ay ne bileyim çok klasik bir koku ya:) bir de herkes kullanıyor (eh bu da başka bi bakış açısı işte)bendede vardı celebre niye ay onun kokusuda durunca güzelleşiyor
ben de sevdim ama ağır gibi geldi:) bi de yeni çıkan parfümlere nedense cesaret edemiyorum pek. simple ı nasılsa aldımbende yeni çıkan slip intoyu çok beğendim o da mis mis
Hayır canım bedelli diyor yani tek tek alman lazım parfümleri. Panaroman fiyatlarıda bize geliş fiyatları.[/tşkr ederim cevaplarınız için.. aslında benim söylediğim daha mantıklı:)) keşke öyle bi şans tanısalardı
kusura bakma ama avonun en dandik 2 parfümünü yazmışsın hele timeless sakın alma hacı kokusuyla birebir o derece yani diğeri çok hafif frech bir koku bebe kolanyası gibi
o testırı bende bitirdim aynen ama parfümü hiç kalıcı deyilmiş çok hafif
gerçektenmi öleyse arkadaş beni kazıklamaya çalıştı çok güsel dedi bana daha önce hiç kullanmadım avondan sadece treselle ve perceive kullandım bunlarda bi indirim varmı
gerçektenmi öleyse arkadaş beni kazıklamaya çalıştı çok güsel dedi bana daha önce hiç kullanmadım avondan sadece treselle ve perceive kullandım bunlarda bi indirim varmı
testırını iste kokla beğenirsen al beğenmessen başka koku bak canım
bak cnm yakınlarda sosyete pazarı varmı varsa gittiğin zaman oralarda avon tezgahları oluyor oradan bakabilirsin ben bile yakından göremediklerime oradan bakıyorum
Hayır canım bedelli diyor yani tek tek alman lazım parfümleri. Panaroman fiyatlarıda bize geliş fiyatları.[/tşkr ederim cevaplarınız için.. aslında benim söylediğim daha mantıklı:)) keşke öyle bi şans tanısalardı
rica ederiz canım
kızlar bugün 10 yıl önce aldığım avon parfüm testırlarına baktım hiç birisi bozulmamış rahatlıkla stok yapabilirsiniz
sadece far awayın rengi kırmızı olmuş ama o haliyle bile kokusunu beğenip sipariş verdiler:)
bond girl bi indirime giremedi stok yapıcam birisini kaynanama vermiştim bir tane kaldı
bir ara indirimdeydi ayna makyaj çantası vermişti 2 adet aldık ben kendime aldığımı kullanamadım çok ağır geldi geri gönderdim çok bayık bir kokusu var
parfüm konusunda yorum yapmıcam artık yaa zevkler ve renkler tartışılmaz :))
sizlere iyi geceler kızlar benimuyku geldi golden kaçar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?