- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
incandessence hiç gelmicekmi kuzum
Kızlar Cuma günü sipariş veripte kargosu gelen varmı.?
artık avon dayım :) temsilci numaram ı bekliyorum ,inşallah başarırım :) hadi hayırlısı..yeniyim önerilerinizi bekliyorum :)
artık avon dayım :) temsilci numaram ı bekliyorum ,inşallah başarırım :) hadi hayırlısı..yeniyim önerilerinizi bekliyorum :)
incandessence hiç gelmicekmi kuzum
ayın 17 sinde verdiğim siparişimdeki incandessence gelcek ama dünki verdiğim incandessence gelmicekmiş canım
kızlar size bir fikir vereyim panoramadaki 15ml parfümler varya hani şu vanilya kokulu olanalar onlardan alırsanız şişesini parfüm bitince atmayın onların kapağı açılıyor içlerine sürekli kullandığınız parfümden sıkıp çanta boyu olarak kullanabilirsiniz:))
üzülmeyin yahu katologta hala var ama
güzel fikir canımo küçüklerden alırsam dediğini yaparım
var tabi canım da panoramadaki çok uygundu fiyatı
ama sadece sassy svirls serisi onlar açılıyor diğerleri öğle deyil galiba bende sırf böyle olduğu için aldım ..
arkadaşım ben şöyle biliyorum eğer bir ürün bozulmadan 2 sene kullanılıyorsa üzerine son kullanma tarihi yazılması zorunlu deyilmiş hani bunlar şampuan krem v.s ürünler için geçerli...
kızlar güzellik perisi beni bugün yine aradı iadeleriniz düştü merak etmeyin diye bende biliyorum daha önce aramıştınız dedim evet birde saç boyası mesajınız geldi ve siparişinizle birlikte boyanız gelecek dedi ya bu aradıkları kaç oldu utandım valla hani burada hiç aramıyorlar diye yakınanlar var 3. kez cevap verdiler
beni hiç aramadılar
10 yıllık temsilciyim birkez sipariş etmedim o parfümden ama çok seveni varmış belli bana ben küçükken annemin kullandığı viva capio adlı parfümü hatırlatıyor ben o parfümün kokusunu hiç sevmezdim[/B canım sevenleri çok o parfümün ve fiyatıda çok uygun önemli olan katalogtaki fiyatına bak birde panoramadakine aradaki fark önemli olan bu
10 yıllık temsilciyim birkez sipariş etmedim o parfümden ama çok seveni varmış belli bana ben küçükken annemin kullandığı viva capio adlı parfümü hatırlatıyor ben o parfümün kokusunu hiç sevmezdim
sanki beni aradılarda bakalım bana gelecekmi sana gelir bana gelmez bak gör avon bu ne yapacağı belli olmaz..
10 yıllık temsilciyim birkez sipariş etmedim o parfümden ama çok seveni varmış belli bana ben küçükken annemin kullandığı viva capio adlı parfümü hatırlatıyor ben o parfümün kokusunu hiç sevmezdim[/B canım sevenleri çok o parfümün ve fiyatıda çok uygun önemli olan katalogtaki fiyatına bak birde panoramadakine aradaki fark önemli olan bu
biliyorum cnm anladım ama o parfümde arada bir iyi indirim oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?