AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bu avon çok sinirimi bozdu çıldırttı şu an beni ooooooooffffffffff

16 tane barbie çocuk parfümü siparişi verdm geçen aydan kalan faturamı geç ödediğim içn 0,92 kuruş faizim varmış bekleyen barbie parfüm stoklarda kalmamış ama yinede 0,92 kuruş faizi faturalayıp kargoya vermişler afferin onlara ödemeyeceğim bende aptal şeyler

eee canım Bide 8.50 kargo parasımı vercen yani saçmalık bu

Avon takım öncüsü oldum sonunda ama aday olaraktan
2 üyem var şu anda
birde eşimi üye yapsam 3 olur birde takım öncüm verse 4 olur
kalır 1 tane onuda bulurum inşallah.

Bu ay k4'ten aldım bu kolyeyi ve resmen kullanılmış bi ürün gibi geldi. Çizik çizik üstü ya görseniz kullanılmış gibi çok sinirlerim bozuldu ya. geri yollamaya üşendim takıyorum öyle. allahtan 6.90 gibi bişeydi fiyatı. daha pahalı olsaydı gösteriridim ben onlara

cnm banada kullanılmş bir ürün geldi indrm broşürü ürünlerinde oluo bu genelde
bir çanta aldım kullanılmştı şeffaf paketi oraya buraya buruşturulup atılmış ve yırtılmış sonrada iade yaparken yine çantayı içine koymuşlar tamamen buruluktu çanta içinde görünmüodu ve yırtılan yerleri koli bandından parçalar koparılarak yapıştırılmş ve siyah saçlar yapışmş bantların olduğu yere bu şekilde geldi iade etmek istemedm müşterm çok beğenmişti o paketlede veremezdm bende kataloglar gelio ya şeffaf pakette onun içine koydm verdm müşterime

Panaroma'dan aldım bende bunu. Çok sinirlerim bozuldu yaa cokta beğenerek aldım. takıyorum ama baktıkça sinirlerim bozuluyo üstü çizik çizik

arkadaşlar takım öncüsü oldum il dışından üye yapmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

internetten üye yapabilir miyim.

arkadaşlar takım öncüsü oldum il dışından üye yapmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

internetten üye yapabilir miyim.

internetten derken internetten üye bulup yapmak mı yoksa avonun internet sitesinden kayıtmı cnm herneyse ben kendmce cevaplaym
sana güvenip kimlik fotokopisini gönderen herkesi üye yapabilrsn cnm internette güven biraz zor oluo gelio bayanın biri üye olmak istiorum mutlaka dio maille siteden vs. kimlik fotokopisi gerekli dediğinz an uçup gidio cevp bile gelmio :)
avon şu sistemini bir değiştrse artık

İyide kimlik fotokopisini gönderen kişileri üye yapmak için yeterli mi? imzası gerekmiyor mu? avonun sayfasından tavsiye et şeklinde doldurmak mümkün değil mi?
bölge sorumlum bana il dışından üye olacaklara form gönderiyoz doldurup bize tekrar geri gönderiyor sonrada onu bölge sorumlusuna veriyoruz o da istanbula gönderiyor ve üyeliği başlıyor.

Siparişim kargoya verilmiş görünüyo yarın gelir di mi kızlar?

Bayanlar temsilci tavsiye hediyelerine sahip olabilmek için yaptığımız temsilcilerin 2 ay boyunca ard arda 85tl'lik sipariş vermesi durumunda mı hediyeleri almaya hak kazanıyoruz.

Ya kızlar bi şey daha sorucam. Mesela ben de wish of love parfümü var ama kokusu hiç kalıcı değil. Bu edt sonuçta peki iki katını verip edp alsam diyorum ama edp ler kalıcı mı mesela little black dress ve ıncandessense yi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar söyleyebilirler mi nasıl kalıcılıkları?

agır kokular daha kalıcı oluyor sekerli koklar ucucu.. edpler biraz daha kalıcı oluyor.. litle black, far away, tomorrow.. falan kalıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…