Ya arkadaşlar bu avon un makyaj temizleyicisini sormuştum ama cevap veren olmadı. Bir de göz makyajı temizleyicisi için göz yakıyo diyen arkadaşlar olmuş ben bugün neutrogena nınkini aldım ama o da yaktı gözlerimi kızarttı.
kızlar şu red kiss i beğendinizmi numune iğrenç bişey renk süper ama sürünce heryere bulaşıo düzeltemiosnben kendimi bildim bileli kırmızı kalıcı ruj kullanırım ama bu fazla kalıcı hafif dışarı çıkınca silinmio
Ya arkadaşlar bu avon un makyaj temizleyicisini sormuştum ama cevap veren olmadı. Bir de göz makyajı temizleyicisi için göz yakıyo diyen arkadaşlar olmuş ben bugün neutrogena nınkini aldım ama o da yaktı gözlerimi kızarttı.
cnm zaten k-5 te paket yokki k-4e özel o paket k-5te tektek almak zorundasın
hayr canım var k5te panoramada 2.sayfada.
aaaaaa varmış ama 108 tl k-4 te 97 tl alacaklar bence k-4ten alsınlar
K5te çantalar hediye ama. gerçi bedelli dedgni göre paket kabl edlmyr dmitek tek almamız lazım 6adet
bende bu avonun ytgp de hediye ettigi temizleyici den kullanıyorm ama gerçekten yakıyo gözlerimi
evet cnm avonunkide öyle ben gözlerime kaçırırsam bir müddet bulanık görüyorum göze kaçırmamak gerekiyor..
aaaaaa varmış ama 108 tl k-4 te 97 tl alacaklar bence k-4ten alsınlar
nerde stokta tükendi diyor cnm ben şimdi denedm ekleniyor sepete faturada mı yazıyor
Tamam oldu şimdi bide bu anewin güneş ürünleri var panoramada mayıs kataloğunda bulamadım kaçıncı sayfada
ÇANTA HEDİYELERİ İÇİN K5 DEN sipariş verilmesi gerekir diye tahmin ediyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?