saol canım bide bişi sorcam rahatlatıcı etkili ışıltı veren fondötenin almond rengi çok mu koyu deneyen varsa yazabilir mi
ben bu iade hakkında pek bişey bilmiyorum nasıl iade ediliyo bilgilendirirmisiniz acaba:44:
bütün siparişler değil canım bir iki tane
kızlar ben yeni üyeyim 145 i geçince göz temizleme sütü veriyo ya.. onu biz mi seçiyoruz yoksa hiçbir seçim yapmadan kendilerimi gönderiyor :26:
ya kızlar benim 10.26 lira borcum gecikmiş son ödemesi ayın 18 idi. Şimdi buna faiz gelmiş midir bugün 2. günü daha ve geldiyse bu sitede yazılmıyor mu?
bunu bende istiorum ama rengi konusunda kararsız kaldım.. buğday tenliyim.. koyu olsun istemiorum ıvoryde çok mu açık kalır kızlar :26:saol canım bide bişi sorcam rahatlatıcı etkili ışıltı veren fondötenin almond rengi çok mu koyu deneyen varsa yazabilir mi
evet canım yeni temsilciyimkendileri yolluyor canım ben öyle biliyorum yeni temsilcisin demi
gelmiştir canım 2 lira
bunu bende istiorum ama rengi konusunda kararsız kaldım.. buğday tenliyim.. koyu olsun istemiorum ıvoryde çok mu açık kalır kızlar :26:
evet canım yeni temsilciyim
katalog varsa elinde oradaki renkleri çene hizana getirerek tut hangisi tenine daha uygun görünüyorsa ordanda seçim yapabilirsin tatlım :)
hayır fazi işlememiştir canım işlense bile fatura tutarının %4.5 kadar oluyor 0.4 kr gibi bir mebla olur.. Fazileri sitede göremezsin bir sonraki faturana işler ama faiz işlememiştir henüz
sağol canım öyle deniyeyim birde
ama benden son ödeme tarihim olsa bile banka 2 lira alıyor 1 gün geçirsemde yani alıyor otomatik ödeme talimatım olmadığı için...o yüzden ben mutlaka 1 gün önceden ödüyorum faturamı niye boşuna 2 lira ödeyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?