AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ya bizim sınıfta bulgar avonu satan var.daha ucuz olduğu için onunla ilgilenmeye başladılar. müşterilerim elden gidiyor :95:
bu bulgar avonuyla ilgili bilgisi olan var mı? kalite farkı var mıdır ?

Valla iyi fikir canım e-maili fln varsa verirmisin bi kaç şey sipariş vermek istiyorum. Şimdi baktımda bulgar kataloğuna bayağı ucuz. Rica etsem.:26:

ayy kızlar çok güldüm şu an ya ben şikayet ederek söyledim.siz de mi ondan istiyorsunuz yapmayın kızla bi samimiyetim yok.kendisi bulgar.orada yaşayan akrabası var.o yapıyormuş.bu arkadaş da onun katalogunu getiriyor.yani biz ona başvuramayız bence.hem avon ürünlerini herkes kendi ülkesinde üretiyor diye biliyorum.hatta Türkiye'deki avon ürünleri İzmitte mi ne üretiliyordu.yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.yani herkes kendi ülkesinde üretiyorsa (ben öyle biliyorum,dediğim gibi yanlışım varsa düzeltin lütfen)ordaki avon da yurtdışından gelmiyor.bulgaristanda üretiliyor.kalite farkı illa ki vardır.kozmetik ürünlerinde kalite aramalıyız kızlar.sadece ucuzluk arıyorsak pazardan da alabiliriz öyle değil mi ? Türk Avon forever diyorum son olarak

fiyat farkı gümrükle vergiyle alakalı canım makyaj ürünleri lükse girdiği için bizde vergisi fazla fiyat farkı onla alakalı olabilir

para birimleriyle ilgili olduğu da söyleniyordu.euro'ya geçecekti hani bunlar ? geçseler de kurtulsam yahu

para birimleriyle ilgili olduğu da söyleniyordu.euro'ya geçecekti hani bunlar ? geçseler de kurtulsam yahu

canım ya nasıl ulasbılırız bulgar urunlerıne en azın dan bıraz getırtelım deneyelım ona gore satıs yapabılırız ayrıca bı little black dress kokusu her yerde aynıdır dıe dusunuyorum sonucta ana sırket avon ve hepsı avon adı altında tum dunyayya sunuluyo:) nasıl getırtebılırız canım yardımcı olsan:)

Kızlar bulgar kataloğundaki fiyatlar tl değildir sanırım.Nerden biliyosunuz türk parasıyla ne kadar yaptığını ki???

canım valla bizde ki fiyatlarla kazanç falan sağlayamıoruz ayrıca ithal edilio cnm burda üretilmio sadece kutular halinde değilde toplu olarak ithal edilio şişelere dolduruluo yani burda paketlenio sadece onun haricinde tüm parfümler kremler vs. ithal edilio gebzeye geliyor deniz yolu ile

ayrıca herşey gibi avonunda pahalı olması lanet olası uçan vergiler yüzünden abd de bir far away 50ml katalog fiyatı ile 7$ iken bizde 30 tl indrmli hali

sonucta hepsı aynu urunler demı ılksah hanım pekı bız bu urunlere nasıl ulasabılırız :)

zaten dediğim arkadaş yapmıyor kızlar.o sadece aracı,bulgaristanda yaşayan akrabası var.onun katalogunu gösteriyor herkese.yani nereye kadar onlardan sipariş verebilirsiniz.zaten siteden sipariş almak da yasak.hiç bulaşmayalım bence.Her şeyin Türk'ü makbuldur,boşverin. hem para birimlerini de bilmiyoruz tam olarak.zaten geçerler yakında euroya.o zaman daha da pahalı olur.onlar bize muhtaç olur bu sefer de

audrey Avon'un yurtdışında ucuz olmasının sebebi Polonya'da üretiliyor olması yani avrupanın arka bahçesi denilen bir yerde bu sebeplede bazı avrupa ülkelerinde Avon ürünleri bize göre daha ucuza satılıyor.
Her ülkede ayrı bir üretim söz konusu değil Kocaeli-Gebze'de Avon'un deposu var sanırım onunla karıştırdınız.
Ama İngiltere'de bizden ucuz değil hatta İngiltere'de yaşayan bir arkadaşım orda Avon satıyor geçen sene benden bi dolu makyaj malzemesi, parfüm falan alarak gitti çünkü burada daha ucuza geliyordu.
Ayrıca Avon'un ABD'de New York'ta ünlü 5. caddede çok büyük bir mağazası var hatta dünyadaki tek mağazası ABD'de diye biliyorum.
Yani Avon bizde öyle çok pahalıya gelmiyor zaten avrupanın bazı ülkelerinde diğer kozmetik ürünlerinin fiyatları bizdekilerle başa baş gidiyor.
Fakat kozmetik konusunda en ucuz ülkelerden birisi Amerika burada atıyorum Lancome'nin bir parfümü 200 tl ise Amerika'da 30-40 dolara alman mümkün oluyor.
Bizim tek şanssızlığımız vergiler bu araba, elektronik vesairede de böyle ama bana Avon çok pahalı gelmiyor hele bazı ürünleri cidden çok ucuz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…