gündüz kargom geliyor artık
Bende bekliyorum inşallah gelir,müşterilerim sorup duruyo,sıkılmaya başladım,Cuma günü vermiştim siparişleri
gelir canım yarın gözün telefonunda olsun gelmeden önce msj atarlar gündüz belirtmiş olduğum gibi ay terliklerimi merak ediyorum
kızlar iyi geceler ben çıkıyorum kendinize cici bakın
Teşekkür ederim canım,inşallah terliklerini beğenirsin,ben hepsini merak ediyorum çünkü daha önce fondöten ve kalemi dışında hiçbir ürününü görmedim ve kullanmadım,çok ilginç dimi
iyi geceler canım,sende kendine cici bak
68özhtenciiim faransız leylağı banyo köpüğü yine aldım hala varmış sayende keşvetmiştim onu
slm kızlar sizden bir konuda bilgi almak istiyorum panoromadaki çatal bıçak setimi daha iyi yoksa kahve makinesimi ikisinden birini verecek takım öncümde eğer bizzat alanlar varsa beni bu konuda aydınlatabilirlermi
ben kargo adresımı degıstırmek ıstıyorum daa nasıl yapacagımm takım oncumun mu yapması gerekıyor acıl cevap verırsenız sevınırım cunku yarın sıparıs gırmem gerekıyor
Eğer bir önceki kampanyadaki pasta setinin tabaklarını aldıysan çatal bıçağı almanı tavsiye ederim canım. çok cici bi takım yaptım ben. kahve makınasını heryerde bulabilirisn. ama o desende çatal bıçak bulurmusun bilmiyorum. benim çevremde olmadığı için ben çatal bıçağı tercih ederim. Genede karar senin :)
ben kargo adresımı degıstırmek ıstıyorum daa nasıl yapacagımm takım oncumun mu yapması gerekıyor acıl cevap verırsenız sevınırım cunku yarın sıparıs gırmem gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?