AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bendede vardı celebre niye ay onun kokusuda durunca güzelleşiyor
ay ne bileyim çok klasik bir koku ya:) bir de herkes kullanıyor (eh bu da başka bi bakış açısı işte)
bende yeni çıkan slip intoyu çok beğendim o da mis mis
ben de sevdim ama ağır gibi geldi:) bi de yeni çıkan parfümlere nedense cesaret edemiyorum pek. simple ı nasılsa aldım

kusura bakma ama avonun en dandik 2 parfümünü yazmışsın hele timeless sakın alma hacı kokusuyla birebir o derece yani diğeri çok hafif frech bir koku bebe kolanyası gibi

gerçektenmi öleyse arkadaş beni kazıklamaya çalıştı çok güsel dedi bana daha önce hiç kullanmadım avondan sadece treselle ve perceive kullandım bunlarda bi indirim varmı

gerçektenmi öleyse arkadaş beni kazıklamaya çalıştı çok güsel dedi bana daha önce hiç kullanmadım avondan sadece treselle ve perceive kullandım bunlarda bi indirim varmı

bak cnm yakınlarda sosyete pazarı varmı varsa gittiğin zaman oralarda avon tezgahları oluyor oradan bakabilirsin ben bile yakından göremediklerime oradan bakıyorum yani parfümün kokusuna boyuna falan demek istedim

Son düzenleme:
bak cnm yakınlarda sosyete pazarı varmı varsa gittiğin zaman oralarda avon tezgahları oluyor oradan bakabilirsin ben bile yakından göremediklerime oradan bakıyorum

malesef yok öyle bi şansım çünkü burada yok.Sadece tavsiye üzerine almak istedim yine de teşekkür ederim.

kızlar bugün 10 yıl önce aldığım avon parfüm testırlarına baktım hiç birisi bozulmamış rahatlıkla stok yapabilirsiniz

bond girl bi indirime giremedi stok yapıcam birisini kaynanama vermiştim bir tane kaldı

bir ara indirimdeydi ayna makyaj çantası vermişti 2 adet aldık ben kendime aldığımı kullanamadım çok ağır geldi geri gönderdim çok bayık bir kokusu var

bir ara indirimdeydi ayna makyaj çantası vermişti 2 adet aldık ben kendime aldığımı kullanamadım çok ağır geldi geri gönderdim çok bayık bir kokusu var

kız o ödül almış bir koku havası yeter aynen bende makyaj çantası ve ayna verdiği zaman almıştım evet ağır ama kokusu güzel ben beğeniyorum yani tercih meselesi tatlım

parfüm konusunda yorum yapmıcam artık yaa zevkler ve renkler tartışılmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…