AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

saol canım bide bişi sorcam rahatlatıcı etkili ışıltı veren fondötenin almond rengi çok mu koyu deneyen varsa yazabilir mi

ben bu iade hakkında pek bişey bilmiyorum nasıl iade ediliyo bilgilendirirmisiniz acaba:44:

saol canım bide bişi sorcam rahatlatıcı etkili ışıltı veren fondötenin almond rengi çok mu koyu deneyen varsa yazabilir mi

ben denemedim ama müşterim sipariş vermişti krem renginden biraz daha açık bir ton düşün canım zaten ıvory en açık almond en açığın bir koyusu sıralama öyle gidiyor yani tatlım

ben bu iade hakkında pek bişey bilmiyorum nasıl iade ediliyo bilgilendirirmisiniz acaba:44:

sen bütün siparişlerinimi yanlış girdin canım yoksa bir kaç tanemi yanlış girdiğin oldu daha doğrusu şu şekilde sorayım sorumu bütün siparişlerinimi iade ediceksin

bütün siparişler değil canım bir iki tane

faturanın aslını alıcaksın yan tarafında iade değişim adet tutar sebeb kodu yazan yer var canım hangi ürünü iade edeceksen o ürünün iade yazan kısmına çarpı işareti koyacaksın mesela ıvory fondotenden 1 tane iade var 1 yazıcaksın yani adetini yazacaksın tutarını yazıcaksın sebeb kodunada D yaz yanlış kodlama D oluyor çünkü en alt kısımda ise iade eden temsilcinin adı soyadı imzası yazıyor o kısmada imzanı atacaksın sayfanın en üst kısmında ise temsilci no yazan yer var onun alt kısmında bir boşluk olur o boşluğada tc kimlik numaranı yaz poşetin içersine iade edeceğin ürün ile faturanın bu doldurmuş olduğun aslını koyup kargocuyla beraber yolla bu kadar :)

ya kızlar benim 10.26 lira borcum gecikmiş son ödemesi ayın 18 idi. Şimdi buna faiz gelmiş midir bugün 2. günü daha ve geldiyse bu sitede yazılmıyor mu?

bunu bende istiorum ama rengi konusunda kararsız kaldım.. buğday tenliyim.. koyu olsun istemiorum ıvoryde çok mu açık kalır kızlar :26:
kendileri yolluyor canım ben öyle biliyorum yeni temsilcisin demi
evet canım yeni temsilciyim

gelmiştir canım 2 lira

hayır fazi işlememiştir canım işlense bile fatura tutarının %4.5 kadar oluyor(AYLIK %4.5) 0.4 kr gibi bir mebla olur.. FaiZleri sitede göremezsin bir sonraki faturana işler ama faiz işlememiştir henüz

Son düzenleme:
bunu bende istiorum ama rengi konusunda kararsız kaldım.. buğday tenliyim.. koyu olsun istemiorum ıvoryde çok mu açık kalır kızlar :26:

evet canım yeni temsilciyim

katalog varsa elinde oradaki renkleri çene hizana getirerek tut hangisi tenine daha uygun görünüyorsa ordanda seçim yapabilirsin tatlım :)

hayır fazi işlememiştir canım işlense bile fatura tutarının %4.5 kadar oluyor 0.4 kr gibi bir mebla olur.. Fazileri sitede göremezsin bir sonraki faturana işler ama faiz işlememiştir henüz

ama benden son ödeme tarihim olsa bile banka 2 lira alıyor 1 gün geçirsemde yani alıyor otomatik ödeme talimatım olmadığı için...o yüzden ben mutlaka 1 gün önceden ödüyorum faturamı niye boşuna 2 lira ödeyeyim diye

Şekerim zaten bankaların aldıgı bir ücret var mesele postanede 2.5 tl alıorlar işlem parası oluyor o.. ben internet şubesinden ödeme yapıyorum egerki ödeme tarihinden sonra 3 günü geçerse faturalarım o zaman fazi işlemeye başlıor .. aldıkları iki tl işlem parası olmasın ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…