AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar nasılsınız? ben geldim temsilci toplantısından geliyorum

Onu biliyorum canım zaten. Sormak istediğim şu aslında ben anlatamadım sanırım. Hani o hediye seti fiyatı da çok uygun ya acaba o setteki parfümün ml i düşük müdür demek istedim.

Canım ben cevap vereyim:))Fotosu var ya.işte icandessencenin bi 30 ml.var bide 50.ml.o fotodaki 50 ml.lik.ikisinin görüntüleri farklı çünkü

Canım ben cevap vereyim:))Fotosu var ya.işte icandessencenin bi 30 ml.var bide 50.ml.o fotodaki 50 ml.lik.ikisinin görüntüleri farklı çünkü

heh tamam canım saol. Ben pek eski olmadığım için onların görüntü farklarını ayırt edemiyorum. Demek istediğini düşününce anladım ama katalogda 30 ml lik vardı şişesi çok başkaydı. Orda 50 ml liktekini koymuşlar asıl şişesini Şükür yarabbim öğrenebildim

Benimde 2. siparişim geldi naturalsin turunçgilli kolonyasından istemiştim çok beğendim.
Yine naturalsin menekşe ve liçi özlü duş jelinden istemiştim rengine bayıldım ayrıca kokusuda çok güzelmiş.:)

Tia Weekender çanta ve krem, altın rengi çantadan istemiştim onlarıda beğendim.
Her iki çantada kumaş Tia Weekender çanta kısa tatiller için güzel diğer çanta ise yazın kullanmalık.:)

Simply Because bay ve bayan parfümü siparişim vardı özellikle erkek parfümünün kokusuna bayıldım.

Açılıp kapanabilen pırıltılı göz kalemlerinin 4 rengindende kendime aldıydım dördünüde çok beğendim hafif pırıltılı özellikle bordo gibi olan sugar plum rengi şahaneymiş.:)

evet canım simdi dıyelım kı benım 6 uyem var bırı sipariş vermeyınce dişüyo mu ayrıca tö olunca beni neler beklıyo bana yardımcı olursanız cok memnun olurum:)

sanırım okumadın dün soruna cevap verdim cnm..

sayet bir ay bile aktif tutmaz isen senin altındaki tüm alt üyeler senin takım öncüsne geçer geri dönüşüde olmaz..

Canımlarım bişeycik daha sorucam k3 te bi ruj var sayfa 11 de. sayfadaki rujun rengi hangisi bi meşterim istiyo aynı renginden amaa ben hangisi olduğunu çıkaramadım eğer o rengi yoksa ona yakın renk hangii :44:

Canımcım hepsini aktif tutman gerekiyo. Yani her ay satış yapmaları lazım yoksa tkım öncülükten çıkarılırsın. Yani satış yapmaları gerekiyo.

kızlar ya bizim sınıfta bulgar avonu satan var.daha ucuz olduğu için onunla ilgilenmeye başladılar. müşterilerim elden gidiyor :95:
bu bulgar avonuyla ilgili bilgisi olan var mı? kalite farkı var mıdır ?

kızlar ya bizim sınıfta bulgar avonu satan var.daha ucuz olduğu için onunla ilgilenmeye başladılar. müşterilerim elden gidiyor :95:

kuzum yaa bende bi kızla tanıştım bulgar sohbet ettik avondan üye yapamayacğnı beni ayrı ülkeden olmadığını söyledi seninkiyle benide tanıştırsana bulgar avonu çok çok daha ucuz cnm bende ondan sipariş vermek istiyorum

nasıl bıse canım o ya merak ettım şimdi

Canımlarım bişeycik daha sorucam k3 te bi ruj var sayfa 11 de. sayfadaki rujun rengi hangisi bi meşterim istiyo aynı renginden amaa ben hangisi olduğunu çıkaramadım eğer o rengi yoksa ona yakın renk hangii :44:

Ya bi baksanız kataloğa lütfen lütfen ben anlayamadım ya :26:

öyle bişey varsa ben de tanışmak isterim kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…