AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ay ben bu minikleri alsam 2 sıkmada biter

ay ben bu minikleri alsam 2 sıkmada biter

yok yahu inanki bitsin diye gelip gidip sıkıyorum hatta şimdi bileğime yine sıktım bitmiyor sırf içi boşalsında kendi kullandığım parfümümden sıkayım diye ne bereketliymiş bitmesin desen biter

aramodisiac benm de favorim cnm geçen bi indirime girmişti o zman iki kutu almışım bi tanesi halen duruyo açmadım bile ama açıcam:) ayrıca şu sıralr bondgirl kullanıyorum aynı anda simple because kullanıyorum öyle işte.
vanilyalı kokuları sevmem ondan düşünmedim ben
ay çok uykum geldi ben kaçıyorum artık hanımlar
yeğenimin ödevi vardı onu yaptım da katılamadım sohbete mail attım şimdi :)
uzakta da olsak destek tam yani))

sende aromadisiac al bir dahaki indirime

şaka bir yana yemin ederim kaç kez vazgeçtim ondan birde sen burda şöyle güzel böyle güzel deyince bir tuhaf oldum yani düşünüyorum valla ama şimdi deyil sonraki indirimde ben şimdi yeni favorim eternal megic onu kullanıyorum

seçmiş olduğun parfümler benim aldığım parfümlerle aynı zevkimiz birmiş

cumaya daha var:) sen bi de o gün gör burayı... bi de pztdne itibaren yeni katalog heyecanı saracak yüklendi mi diycez durcaz burda
ben çok heyecanlı değilim ama broşürden iki adet siparişim var bilmem cumaya kadar başka çıkar mı ama iadem olacak sipariş girin dediler msj attılar diye celebre paketi filan yazmıştım ben celebreyi sevmiyorum baygın bi kokusu var sanki iade etmem laızm satmakla da uğraşamam vallaaa

bende yeni çıkan slip intoyu çok beğendim o da mis mis

bendede vardı celebre niye ay onun kokusuda durunca güzelleşiyor

bende yeni çıkan slip intoyu çok beğendim o da mis mis

bak bende beğenmiştim onu bende aldım ama şimdi o parfüm evde yok nerede biliyormusun istanbul yolunda kargoda çünkü iadeye gitti ya hiç kalıcı deyil hiç kokmuyor varmı yokmu belli deyil parfüm dediğin kokacak biraz

kızlar merhaba timeless ve white summer nasıl koku olarak çok uygunmuş almayı düşünüyorum da

aaaaa niye kız bende kalıcı testırı geldi sürdüm koklaya koklaya günümü bitirdim

kızlar merhaba timeless ve white summer nasıl koku olarak çok uygunmuş almayı düşünüyorum da

kusura bakma ama avonun en dandik 2 parfümünü yazmışsın hele timeless sakın alma hacı kokusuyla birebir o derece yani diğeri çok hafif frech bir koku bebe kolanyası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…