AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Bugün gelen 2. siparişimde Avon yine panaroma göndermiş.
Bu arada Moisture Seduction rujlardan geçen siparişte her renginden numune istemiştim 5 tanesi gelmişti 2 tanesi bir sonraki siparişinizle gönderilecek denmişti fakat 2. siparişimde yine gelmedi ama faturada gönderilmiş gözüküyor.
Hem en merak ettiğim renklerin Rose Ribbons ve Lilac'ın renkleri gelmemiş off offf

evet canım haklısın.ben de pek emin değildim zaten.aklımda öyle kalmış,yanlış anlamış olabilirim.
kesinlikle avonun pahalı olduğunu düşünmüyorum.öğrenciler bile rağbet gösteriyor.indirim katalogları falan olduğunda özellikle.çok ilgi var.pazarlarda satılan ne olduğunu bilmediğimiz ürünlerden daha ucuz oluyor hatta çoğu zaman.

Of kızlar ya bu avon öldürcek beni.3 kampanyadır fiyat listesi göndermiyo koca kafalılar

Kafama takıldı yahu bu gavur avonu Gerçi bizdekilerde gavur malı ama Ben annemi tembihliyimde arkadşına sorsun bulgar parasıyla türk lirası arasındaki farkı size solerim.Hatta akrabası fln varsa getirtelim valla kızlar

ya hakkaten super olur canım sen sor bakalım cevabını heyecanla beklıyorummmm:)

Ama onlarda daha çok renk seçeneği var haksızlık yaa

Canım katalog 3 te 85.sayfada fiyatı 22.80 yaşlanma etkilerini düzgünleştiren sıkıştırılmış pudra diye yazıyor.

cnm çok teşekkür ederm 2 tonu var galiba ben buğdayım hangisi iyi olur acaba bronz görüntüyü seviyorum bu arada.yardımcı olursan sevinirim birde fiyatı baya yüksek gibi k4 de daha uygun olurmuki acaba bilgin varmı..

Canım 4.katalogtada 22.80 fiyatı.Zaten en fazla 20 ye falan iniyo..ben beyaz tenliyim açık rengini aldım.sen koyusunu al ama bronz bi görüntü olmaz çünkü iki tonuda açık bu pudranın :))

Canım 4.katalogtada 22.80 fiyatı.Zaten en fazla 20 ye falan iniyo..ben beyaz tenliyim açık rengini aldım.sen koyusunu al ama bronz bi görüntü olmaz çünkü iki tonuda açık bu pudranın :))

cnm gerçekten çok mu güzel bu pudra alsammı kararsızım alırsam koyusunu alıyım bari ..

kızlar banada cvp prırıltılı kalemden lacivert rengi yokmu mart katalogundan birde ilkşah eksik üyklemiş demi tamamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…