AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

gelir canım yarın gözün telefonunda olsun gelmeden önce msj atarlar gündüz belirtmiş olduğum gibi ay terliklerimi merak ediyorum

Teşekkür ederim canım,inşallah terliklerini beğenirsin,ben hepsini merak ediyorum çünkü daha önce fondöten ve kalemi dışında hiçbir ürününü görmedim ve kullanmadım,çok ilginç dimi

Teşekkür ederim canım,inşallah terliklerini beğenirsin,ben hepsini merak ediyorum çünkü daha önce fondöten ve kalemi dışında hiçbir ürününü görmedim ve kullanmadım,çok ilginç dimi

evet canım insan çok heycan yapıyor artık kullanırsın ve vazgeçemezsin ne de olsa avoncuyuz demi ama

slm kızlar sizden bir konuda bilgi almak istiyorum panoromadaki çatal bıçak setimi daha iyi yoksa kahve makinesimi ikisinden birini verecek takım öncümde eğer bizzat alanlar varsa beni bu konuda aydınlatabilirlermi

ben kargo adresımı degıstırmek ıstıyorum daa nasıl yapacagımm takım oncumun mu yapması gerekıyor acıl cevap verırsenız sevınırım cunku yarın sıparıs gırmem gerekıyor

slm kızlar sizden bir konuda bilgi almak istiyorum panoromadaki çatal bıçak setimi daha iyi yoksa kahve makinesimi ikisinden birini verecek takım öncümde eğer bizzat alanlar varsa beni bu konuda aydınlatabilirlermi

Eğer bir önceki kampanyadaki pasta setinin tabaklarını aldıysan çatal bıçağı almanı tavsiye ederim canım. çok cici bi takım yaptım ben. kahve makınasını heryerde bulabilirisn. ama o desende çatal bıçak bulurmusun bilmiyorum. benim çevremde olmadığı için ben çatal bıçağı tercih ederim. Genede karar senin :)

ben kargo adresımı degıstırmek ıstıyorum daa nasıl yapacagımm takım oncumun mu yapması gerekıyor acıl cevap verırsenız sevınırım cunku yarın sıparıs gırmem gerekıyor

canım siteye gir bilgilerimde değiştirip daha sonra güncelle de o şekilde oluyor diye biliyorum bi dene istersen.

canım beni çok teşekkür ederim bir önçeki kampanyadaki pasta tabaklarını alamdım ama çatal bıçakalrı alırsam ona uygun tabaklar belki bulabilirim dediğin doğru kahve makinesi her yerde bulabilirim ki çokta gerekli görmüyorum ben ondan belki daha güzel yaparım

avon sitesine gir bilgilerime tıkla orada teslimat adresi yazar altındaki bilgileri isdiğin adresi yazarak değiştir tamam de yani güncelle

kızlar acil yardım edin siparişlerimi girdim ama faturalanmadı henüz nasıl değiştirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…