AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Ya arkadaşlar bu avon un makyaj temizleyicisini sormuştum ama cevap veren olmadı. Bir de göz makyajı temizleyicisi için göz yakıyo diyen arkadaşlar olmuş ben bugün neutrogena nınkini aldım ama o da yaktı gözlerimi kızarttı.

bende bu avonun ytgp de hediye ettigi temizleyici den kullanıyorm ama gerçekten yakıyo gözlerimi

ben panoromadan almıştım evet baya kalıcı çıkmıyor hoşuma gitti bu özelliği rengi iddialı pembe kırmızı arası gibi 2 arkadaşım çok beğendi onlar da istiyo,r 3 tanede fuşya isteniyor favori gibi..

evet cnm avonunkide öyle ben gözlerime kaçırırsam bir müddet bulanık görüyorum göze kaçırmamak gerekiyor..

Son düzenleme:

bende bu avonun ytgp de hediye ettigi temizleyici den kullanıyorm ama gerçekten yakıyo gözlerimi

kızlar bu footworks ürünlerinden ayak taban koruyucu var ya ayakkıba yerleştren kulananlar var mı gerçekten ise yarıyor mu?

evet cnm avonunkide öyle ben gözlerime kaçırırsam bir müddet bulanık görüyorum göze kaçırmamak gerekiyor..

Hmmm o zaman almaya gerek yok. Bugün neutrogena nınkini aldım 15 liraya o da yaktı gözlerimi ama bulanık görmedim bak, sadece yaktı ve biraz kızarttı.

Tamam oldu şimdi bide bu anewin güneş ürünleri var panoramada mayıs kataloğunda bulamadım kaçıncı sayfada

Son düzenleme:
ÇANTA HEDİYELERİ İÇİN K5 DEN sipariş verilmesi gerekir diye tahmin ediyorum kızlar

ewt cnm k-5ten ben paketler için demiştim zaten k-5te paket alımında çanta hediyesi vermio tektek almak şartı koymuş cnm

kardeşim almıştı temizleyici be de birkaç kez denedim çok etkiliydi

göüzmde yanma olmadı benim

kişiden kişiye değişiyordur belki

cnm bana göz makyaj temizleyicisi hediye gelmişti zor kullandım gözlerimi yaktı şu anda da acı badem sütü kullanyrm

Ya kızlar ben bu avonun çıkarttıgı saç boyalarını nasıl bulcam yakınlarımda avon satıs temsilcside yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…