canım el kremini kastediyorsun sanırım ben sepete atmıştım onları ama daha göndermediydim inşallah kalmıştır ben yüz kremleri bitti die anlamıştım ama yanlış mı anladım acaba olmadı saati alırsın beğenmessen iade edersin faturadan da düşer.
canım el kremini kastediyorsun sanırım ben sepete atmıştım onları ama daha göndermediydim inşallah kalmıştır ben yüz kremleri bitti die anlamıştım ama yanlış mı anladım acaba olmadı saati alırsın beğenmessen iade edersin faturadan da düşer.
Evet ben kampanya nın ilk günü sipariş vermiştim o kremlerden 2 tane rich moustri... (yanlış yazdım farkındayım) 1 tane de light moustri... sipariş vermiştim. Light olan gelmedi dğer ikisi geldi. Bilginize...
Evet ben kampanya nın ilk günü sipariş vermiştim o kremlerden 2 tane rich moustri... (yanlış yazdım farkındayım) 1 tane de light moustri... sipariş vermiştim. Light olan gelmedi dğer ikisi geldi. Bilginize...
ya çok oldum farkındayım ama napiyim ilk satışım bilmiyorumBen p.tesi siparişleri versem hangi gün elimde olur ve para hemenmi yatması gerekiyo ? :44:
canım ben de senden yola çıkarak yazdım :) hehe ne hazoırcıyım diimiii
şekerim ben de avon care el kremlerini kastettiydim ama arkadaş ne kastetti onu anlamıyorumabovv cümleye bak çık işin içinden eğer çıkabiliyosan
cnm onlar üçlü kremler ben şu mor ikili el kremlerini diyorum bitmişmi diye.
ya çok oldum farkındayım ama napiyim ilk satışım bilmiyorumBen p.tesi siparişleri versem hangi gün elimde olur ve para hemenmi yatması gerekiyo ? :44:
ptesi verirsen en geç 3 gün içinde elinde olur cnm ve siparişlerin faturalanınca 15 gün içinde yatırman gerekiyor zaten faturan geldiğinde incelediğin zaman orda tarih yazar en son ne zamana kadar yatırılacağı
otomatik ödeme talimatıyla yatıcaksan ve siparişlerin 150 tl üzerindeyse 1 ay süre veriyorlar yatırmaan için ,havalede 2 hafta
Hahah canım benim ya o el kremlerini diyoBen de sen yüz kremi diyince hatırlatim dedim Senin ondan karıştı herhalde aklın
Ben anladım seni canım ben şekercik lafını etti diye hatırlatim dedim sadece:87:
Pazartesi versen çarşambaya gelir diye düşünüyorum bi ihtimal salı da olabilir. Tabi ürün stoğunda problem olduğu zaman ne olur bilmiyorum. Parayı havale ile yollıcaksan 15 gün vaden var. Bir de kart ya da otomatk ödeme yolu ile 150 tl üstüne 1 ay yapıyolardı sanırım. 1 ayloğı dosdoğru açıklayamamış olabilirm ama havale de problem yok. Ben de havale ile gönderiyorum çünkü.
Sor canım benim ben de her şeyi burdan öğreniyorm
Ben bayağı geri kalmışım
cnmbu dediğin pudra hangisi k2 yada k3 de hangi sayfaada var söyleyebilirmisin.ihtiyacım varda çok da metini duydum buradan.
K4 panoramasında ıncandessence hediye seti diyo ya acaba o sette neler var bi de parfüm kaç ml lik acaba ben bi yerden göremedim ne kadarlık olduğunu :44: Bi de o koku güzel mi sizce nasıl?
CANIM 50 ml ve çok sevilen bir koku çok satıyorum ben ondan hediye paketi sprey deodorant cnm bunlar ama fiyatı uygun ben kendime bu ay yada diğer ay alcam
Ya canım ben de alıcam da hediye setindeki de 50 ml di mi yanlış anlamadım? .ben göremedim ml ini sen nerde gördün hediye setindekinin ml ini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?