ayyy annemde de var o parfum viva capıo, bellsima, soft musk hiç tarzım olmayan parfumler basınmı agrıtyor
ayyy annemde de var o parfum viva capıo, bellsima, soft musk hiç tarzım olmayan parfumler basınmı agrıtyor
biliyorum cnm anladım ama o parfümde arada bir iyi indirim oluyor ..
evet canım yüzde 50 iner en fazla bakalım kullanırız kokusu gelir artık buram buram
kızlar bu ara hep dısarıda dikkatimi cekiyor vanilya kokulu bi parfum buramburam kokuyor ama adını bilmiyorum avonda vanilya koulu bi parfum var mı veya bildiginiz vanilya kokusu cok hosuma gitti
o sana kokan parfüm hipnozmuş cnm doldurma parfüm bütün kızlar ondan bahsediyor sanırım eternal magic adlı parfümü andırıyormuş avonda vanilyalı far avay,eternal magic birde panoramada yeni çıkan 15ml parfümler var onlarda bayağı keskin kokuyor kendini hissetiriyor..
kızlar merhaba buraya yeni üyeyim. avonda da yeniyim. bikaç sorum olucak sizlere. bu ay 6 adet bayan parfümü satana çanta hediyesi var.ayrıca panoramada 4 adet parfüm paketi alana 1 tanesi bedava diyor. şimdi çantayı almak için o 4 lü paketten yazsam 2 tane de ayriyeten aynı parfümden sipariş etsem 6 parfüme tamamlamış olup alabiliyor muyum çantayı? bir de panoramadaki ürün fiyatları bize geliş fiyatı mı yoksaa müşteriye satış fiyatı mı? umarım anlatabilmişimdir:)
kızlar merhaba buraya yeni üyeyim. avonda da yeniyim. bikaç sorum olucak sizlere. bu ay 6 adet bayan parfümü satana çanta hediyesi var.ayrıca panoramada 4 adet parfüm paketi alana 1 tanesi bedava diyor. şimdi çantayı almak için o 4 lü paketten yazsam 2 tane de ayriyeten aynı parfümden sipariş etsem 6 parfüme tamamlamış olup alabiliyor muyum çantayı? bir de panoramadaki ürün fiyatları bize geliş fiyatı mı yoksaa müşteriye satış fiyatı mı? umarım anlatabilmişimdir:)
hayır canım kampanya 5 başlayınca eternel flame parfümden alman gerekiyor çantayı almak için :)
teşekkür ederimhoşgeldin aramıza canım
selam kızlar yeni kampanya 22sinde başlıyor değil mi
ilkşah katalogları ekliyordu yeni kmpanyanın kataloğunu hangi konunun altında bulabilirim
selam kızlar yeni kampanya 22sinde başlıyor değil mi
ilkşah katalogları ekliyordu yeni kmpanyanın kataloğunu hangi konunun altında bulabilirim
hayır canım sipariş geleli hani oldu tüm katalogları dağıttım arasından filan da çıkmadı bakalım ne yazcaklar bu defa. amaaan çok da umrumdaaaa!!!koline iyi baktınmı canım renk kataloğu derken sadece saç boyalarının resimleri geliyor sadece eğer gelmemişse dediğin gibi mailin cvbını bekle bakalım
hoşgeldin cnm aramıza. başarırsın nolcak zor değil bu topiği izlemeye devam et her sorunun cevabı burda :)artık avon dayım :) temsilci numaram ı bekliyorum ,inşallah başarırım :) hadi hayırlısı..yeniyim önerilerinizi bekliyorum :)
vavv süper fikir ben hep düşündüm o parfümlerden alsam mı die çantaya atmaya iyi olur dedim ama çok tereddüt ettimmmkızlar size bir fikir vereyim panoramadaki 15ml parfümler varya hani şu vanilya kokulu olanalar onlardan alırsanız şişesini parfüm bitince atmayın onların kapağı açılıyor içlerine sürekli kullandığınız parfümden sıkıp çanta boyu olarak kullanabilirsiniz:))
ben üçünüde aldım en güzeli odunsu yani kahve rengi olan 2. pembe oda genç kızlara daha uygun..
teşekkürler peki vanilyalımı birde neye benziyor acaba kokuları :)
teşekkürler peki vanilyalımı birde neye benziyor acaba kokuları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?