audrey Avon'un yurtdışında ucuz olmasının sebebi Polonya'da üretiliyor olması yani avrupanın arka bahçesi denilen bir yerde bu sebeplede bazı avrupa ülkelerinde Avon ürünleri bize göre daha ucuza satılıyor.
Her ülkede ayrı bir üretim söz konusu değil Kocaeli-Gebze'de Avon'un deposu var sanırım onunla karıştırdınız.
Ama İngiltere'de bizden ucuz değil hatta İngiltere'de yaşayan bir arkadaşım orda Avon satıyor geçen sene benden bi dolu makyaj malzemesi, parfüm falan alarak gitti çünkü burada daha ucuza geliyordu.
Ayrıca Avon'un ABD'de New York'ta ünlü 5. caddede çok büyük bir mağazası var hatta dünyadaki tek mağazası ABD'de diye biliyorum.
Yani Avon bizde öyle çok pahalıya gelmiyor zaten avrupanın bazı ülkelerinde diğer kozmetik ürünlerinin fiyatları bizdekilerle başa baş gidiyor.
Fakat kozmetik konusunda en ucuz ülkelerden birisi Amerika burada atıyorum Lancome'nin bir parfümü 200 tl ise Amerika'da 30-40 dolara alman mümkün oluyor.
Bizim tek şanssızlığımız vergiler bu araba, elektronik vesairede de böyle ama bana Avon çok pahalı gelmiyor hele bazı ürünleri cidden çok ucuz diye düşünüyorum.
Kızlar hani ilk yüklemiştiya ilkşah kaçıncı sayfada o acilll
Kafama takıldı yahu bu gavur avonuGerçi bizdekilerde gavur malı ama Ben annemi tembihliyimde arkadşına sorsun bulgar parasıyla türk lirası arasındaki farkı size solerim.Hatta akrabası fln varsa getirtelim valla kızlar
Ama onlarda daha çok renk seçeneği var haksızlık yaa
ya hakkaten super olur canım sen sor bakalım cevabını heyecanla beklıyorummmm:)
Canım katalog 3 te 85.sayfada fiyatı 22.80 yaşlanma etkilerini düzgünleştiren sıkıştırılmış pudra diye yazıyor.
kızlar kargomu bugun aldım.leopar desenli saat güzelmiş çok begendim
cnm çok teşekkür ederm 2 tonu var galiba ben buğdayım hangisi iyi olur acaba bronz görüntüyü seviyorum bu arada.yardımcı olursan sevinirim birde fiyatı baya yüksek gibi k4 de daha uygun olurmuki acaba bilgin varmı..
Canım 4.katalogtada 22.80 fiyatı.Zaten en fazla 20 ye falan iniyo..ben beyaz tenliyim açık rengini aldım.sen koyusunu al ama bronz bi görüntü olmaz çünkü iki tonuda açık bu pudranın :))
cnm gerçekten çok mu güzel bu pudra alsammı kararsızım alırsam koyusunu alıyım bari ..
kızlar banada cvp prırıltılı kalemden lacivert rengi yokmu mart katalogundan birde ilkşah eksik üyklemiş demi tamamı yok
kızlar banada cvp prırıltılı kalemden lacivert rengi yokmu mart katalogundan birde ilkşah eksik üyklemiş demi tamamı yok
canım valla ben çok memnunum.Alırsanda bencede koyusunu al.Başka kullanan varsa onlarada bi sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?