canım ıncandessence 50 ml dir.
Kızlar nasılsınız? ben geldim temsilci toplantısından geliyorum
Onu biliyorum canım zaten. Sormak istediğim şu aslında ben anlatamadım sanırım. Hani o hediye seti fiyatı da çok uygun ya acaba o setteki parfümün ml i düşük müdür demek istedim.
Canım ben cevap vereyim:))Fotosu var ya.işte icandessencenin bi 30 ml.var bide 50.ml.o fotodaki 50 ml.lik.ikisinin görüntüleri farklı çünkü
Hoşgeldin ee ne var ne yokmuş
canım ıncandessence 50 ml dir.
takım öncülü konusunda bi bilginiz var mi acaba:)
var canım birşeymi sordun
evet canım simdi dıyelım kı benım 6 uyem var bırı sipariş vermeyınce dişüyo mu ayrıca tö olunca beni neler beklıyo bana yardımcı olursanız cok memnun olurum:)
canım takım öncüsü olabimlen için en az 5 kişiyi alt grubuna dahil edecksin ve her ay onları aktif tutmalı yani sipariş girmelisin yoksa tölükten düşersin .. alt grubunun satışları üzerinden prim alıyorsun ..
sanırım okumadın dün soruna cevap verdim cnm..
kızlar ya bizim sınıfta bulgar avonu satan var.daha ucuz olduğu için onunla ilgilenmeye başladılar. müşterilerim elden gidiyor :95:
bu bulgar avonuyla ilgili bilgisi olan var mı? kalite farkı var mıdır ?
kızlar ya bizim sınıfta bulgar avonu satan var.daha ucuz olduğu için onunla ilgilenmeye başladılar. müşterilerim elden gidiyor :95:
bu bulgar avonuyla ilgili bilgisi olan var mı? kalite farkı var mıdır ?
Canımlarım bişeycik daha sorucamk3 te bi ruj var sayfa 11 de. sayfadaki rujun rengi hangisi bi meşterim istiyo aynı renginden amaa ben hangisi olduğunu çıkaramadım eğer o rengi yoksa ona yakın renk hangii :44:
kuzum yaa bende bi kızla tanıştım bulgar sohbet ettik avondan üye yapamayacğnı beni ayrı ülkeden olmadığını söylediseninkiyle benide tanıştırsana bulgar avonu çok çok daha ucuz cnm bende ondan sipariş vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?