bana ulaşabilirsin.hoşçakal cevabını bekliyorum
banaulaşabilirsin.hoşçakal cevabını bekliyorum
kızlar clearskin kil maskesini kullanan var mı benim cildim yağlı ve hassas kil yağlı ciltlere iyi gelir ama bu ürünü hiç kullanmadım nasıl acaba
Aranızda siparis sorunu yasayan var mi? Salı verdigim siparis hala sevkiyata hazirlaniyor :s vee avondan dun mesaj geldi, en gec pazartesi gondericez diye.. Yogunluktan dolayi gecikme yasanmis.. Faturalandirilmis siparis bu kadar gecikebilir mi ya :s gonderecekleri yer de Ankara.. Kargonun her gun geldigi bi yer..
bende salı vermiştim bugün geldi cumarteside çalışıyorlarmış:81:bekle seninkide gelir orada sevkiyata hazırlanıyor yazısına bakma kargo takibine bak cnm dün çıktıysa bugün elinde ..
kızlar örnek ürünlerdeki 15 ml parfümlere dikkat !pembe ve mor yanlış yazılmış ben morun kodunu yazdım pembe geldi iyice dikkatli bakarsanız anlarsınız neyse pembede güzelmiş sexy grafiti isimli parfümü andırıyor şimdi yine sipariş girdim bu sefer tersini kodladım mor gelecek
kızlar şu red kiss i beğendinizmi numune iğrenç bişey renk süper ama sürünce heryere bulaşıo düzeltemiosnben kendimi bildim bileli kırmızı kalıcı ruj kullanırım ama bu fazla kalıcı hafif dışarı çıkınca silinmio
Bende hic begenmedim.. Sürmesi bi dert, sonrasinda silmesi ayri bir dert.. Biraz fazla kirmizi ya hos durmuyor. Günlük kullanılabilecek bir ruj degil gibi geldi bana.
evet haklısın numune gelince kızıma vermiştim çünkü ben o tür kırmızı renkleri kullanmıyorum kızım ilk sürüşte anne bu ruj zor çıkıyor kalıcı galiba dedi ama o nasıl bir kırmızı yahu ciğer gibi :18:iğrenç bir renk!kızlar şu red kiss i beğendinizmi numune iğrenç bişey renk süper ama sürünce heryere bulaşıo düzeltemiosnben kendimi bildim bileli kırmızı kalıcı ruj kullanırım ama bu fazla kalıcı hafif dışarı çıkınca silinmio
ben sana tavsiyede bulunamıcam canım benim istediğim renk tonları yine yok çünkü ben turuncu şeftali tonlarını seviyorum o yüzden sadece katologtan seyretmekle yetiniyorum yani almıyorum ama pembe tonları genelde güzel oluyor tercih edebilirsin..hangi renkini tavsiye edersiniz kızlar peki ? ben çok kararsızım
kızlar bişey sorucam K5 panoramada 6adet bedelli slip ınto satarsak hediye kampnysı varya mesela 5 li paket varya bitane ondan veripte bir adette kataloktan siparş verdgmde çantları almya hak kaznrmym. Bedelli dediği nedir anlayamadım
kızlar bişey sorucam K5 panoramada 6adet bedelli slip ınto satarsak hediye kampnysı varya mesela 5 li paket varya bitane ondan veripte bir adette kataloktan siparş verdgmde çantları almya hak kaznrmym. Bedelli dediği nedir anlayamadım
Kzılar bişey sorucam bu barbili şampuan duş jeli vs stokta tükendi diyor cidden tükendimi yoksa hiçmi girmedi stoğa alan varmı ranızda yeğenimede söz vermiştim ya of tekrar stoğa girer mi acaba?
merhaba arklar ben bişi sorcam şimdi bi ürün bana stoklarda tukendi daha sonrakı sıparışınzde gelıcek dıyo.onunda parasını alcakmyım şimdi peki ?
istersen iptal ettirebilrsn daha sonra gelmesini istemez isen eğer parasını alacakmıym derken sattığın kişiden alma daha çünkü nezaman geleceği belli olmaz senin eline geçmeden ürün avon onun ücretini ekletmio faturana
merhaba arklar ben bişi sorcam şimdi bi ürün bana stoklarda tukendi daha sonrakı sıparışınzde gelıcek dıyo.onunda parasını alcakmyım şimdi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?