ÇANTA HEDİYELERİ İÇİN K5 DEN sipariş verilmesi gerekir diye tahmin ediyorum kızlar
Ya kızlar ben bu avonun çıkarttıgı saç boyalarını nasıl bulcam yakınlarımda avon satıs temsilcside yok
çok saol canım ya ama çok güzel renkleri varr
kızlar siparişim kredi kontrole takılı bi şekilde 9 gündür bekliyor ve faturalanmadı. eklemek ve çıkartmak istediğim şeyler olduğu için hafta içi iki kez müşteri hizmetlerini aradım ikisindede siparişiniz iptal oldu dediler ama hala siparişim gözüküyor. salı günü para yatırıcam parayı yatırdığımda faturalanır diye korkuyorum. ne zaman iptal olur siparişim ? en son cuma aradım iptal olmuş gözüküyor diyolar bende öyle değil diyorum 125. yıl kutlamaları nedeniyle sizde geç gözükecek diyorlar :44:
cnm 5 iş günü sonra iptal oluyor sen görmesende o iptal olmuştur cnm otomatk iptal ediolar
kızlar siparişim kredi kontrole takılı bi şekilde 9 gündür bekliyor ve faturalanmadı. eklemek ve çıkartmak istediğim şeyler olduğu için hafta içi iki kez müşteri hizmetlerini aradım ikisindede siparişiniz iptal oldu dediler ama hala siparişim gözüküyor. salı günü para yatırıcam parayı yatırdığımda faturalanır diye korkuyorum. ne zaman iptal olur siparişim ? en son cuma aradım iptal olmuş gözüküyor diyolar bende öyle değil diyorum 125. yıl kutlamaları nedeniyle sizde geç gözükecek diyorlar :44:
ben yarın yine bir arasam mı müşteri hizmetlerini ?:44:
aramana geek yok cnm 1 ay önce iptal ettiğim siparişler bile hala yeni olarak duruyor oluyor bazen böyle:)
arkadaşlar bi arkadaşım yeni temsilci oldu ve banka hesabından ödemelerini yapmak istiyordu ama faturası sistemde görünmüyormuş ve son ödeme günüde geçti acaba nasıl ödeme yapabilir sistemde nasıl görünmez anlamadımda zatenn
cnm 5 iş günü sonra iptal oluyor sen görmesende o iptal olmuştur cnm otomatk iptal ediolar
aramana geek yok cnm 1 ay önce iptal ettiğim siparişler bile hala yeni olarak duruyor oluyor bazen böyle:)
banka internet şubesinde görünmüyor olabilr cnm avonun sitesinde ödeme sayfasına girdin işaretlesn otomatk ödemeyide seçsin alttan ödeme butonuna tıklasın otomatk ödenecek
kızlar ödeme sayfasından istediğimiz saatte ödeme yapabiliyormuyuz? sanki akşam 5e kadar gibi bişey kalmış aklımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?