AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cnm almamayı düşünüyodum sen çok güzelmiş deyince kafam karıştı yine ne yapsam peki metalli falan ya ağırmı o kısımlar cnm..

kayışı resimde görünen kadar kaliteli değil ama o çanta ayakkabı aksesuarları uyduruktann değil güzel.istersen foto çeker koyarım yarın

leoparli saati tavsiye etmiyorum
çok kötü arkadaşlar
bn aldım.. taktıkdan 10 dk sonra saatinin demiri koptu
çok kalitesiz ve ağır bide çok ses çıkarıyo
saat qörünmese millet kolunda bilezik var sanır...
ben qeri iade edicem

Son düzenleme:

cleopatra canım sana mesaj atmıştım ama mesaj kutun doluymus gitmedi.sana ulaşamayıncada ben siparişimi verdim.ablam için aldım dün geldi.genel itibariyle hoşuma gitmişti.koluma takmadım tabi.koptumu kullanışı iyi değil demekki tühh ya

yorumun için sağol cnm ya senin adına üzüldüm ama kendi adıma sevindim şimdi gönül rahatlılıyla almıcam aklım kalmıyacak yani..

bişey sorcam yardım edin nolur..ürün iade edicem ama o ürünün olduğu faturayı daha ödemedim yani iade edeceğim ürünün tutarını fatura toplamından çıkarıp ödemeyi yapsam oluyor mu? yoksa o ürünüde ödemem gerekiyormu daha sonra faturadanmı düşüyor?karışık oldu biraz ama deneyimli avoncular anlar :90:

Tamamını öde canım .. çünki iadeyi ücretsiz kargolaman için yeni avon sparişini getiren kargo gorevlısıne vermen gerekıyor aksi takdirde kargo ücreti sana kalır . Yeni sparişin geldiginde iadenide yaparsın fatura son odeme gunune kadar heralde avon iadenide düşer bakıyenden

Hmm tamam çoook teşekkürler..

Hmm tamam çoook teşekkürler..

kızzzlar ben bıse soracagım tö olmak ve devam etmesı ıcın uyelerın hepsının sıparıs vermesi gerekiyor muş ama ben bi ay sipariş vermedim ama takım öncüsüm degişmedi bu nasıl oldu peki kızlar yardımmm:)

kızzzlar ben bıse soracagım tö olmak ve devam etmesı ıcın uyelerın hepsının sıparıs vermesi gerekiyor muş ama ben bi ay sipariş vermedim ama takım öncüsüm degişmedi bu nasıl oldu peki kızlar yardımmm:)

kızlar size birşey sormak istiyorum avonun göğüs şekillendirici bir kremi var solitions body liquid bra adında nisan sayısında yanılmıyorsam selülit kreminin yanında bedava veriliyor ne zamandır denemek istiyordum aslında ikisi için güzel bir fırsat ama tereddütteyim acaba bu şekillendirici her yaşa uygun olurmu 19-20 yaşlarında bir kız için sakıncası olur mu sizce kullanımının yaşla bir ilgisi olduğunu duydunuz mu hiç :44:

canım benim müşterilerim aldı memnun kaldılar şekillendiriciden ablamda aldı 2 ablam var benim 1 tanesi aldı kullanıyor güzel yani bencede çok uygun

kızlar lutfen bana da cevapp:)

Ya bende tekrar sipariş vericektişm ve saattende ekleyim diyodum kararsız kaldım şimdii :97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…