Şekerim zaten bankaların aldıgı bir ücret var mesele postanede 2.5 tl alıorlar işlem parası oluyor o.. ben internet şubesinden ödeme yapıyorum egerki ödeme tarihinden sonra 3 günü geçerse faturalarım o zaman fazi işlemeye başlıor .. aldıkları iki tl işlem parası olmasın ???
vallahi bilmiyorum tatlım çok başıma geldi benim böyle mesela bankaya gidiyorum avon ödemesi yapmak istiyorum diye bakıyor ödeme günüme eğer bir gün dahi geçirdiysem 2 lira daha extra alıyor geciktirmişsin diyip yada son ödeme günüm mesela bugün yine alıyorlar 2 liraama son ödeme tarihimden 1 gün önce ödeme yaparsam extra 2 lira almıyorlar
ben şunu çok merak ediyorum ben ödememi otomatik ödeme talimatı bankamatikten yapıyorum ve bugüne kadar hiç geciktirmedim şayet gecikirdse mesela 4 gün geçmiş yine bu bankamatikten yatırsam olurmu olursa 100 tl lik borcum var diyelim faiziyle ne kadar yatırmak gerekiyor?
kızlar en sağlıklısı iş bankası internet şubesi işlem parası falanda vermiyorsunuz otomatik ödeme talimatı verirseniz 15 tl ve üzeri faturalarda bir ay ödem esüresi oluyor sıra bekleme derdi yok vs .. tatlım ne kadar fazi işlediğini bulmak istiorsan fatura tutarını 100e böl 4.5 unu al o bulacagın miktar senin bir ay geçikmede ödeyecegin tutardır.. doğrusu extradan 2 tl neden alıyorlar pek anlamadım ..
ben şunu çok merak ediyorum ben ödememi otomatik ödeme talimatı bankamatikten yapıyorum ve bugüne kadar hiç geciktirmedim şayet gecikirdse mesela 4 gün geçmiş yine bu bankamatikten yatırsam olurmu olursa 100 tl lik borcum var diyelim faiziyle ne kadar yatırmak gerekiyor?
kızlar en sağlıklısı iş bankası internet şubesi işlem parası falanda vermiyorsunuz otomatik ödeme talimatı verirseniz 15 tl ve üzeri faturalarda bir ay ödem esüresi oluyor sıra bekleme derdi yok vs .. tatlım ne kadar fazi işlediğini bulmak istiorsan fatura tutarını 100e böl 4.5 unu al o bulacagın miktar senin bir ay geçikmede ödeyecegin tutardır.. doğrusu extradan 2 tl neden alıyorlar pek anlamadım ..
ayy bu süper bişey ben de elmdeki numuneler bozulcak diyodum:)kızlar bugün 10 yıl önce aldığım avon parfüm testırlarına baktım hiç birisi bozulmamış rahatlıkla stok yapabilirsiniz
cnm ben bi sitedeki yarışmasından hediye kazanmıştım bana da ağır geldi ama açıkçası resmi bişeyler giydiğimde sürüyorum bitecek nerdeyse.. ama aromadisiac bi tane vallaaaaaaabond girl bi indirime giremedi stok yapıcam birisini kaynanama vermiştim bir tane kaldı
evet tamamen tercih meselesiiiikız o ödül almış bir koku havası yeteraynen bende makyaj çantası ve ayna verdiği zaman almıştım evet ağır ama kokusu güzel ben beğeniyorum yani tercih meselesi tatlım
şekerim çekmeyebilirler geçikmiş oldugu için avon sayfana girip ödeme sayfasından anında çektirebilirsin otomatik ödeme talimatı verdiğin hesaptan .. işini garantiye almış olursun geçikmiş borçları bazen avon hesaptan çekmeyebilior..
otomatik ödeme talimatındada 6 ayda bir 30,40 tl arası banka heabından para çekiyor işlem bedeli olarak ama sen bu hesaptan başka faturada ödersen telefon ,su faturası gibi ozaman senden işlem bedeli almıyorlarmış..
cahilliğimi bağışlayın ama avon sayfasından hiç ödeme yapmadım nasıl oluyor
genelde ben geciktiriyorum maaş zamanına denk gelmiyor diğer faturama yansıtıyolar yoksa bankamatikte görünmüyo benim borcum
kızlar ben de önceden şubeye gidip ödüyordum bi ara otomatik ödeme de verdiydim ama bence en sağlıklısı şu an bizim yaptığımız: iş bankasında hesabım var orda belli bi miktar param oluyor atmden kartımla avona havale yapıyorum beş kuruş da kesilmiyor hiç ekstra para ödemiyorum:) eşim hallediyor hep gece gündüz fark etmiyo istediğimiz zaman avona yatırıyoruz parayı o kadar.
esf. şekerimm avon sayfana gir TEMSİLCİYE ÖZEL-ÖDEME SAYFASI- bi sayfa açılacak uygulamalı anlatım ona kapat diin sonra sizin faturalarınızın ve tutarlarının oldugu sayfa açılacak oradaki işaretlemeleri yapıp otomatik ödemeyi seçin ödeme tuşuna basıp devam diin ödenmiş olacaktır bi süre sonrada borcunuz düşecektir..
ben kart ile ödeyemiyorum canım avona karmı yeter benim için sonra kocam öldürür beni
yani geciken borç yine bankamatikten yatıyormu bana yıllar önce bir bayan borcu geciktiği için avona havale yapmak zorunda olduğunu aksi halde avon borç geciktiği için bu şekilde yatırılmasını ben istiyormuş hiç anlamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?