediklerim circle and swirl kolye k4 de küpeside var alabilirsem takım yapmak istiyorum.cluster kolye.birde size siyah gri oval taşlı kolyeyi soracaktım nsl duruyo yorum yapabilirmisiniz bunlar için kızlar.aslında çok beğendiklerim var ama dün kendimi tutamayıp 400tllik alışveriş yapınca fren yapmam gerektiğini hissettim.
birde kızlar leopar desenli saat alanlar vardı ama pek bi yorum yapan olmadı yani güzelmi almaya değermi gerçekten yoksa aman aman birşey değilse birde na 29tl vermiyeyim durduk yerde..
birde kızlar leopar desenli saat alanlar vardı ama pek bi yorum yapan olmadı yani güzelmi almaya değermi gerçekten yoksa aman aman birşey değilse birde na 29tl vermiyeyim durduk yerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?